Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | maj 12, 2021

Gott i solen

God morgon min vän. Vilken dag! Vad glad man blir när solen skiner och himlen är helt blå. Allt känns så bekymmersfritt för en stund när man blickar ut 🙂

Så härligt när alla barn cyklar till skolan. Hela gänget möts upp och tar sällskap med stora leenden.

Väldigt otäckt dock för någon idiot hade lossat skruvarna på hjulen på Vidas cykel, häromdagen, där den stod utanför skolan. Så dom var lösa. Tänk om hon cyklat iväg och det hänt en olycka. Tack och lov så märkte hon det i tid. Blir mörkrädd över att någon ens gör så. Tur för hen att jag inte såg det för min vrede, som lejonmamma, vill man inte råka ut för. Det kan jag lova.

Det här är inte min frukost men min lunch som jag åt igår. Ser kanske inte så gott ut, inte så proffsigt upplagt 😉 men det var sååå gott… och att kunna sitta ute i solen på min altan och äta gjorde allt ännu godare.

Stekte lingongrova och ägg samt skivor av kalkon och till det tomat, gurka, fetaost och avokado samt att jag ringlade min starka chilioljan över alltihop och salt och peppar.

Igår åkte vi hem till mamma och Gunnar. Äntligen kunde vi träffas tillsammans och sitta ute och mysa. Dom väntar på sin andra spruta sen ska vi kramas. Längtar!

Syns inte riktigt men Liv har vuxit om Mimmi 🙂 snart mig med om hon fortsätter så här.

Alla på min mammas sida är väldigt korta. Min lilla same-mormor var bara 145. Jag är längst av alla i släkten och snart Liv med.

Mina älskade Gunnar och Mimmi.

Kakan var lycklig också som fick busa med deras Aston.

Nu ska det tränas sen bär det av in till Stockholm för ett kul och spännande samarbetsmöte. Håll tummarna för mig snälla.

Önskar dig en fin dag. Tack för att Du finns.

Allt Gott ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Gott i solen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men fy, vem kommer på att göra en sån sak?! Och varför… Sprid till de andra föräldrarna. Lunchen såg jättegod ut, jag har dille på Avokado just nu, har typ till allt. Ha en jättebra dag alla!!

  Svara
 • Så sjukt. Ja, jag ska skriva till läraren som förhoppningsvis kan skicka vidare. Avokado är så bra och gott. Kram ❤️

  Svara
 • Säkert nåt pojksträck och nån kompis som vet. Till slut kommer det fram… El har hon någon ovän?

  Svara
 • Barnen står ju väldigt nära din mamma.. även om de inte kramas. Tänker på att Vida ju också var hos din syster vars son sen blev förkyld.

  Svara
 • Helt rätt 🙁 Tänk att vi skulle vara så försiktiga men blev så glada över att äntligen ses.

  Svara
 • Tycker det är SÅÅ skönt att slippa kramas i tid och otid! Är det enda positiva med Corona.
  Javisst en kram med pappa när vi träffas är ju så klart mysigt men i övrigt nej! Jag tycker det funkar med ett handslag eller ett vinkande hej i luften men verkar som kramar har ”tagit över”.
  Ja jag är kanske knepig… : )

  Svara
 • Håller med ! Har tänkt på det också ! Så skönt att slippa detta kramande i tid och otid ! Fattar inte varför normalt hälsande övergick till kram ? Och även folk som inte känner varandra och träffas för första gr ? Sjukt !!😠

  Svara
 • Nu får ni väl ge er Ulrika och Marie, inget fel att få kramas och det är väl ingen som tvingar er om ni inte vill, eller?
  Sen att andra gör det är väl upp till dom utan att ni ska behöva störa er på det.
  Konstigt tänkande. ..

  Svara
 • Haha sjukt att kramas?? Vem tvingar er? Get some balls och bara visa ni ej vill kramas eller säg nåt!

  Svara
 • Håller med, ingen tvingar Er att kramas. Ingen tvingar Er att le i tunnelbanan heller. Sitt bara och kolla ner i golvet. Pratar om tiden innan Coronan…

 • Precis. Alla gör som dom vill men kom på när man åkte tunnelbana innan Coronan. De flesta sitter och glor ner i marken, el sina mobiler, inte ett leende från någon. Mer kärlek till folket…

 • Nej , du är inte alls knepig. Jag kom på mig själv med att faktiskt tycka att det var lite skönt att inte hålla på o kramas hela tiden. Jag är väldigt Kramis med mina nära och kära men ibland vid sammankomster där man knappt känner varann så ska det kramas. Tycker ibland att det tar emot, men vad ska man göra när man står där och möter en öppen famn på väg emot en? Tycker ni då att jag ska sätta upp handen som ett ” STOP” hit men i te längre?

  Man väljer knappast om man vill kramas eller ej alltid och jag tolkar ovanstående som att det är just det de menar.

  Krama på alla ni andra med vem ni vill men kalla oss inte knepiga.

  Svara
 • Charlotte du får läsa lite bättre för ingen har skrivit i kommentarerna att någon är knepig, ditt eget påhitt.
  Väldigt sällan någon kramas som man inte känner finns olika sätt att visa att man inte själv vill.

  Svara
 • Suck 😔

  Svara
 • Alltså vilka dj-a I-landsproblem en del människor har…

 • Så fint att se de underbara små hundarna, de är bedårande. Älskar din blogg, som du blandar allt från himmel till jord, och även känslor som du delar med dig av. Kram

  Svara
 • Men fy vad otäckt! Man vill ju tro att det är ett pojkstreck, men kommer verkligen småkillar på att göra en sådan sak?
  Jösses så stora flickorna har blivit. Hur lång är du Hannah?

  Svara
 • Vet inte vilken skola, kanske högstadie också? Men varför? Hade han skiftnyckel med sig? Såg nu jag antog han, fel kanske… Hemskt vilket som.

  Svara
 • Din mormor är lika lång som min lilla mams,själv är jag hela 153 cm.Lång å ståtlig😁😉 men då tillhör vi ju samma släkte du å jag.

  Svara
 • Ja visst blir man såå glad av solen. Vädret påverkar mitt humör jättemycket.
  Otäckt med cykeln…

  Svara
 • Hände samma san med dotterns cykel när hon var och badade. Håret reste sig på armarna när jag förstod att någon gjort det med flit.

  Svara
 • Samma sak hände min dotter under tiden hon var och badade. Håren reste sig på armarna när jag förstod att någon gjort det med flit.

  Svara
 • Vad sjuka människor det finns…

  Svara