Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | april 27, 2021

Extra allt

Hej vacker. Hoppas allt är väl. Vi hasar runt här hemma. Det är hemskolning denna vecka och vi håller oss bara hemma. Jag åker iofs ut på lite ärenden och jobbgrejer och fixar inför Livs födelsedag, men passar på när dom har ”rast” eller när dom klarar sina skoluppgifter på egen hand.

Vida är helt galen i pop it-toys. Men hon är nog inte det enda barnet som är det va?!

Någon som känner igen det 🙂

Ljudet! För mig med misofoni så uppskattar jag om man leker med dessa på rummet 😉

Men jag kan tycka att det är rätt avkopplande att sitta och trycka på dom där ibland också… så förstår Vida.

Kebabpizza extra allt! Ordagrant. Helt bisarr men var faktiskt god. Lär vara mätt i en vecka nu.

Det kommer bli en tidigt kväll för oss alla. Liv fyller år imorgon så hon vill att det ska bli morgon NU och jag ska upp tidigt och baka den obligatoriska pajen till väckningen. Sång, paket och paj följt av en mysigt frukost. Det är ju ingen stress till skolan så vi ska ta god tid på oss och fira Liv riktigt ordentligt.

Kram ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Extra allt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min tioåriga dotter älskar också den där sortens fidgets. Jag har fått skaffa en korg till hennes rum att förvarar dem i.

  Svara
 • Grattis Liv i förskott hoppas du får en bra dag imorgon..

  Svara
 • Lider du också av misofoni.. alltså det är så himla jobbigt!! Vad kan man göra? Min familj blir galen på mig då de knappt får äta eller röra vid nåt för ljudet gör mig galen!! 😄🙈

  Svara
 • Visst är det hemskt. Ljud kan väcka en så fruktansvärd irritation i mig så jag blir galen. Smaskande, snorande, snarkande, tjat, hög volym på TV:n… typ allt 😅😆

  Svara
 • Behöver barnen vara i karantän efter resan till Spanien?

  Svara
 • Dom måste vara hemma en vecka från skolan, men är testade (negativt) när som kom hem. Men vi håller oss till reglerna.

  Svara