Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | maj 28, 2021

Supermom

God fredag min vän. Hoppas du mår bra. Jag är så peppad inför helgen. Sol och värme väntar runt hörnet och jag har BF 🙂 (för Peter kommer till Sverige) Ska bara göra ingenting eller göra massor av kul, kan inte bestämma mig.

Har kört barnen till skolan nu och ska köra ett hårt träningspass och efter det påbörja en moodboard och brainstorma inför kommande jobb… sen ska jag ta helg. Tjohoooo!

For in till stan och fixade håret hos Catta igår och så hann jag med andra ärenden inne i Stockholm. Åker sällan in till stan så när jag väl gör det så bokar jag på allt sånt som inte kan skötas över zoom eller mail.

Nice att sätta på sig ansiktet och annat än träningskläder 🙂 Tisha Arket, kofta Zadig&Voltair, jeans Lois från Plainvanilla.se och skor Steve Madden även dom från Plainvanilla.

… och sen regnkappan på det.

Kakan hängde på in till storstan också så klart men undrade nog först om hon skulle stanna hemma, av blicken att döma.

Före.

Efter.

Wow! Blev så nöjd. Som alltid!

Hon lade massor av folieslingor för att bli av med min mörka utväxt, en nyansering över hela för att få en kall färg och helt nya fräscha Hairtalk för att fylla ut. Love it!

Charlie och Kakan. Brorsa och Syrra.

Kom hem till huset fullt av hungriga barn och ett bud. Vida visste inte vad det var och hade skakat om det, likt en julklapp 🙂 Det var en tårta. Så den hade blivit liiite förstörd men jag såg att det var en fin bild på mig och alla mina barn.

Budet kom från Michaela Forni och @BabyJourneyapp. Jag blev så glad så jag fick tårar i ögonen. Det var liksom precis vad jag behövde. Lite pepp. Känner att jag alltid är allas soptunna som bara ska ta skit men också förväntas att ALLTID fixa ALLT utan att blinka. Har väl curlat lite för mycket genom åren och får äta upp det nu. Men det blir lite tungt när man är ensam om att dra det tyngsta lasset i vardagen med allt vad det innebär. Fyra barn i olika åldrar med olika behov kräver rätt mycket kan jag lova 😅 Funderar ibland på att bara gå upp i rök.

Tack! Blev så glad.

Passade på att kramas och mysa igår kväll.

La oss tidigt och sov nog redan vid kl 21. Sov dessutom hela natten. Klart det var fullmånen som gjorde att jag inte kunde sova igårnatt. Är så känslig. Visste inte om att det var fullmåne utan läste det dagen efter. Så den påverkar helt klart många av oss. Men inatt sov jag som en stock.

Imorse efter frukosten högg Liv, hennes kompis Meija och Vida in på tårtan. Vi körde skedarna rakt i tårtan… inga assietter här inte 🙂

Var rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Supermom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina.Ville bara kika in och önska dig en riktigt trevlig helg.Var rädd om dig. Kram

  Svara
 • Hej , vad snygg du blev i håret. Vad heter salongen ? Ha en fin dag!

  Svara
 • Vad är det för snygg bh/sportbh du har? Ser både snygg och bekväm ut!

  Trevlig helg.
  <3

  Svara
 • Älskar Steve Maddens skor! (har flera par snygga OCH sköna sneakers)

  Svara
 • Fina Hannah ❤️ Önskar dig en underbar helg 🥰☀️😎🍾🥂

  Svara
 • Vad fin du blev i håret. Glöm inte bort att du också är värdefull!

  Svara
 • Ta hand om dig, tråkigt att höra att du ska hand om allt… Akta den berömda väggen. Ha en härlig helg nu, alla!

  Svara
 • Fina vackra!!! Hoppas du har en hääärlig helg 🥰 Det har jag. Njuter till max av det soliga vädret. Vi är många som längtat. En sista grej. Du ÄR en supermom. Snygg blev du i håret också. Duktig hon är Catta 🙌

  Svara
 • Konstigt att inte min kommentar vart med 😊

  Svara
 • Så snygg i håret! Och vilket kul kort!
  Självklart sover man inte natten före fullmåne. Jag är precis likadan. Vet inte om att det är fullmåne ibland utan kollar det senare. Och det stämmer varje gång. Min pappa var likadan. Vi jämförde detta först på äldre dar så han kan inte ha påverkat mig. Går inte att sova eller nickar till och kan inte somna om. Trevligt, mitt i det otrevliga, att läsa att fler reagerar på samma sätt. Ha en riktigt bra Mors dag och hoppas du kunnat sova ikapp lite.

  Svara
 • Du kanske ska fundera på om du ska ha en ” blogg” ?? Tror man förväntar sig att om man skriver/har en ” blogg” så finns där förväntningar på att innehållet är uppdaterat!! Inte alltid här! Så fundera!!

  Svara
 • Förstår verkligen inte din kommentar! Det här är ju Hannahs blogg och ingen jävla adventskalender!

  Svara
 • 😂😂😂😂👍

  Svara
 • Så fint läppglans – vilket är det

  Svara
 • Superfint läppglans – vilket använder du på bilden?

  Svara
 • Alltid Clarins. Du hittar det här http://revr.at/l7i 🌸

  Svara