Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | maj 7, 2021

Befriande

Glad fredag vacker. Världens längsta vecka börjar sakta ta helg. Tack och lov.

Har inte varit så bra hittills men nu vänder det, det känner jag i hjärtat.

Träningen är så skön när det kommer till att få ur sig dålig energi. Ibland kan jag nästan börja gråta när jag kör på av bara tusan. Så mycket som vill ut och kroppen bara köttar på med all sin kraft. Befriande.

Gjorde mig nyss en god lunch efter att ha suttit i zoom-möten. Fetaost, tomat, avokado och gurka blandat med olivolja, peppar, salt och färsk timjan. Till det kycklingfilé som jag marinerat i allt möjligt från kryddlådan.

Syrrans och mitt fina reportage för Amelia finns ute nu. Färgglatt och härligt.

Fick mig ett fång vackra rosor idag. Man tackar.

Dom här två. Sover och gosar alltid sked. Det är kärlek och trygghet det.

Ikväll ska jag, Liv och Vida ha tjejkväll. Vi ska ut och äta på restaurang och köpa massor av godis. Ha en riktig myskväll. Hela veckan har vi längtat.

Vad ska du göra ikväll?

All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Befriande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kärlekens färg 😏🌹

  Svara
 • Måste köpa Amelia och läsa. Rosor? Har du fått en hemlig beundrare? ☺Det blir Masked Singers för mig ikväll.

  Svara
 • Tack för att du sprider kärlek ♥️
  Ja, faktiskt. Verkar ha en hemlig beundrare 😄

  Svara
 • Vad spännande! Håller tummarna…

  Svara
 • Äntligen Fredag o helg min vecka har inte heller varit på top men nu är det helg och förhoppningsvis blir den bra hoppas på sol det vågar man väl inte 😉 mysigt med tjejkväll och trevligt med en beundrare synd han inte ger sig till känna 😀 underbart reportage om er fina goa tjejer i Amelia ❤️

  Svara
 • Kära Marita! ♥️ Nu ser vi framemot en glad helg 🙏🏼 KRAM! … och Tack 😘

  Svara
 • Något säger mig att du är tillbaka på ruta ett med gamla mannen…

  Svara
 • Prova att säga till en frånskild vän ”vet du, jag tror du och din exman är ihop igen!” och se hur personen reagerar. Du kan nog räkna ut med arslet att man helt enkelt inte säger så. Men visst, bakom en datorskärm är det annorlunda…

  Svara
 • Usch vilket språk, Ellen , det gör hen bara bakom en skärm. Otrevlig

  Svara
 • Det finns iofs folk som blivit tillsammans igen och där det funkat…

  Svara
 • Håller såååå med dig Ellen. Det är så otroligt förnedrande med en sån kommentar. Och korkat.

  Svara
 • Nope 🙃

  Svara
 • Skulle du säga likadant till ditt barns klasskompis mamma som är frånskild?

  Att du, jag känner och är säker på att du är påväg att bli ihop med din exman igen? Någon du inte känner precis som du känner inte känner Hanna.

  Kanske ens säga då till någon någon du känner.

  Men det skulle vara okej på nätet för där kan vad som helst bara få komma ut på tangentbordet. ”På nätet FÅR man får man göra saker utan att behöva tänka på konsekvenserna ”

  Däremot kanske är en av ”skvallerhöns” man stöter på överallt i samhället som gärna spekulera om en den ena en den andra och starta igång spekulationen och skvaller. Inte för någon annans ( i det här fallet Hannas skulle och hennes bästa) Som du kanske försöker få till för att det känns bättre för dig.fast det handlar mest om att spekulationer gör sitt eget liv lite mer spännande.

  Lägg dig inte andra människors mest privata saker, det är skillnad på det som är personligt och det som är privat och är familjens egna liv.
  Hannas och Peters relation idag ( bra eller dålig ) är ju ändå deras privatliv bara något som rör dem, förmodligen känsligt att hålla på flänga ut till främlingar.

  En sak har jag lärt mig. Tänk efter några steg till innan jag kommenterar på social medier. För allt handlar inte om mig och det är viktigt att kunna stanna upp, ta andras perspektiv, se konsekvenser av det lilla man gör och hejda dig själv.

  Svara
 • Måste iväg och köpa tidningen. Fasiken vad vacker du är på omslaget. Önskar att du får vara lika lycklig som du ser ut. Du inspirerar med din blogg och befriande att allt inte alltid är bara bra. Nyfiken på din träning. Kommer du att lägga ut några övningar? Tacksam för alla tips från dig hur man kan träna hemma.

  Svara
 • Tack fina Helen. Nu gjorde du mig glad i hjärtat ♥️ Nej, allt är inte bara bra. Det kan jag lova. Men livet bjuder på mycket fint också. Jag tänkte lägga ut lite träningstips framöver. Så håll utkik. Stor kram ♥️

  Svara
 • Så fina rosor! Hoppas du får en fin helg 🙂

  Svara
 • Skrev du inte förut att du inte ville ha hund i sängen? Ser ju ändå himla mysigt ut! 😊

  Svara
 • I barnens säng får hon vara hur mycket hon vill 🙂

  Svara
 • Ah, trodde ni delade säng. Ser oftast ut så! 😊

  Svara
 • Det är ju attans med att jag inte är lagd åt att ”gilla” tjejer, för då hade rosorna varit från mig 😂

  En fröjd att läsa din blogg Hannah! Verkar väldigt genuin🤗

  Svara
 • Håller fullkomligt med!! Världens längsta vecka med tillhörande tråkigheter! Måndag i morgon och då vänder vi blad och börjar på nytt kapitel! Säger alltid till mia kids att vi tar ingen skit, vi ger ingen skit men vi står upp för oss själva! Startar inga fighter men ser banne mig till att avsluta dem! 👊💪

  Svara
 • Håller fullkomligt med! Världens längsta vecka med diverse tråkigheter. I morgon är det måndag och vi vänder blad och börjar på nytt kapitel. Säger alltid till mina kids att vi tar ingen skit, vi ger ingen skit, men vi står alltid upp för oss själva! Startar inga fighter men ser ta mej tusan till att avsluta dem! 👊💪

  Svara
 • Hej Hanna, jättefint reportage i Amelia. Både du och syster din har så fina leenden. Vilken tandläkare gjorde era fasader? Sugen på att själv fixa till mina tänder. Tacksam om du tar dig tid att svara.

  Svara