Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:30 | maj 24, 2021

Von Linné

Hej vacker. Hoppas allt är väl.

Jag är lite trött på att bli besviken hela tiden. Trött på att min energi ska stjälas i tid och otid. Tyvärr är det inte alltid så lätt att värja sig. Men i helgen ska jag ladda. Ladda om mina batterier och bli stark i själen. Tänker redan nu på helgen trots att det bara är måndag.

Peter kommer hit från Spanien och är med flickorna över helgen så jag ska passa på att vara ego. Killarna är stora så dom får klara sig själva, och jag ska bara göra det jag tycker är kul och kanske nåt jag väntat på 😉 Längtar! Hihiii.

Varje vår och försommar blir jag alltid lika förälskad. Förälskad i allt som blommar och alla dofter. Blir som vild.

När jag var ute med Kakan i skogen hittade jag ett hav av den vackraste lilla blomman med den största godaste doften. Liljekonvalj. Den och Syrén är det bästa jag vet. Kan inte få nog och får ångest över att dom snart blommat klart och jag måste vänta ett helt år till. Är jag knäpp?

Hur kan något vara så vackert?! Denna lilla söta klocka som doftar så gudomligt.

Älskar syréner i alla färger. Men kanske mest i vitt. Nån gång i framtiden vill jag ha en trädgård med syrénbuskar överallt. En syrenberså. Där ska jag sitta omsluten av all väldoft och läsa hela dagarna.

Kanske ska jag sadla om och bli en blomsterblogg? 🙂 Nej då, snart ska jag väga upp med allt annat i vardagen. Har lovat smink-, kläd- och träningstips… så det kommer.

Här har vi en livsnjutare. Alltid så avkopplad och gosig.

Nu sitter jag i soffan och äter kvällsmat och snart ska vi lägga oss. Så skönt att lägga sig samtidigt som barnen. Men jag ligger alltid vaken lite längre och kollar på nån serie i sängen.

Ikväll ska jag se det senaste avsnittet av ”Mare of Easttown” på HBOnordic. Så vansinnigt bra serie och Kate Winslet i huvudrollen gör hela serien. Hon är makalöst bra! Ett måste att se.

Wow!

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Von Linné”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var det den där inrednings grejen det inte vart nåt av? ????????

  Svara
 • Nejdå. Det blir va lite längre fram. Men det tar på krafterna att vara tonårsmamma och ha det mesta av allt ansvar över fyra barn hela tiden ????????

  Svara
 • Förstår dig Hanna. Var själv med 5 barn mellan 3 och 12år. Det blev som att man både var mamma och pappa samtidigt. Man blev både arg och besviken samtidigt tröstande och förlåtande. Inte helt lätt att vara ensamstående med allt vad det innebär. Men det kommer att bli bra❤ ps jag träffade världens bästa kille när äldsta barnet var 15år???? hur det slutade?. Vi är tillsammans har gått 32år det blev en ”sladdis” givetvis????❤som fyller 31år i sommar ❤❤❤

  Svara
 • Så fint och upplyftande skrivet! Precis livets vägar kan vända och snurras lite hur som men har man det tufft blir det oftast bättre till slut och då får man verkligen passa på och njuta.. Får man vara nyifken och fråga hur gammal du var när sladdis kom?? Har själv varit med om del törnar i livet så står nu ensam och barnlös och har bara några år kvar till 40.. men mår äntligen bra i mig själv och att vara själv men hoppas såklart fortfarande på att träffa den rätta och få min egna familj och bli riktigt lycklig till slut… Ha ett fint liv<3

  Svara
 • Jag var 36 år. Önskar dig all lycka❤ kärleken kan komma när du minst anar det???? kram ????

 • Håller med. Skitbra serie!!

  Svara
 • Du kan inte ta hand om andra om du inte tar hand om dig själv!
  Kram på dig ❤️

  Svara
 • Nej, du är inte knäpp;) jag fullkomligt ääääälskar liljekonvalj och syren. Bor i lgh men norpade några av grannen hihi och satte i en vas. Synd att dem bara håller typ 2 dar. Gott luktade i hela lgh iaf????

  Ta nu hand om dig i helgen och njuuuut????

  Svara
 • Jag älskar också liljekonvaljer.

  Svara
 • Du är inte knäpp, den finaste och vackraste tiden är just nu när trädgården står i blom och min äkta hälft har klippt gräsmattan
  Kram louise

  Svara
 • När släpps er bok officiellt , för står som slutsåld på flera sidor?

  Svara
 • Du ska inte tänka att du är ensamstående ,utan du är enastående! ❤️????

  Svara
 • Gud vilket underbart ”tänk”…den ”stjäl” jag rakt av!!!

  Svara
 • Håller med, den snor jag oxå ????????

  Svara
 • Älskar också liljekonvaljer o syrener dom gör en lycklig ända in i själen doften är ju helt magisk skulle vilja den doften på flaska så man kunde öppna den året runt det vore något bra blogg läser den jämt du skriver så bra o söta kakan är ju mer eller mindre en riktig fotomodell kram

  Svara
 • Tack för serietips fining ❤️

  Svara
 • Jag tycker du gör det bra och du kämpar för din familj att ni ska ha det så bra som möjligt. Allt detta är ju nästan ett heltidsjobb, det är kalas, kompisar som sover över, middagar, läxläsning, försörjning osv, glömde lite ångest också. Allt är ju självklart såklart men allt ska ju fixas????. Dina flickor är ju inte så stora än, och såklart har ju de deras pappa men det blir ju du som kanske har det övergripande alltid eftersom de bor hos dig.
  Ibland känner man sig trött och sliten.
  Vill bara ge en stor eloge till dig för hur du fixar allt gällande familj och allt annat.
  Du har fina barn????

  Svara
 • Kan du inte dela med dig av lite hårvårdstips oxå? ????

  Svara
 • Jag är galen i jasminen. Har två ställen jag går till när den blommar. Underbart! ????

  Svara
 • Håller med dig om förälskelse i doften, och ångesten över att den snart försvinner när de blommat över. Har du provat Diors parfym Diorissimo? Ljuvlig liljekonvaljdoft ????

  Svara
 • Tack för tipset Anna ???? Den ska jag dofta på ♥️

  Svara
 • Tänk på att liljekonvaljer är supergiftiga. Blommor, blad och vattnet. Nu brukar iofs hundar inte äta på sånt som är farligt för dem…but still.

  Svara
 • ❤️ ♾️ ????%

  Svara
 • Varför svarar du inte kan på kommentarer du får. Undrar också när er bok kommer Är det inte ok…

  Svara