Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:15 | maj 27, 2021

Nattuggla

God morgon vacker. Hoppas du sovit gott. Själv har jag sovit som en kratta för nu när jag skriver är kl 03 på natten. Vaknade strax efter två och kunde inte somna om. Har legat och blundat, räknat får, tänkt på bra saker, bett, skruvat på mig, läst nyheterna, spelat wordfeud, kollat Instagram och nu skriver jag till dig. Omöjligt att somna om. Tankarna snurrar och ångesten kryper på. Om tre timmar ringer klockan och då är det dags att gå upp. Jag som älskar att sova och vill bara sova NUUU.

Kroppen vill men huvudet vill något helt annat.

Men tur att jag har dig så jag kan kika in här och skriva 🙂

Skrattade gott åt den här när den dök upp i mitt flöde. Japp, så var det på ”min tid”. Då passade man på att vässa pennan vid katedern för att visa upp sin outfit 🙂

Idag ska jag lämna hemmet och fara in till stan så då får det bli en outfitbild här. Säkert något roligare än träningskläder iaf.

Den här var ju också lite rolig för oss som inte växte upp med Instagram och Facebook. Då tog man inte bort varandra från sociala medier när man blev arg, nej då kluddade man över ansiktet i skolkatalogen:-)

Matkassen forsätter att leverera och igår lagade jag fajitas till mig och barnen.

Kyckling, svarta bönor, chili och massor av koriander samt en god salsa i min.

Efter middagen bakade Liv och hennes kompis Meija dumlekakor med havssalt. Mitt sockersug skenade.

Kakan. No words needed.

La mig i sängen efter middagen, men kläderna på! Gud förbjude. Får bli tvättdag idag då alla sängkläder åker i tvätten. Förhoppningsvis kommer jag somna gott ikväll i en renbäddad säng och trött efter att ha varit vaken halva natten nu.

Har fördrivit tiden med att kolla vädret… i hela världen typ. Här regnar det nu men kolla in helgen och för att inte tala om nästa vecka. Idag är det jag som köper en sopkvast och fixar altanen i helgen. Där ska vi äta middag varje dag nästa vecka.

Nu ska jag lägga bort mobilen och ge mig på att föröka somna om igen.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Nattuggla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fullmåne! Ligger själv klarvaken.
  Hoppas du ändå får en bra dag

  Svara
 • Jepp, skulle skriva samma sak 🙂

  Svara
 • Haha helt otroligt hur påverkad man blir

  Svara
 • Självklart sover man inte natten före fullmåne. Jag är precis likadan. Vet inte om att det är fullmåne ibland utan kollar det senare. Och det stämmer varje gång. Min pappa var likadan. Vi jämförde detta först på äldre dar så han kan inte ha påverkat mig. Går inte att sova eller nickar till och kan inte somna om. Trevligt, mitt i det otrevliga, att läsa att fler reagerar på samma sätt.

  Svara
 • Vaknade också vid tretiden…av att sonen ropade att det var en stor spindel i hans rum ????. När spindelproblemet var åtgärdat tog det en stund att somna om…o sen var det ca en timme tills klockan skulle ringa????

  Svara
 • Läste en kul grej om spindlar. Passar med en låt till spindeln: Where did you come from, where did you go?

  Svara
 • Eller om man inte var så stolt över dagens outfit och vart framkallad att skriva på tavlan ???? kram

  Svara
 • Jag har också varit vaken i natt, med en trött kropp och hjärna på problemlösningshögvarv. Må vi somna tidigt och gott snart.

  Svara
 • Ett väldigt bra sömnmedel är att lyssna på ljudbok. Jag Somnar direkt eftersom man slappnar av. Boken kan vara hur bra som helst men somnar gör jag ????

  Svara
 • Jag brukar lyssna på någon podd eller Vaken på radio, då tänker man inte på tråkiga saker och till sist somnar man .Värt att pröva !!

  Svara
 • Det är garanterat en placebogrej, men jag har själv haft mycket trubbel med sömnen/att somna. Särskilt vid fullmåne, men även annars. Vaknat minst en gång varje natt. Jag blev tillslut desperat och googlade runt, köpte mig en spikmatta från någon random sajt.

  Jag. Sover. Numera. Som. En. Sten ????
  Det är så revolutionerande för mig.

  Jag lägger mig på den då jag lägger mig, minst 20 minuter. Oftast somnar jag på den och vaknar till för att ta bort den.
  Men som sagt, det är säkert placebo – men det funkar klockrent för min hjärna i åtminstone ☺️

  Svara
 • Nä, håller med. Inte många tror på spikmatta, men Jisses, så gott jag sover på den. Somnar direkt och sover underbart. Ibland i 20 min, ibland i timmar, verkar som jag sover så länge som kroppen behöver. Är nog kroppsegna endorfinerna. Härligt att fler upplever samma. ????

  Svara
 • Samma här.. Legat klarvaken inatt medan tankarna malt och malt!

  Svara
 • Jag brukar kolla på flight radar när jag inte kan sova ????????

  Svara
 • Självklart sover man inte natten före fullmåne. Jag är precis likadan. Vet inte om att det är fullmåne ibland utan kollar det senare. Och det stämmer varje gång. Min pappa var likadan. Vi jämförde detta först på äldre dar så han kan inte ha påverkat mig. Går inte att sova eller nickar till och kan inte somna om. Trevligt, mitt i det otrevliga, att läsa att fler reagerar på samma sätt.

  Svara
 • Wow så fantastiskt söt Kakan är!! Djur är verkligen det bästa vi har<3

  Svara