Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:08 | juni 8, 2021

Vördnadsfullt

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl.

Jag har tränat och ätit en sen frukost/tidig lunch, bokat tid för första sprutan nästa vecka och har en hög med pappersarbete/kvitton framför mig som jag ska ta tag i nu.

Barnen har korta dagar denna vecka då det är dags för sommarlov på fredag. Sista tiden på den här skolan för sen är det dags att börja på engelska skolan till hösten. Nästan alla kompisar byter skola så dom är alla så peppade.

Men kanske inte lika peppade som igår då vi var på Gröna Lund. Jag och Lena tog med oss våra tjejer och deras bästisar/klasskompisar till Gröna Lund. En tradition som haft ett uppehåll men äntligen fick dom springa runt där och åka karuseller igen. Det var ordning och reda och förbokade tider för insläpp och karuseller. Ingen trängsel utan gott med avstånd och bra ordnat.

Jag och Lena satt i sju timmar och väntade 🙂 Vi hann nog prata om precis allt under den tiden samt äta mängder av popcorn och passa väskor och jackor. Kl 14 åkte vi hemifrån och var hemma igen kl 23.30. Något trötta i mössan imorse men vi tyckte alla det var värt det.

Glada barn. Glad mamma.

Imorse fick jag dricka kaffet i bilen och sen ta mig en lång promenad med Kakan för att vakna.

Hittade en ensam liten liljekonvalj som gjorde min morgon. Den sista för i år skulle jag tro så jag tog en andaktsfull stund och bara tittade på den 🙂

Grannens vackra vallmo fick dig också en stund av vördnad. Nu är det verkligen bästa tiden på många sätt.

Önskar dig en fin dag.

Allt Gott ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Vördnadsfullt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härlig skog som finns där ni bor. Blir avundsjuk ????skulle jag också vilja ha på mina hundpromenader. Tack för din blogg, tycker så mycket om att läsa den. Ha en fin dag! Hoppas solen skiner på er också, det gör den här i Malmö ????❤️

  Svara
 • Så trevligt det är att läsa dina rader, vardag som fest! Tror faktiskt du kan hitta gott om liljekonvaljer fortfarande. I alla fall finns dom där jag bor vid Mälaren. Finns inget bättre än en ljuvlig skogspromenad med alla ljud och dofter❤️Ha en fin dag och vecka, kram????

  Svara
 • Hej, vad kör du för träningspass? Har du någon app att köra efter? =) Inne på.. jag vet inte vilket år i följd av att läsa din blogg och gillar dig och den så mycket. Önskar dig en strålande dag!

  Svara
 • Har börjat köra styrka samt pass på gym här i Sigtuna men kört mycket hemma tidigare. Hittat pass och övningar på youtube och IG. Sökt på tax ”pass ben och rumpa”, ”armar” osv. Har band, boll samt hantlar och då kunnat träna lika bra hemma. Tack snälla…. ja jag har ju skrivit i 13 år så det är ett bra tag du kunnat hänga med 🙂 Kram ♥️

  Svara
 • Måste fråga, vad hände med er bok som ni skulle ge ut??

  Svara
 • Vi fick tyvärr göra om hela boken pga olika faktorer, bl a med bokförlaget och medförfattarna, så från att ha allt i stort sett klart till att börja från noll igen. Men vi hoppas till jul. Det är ett stort jobba bakom att skriva en bok om hela sitt liv. Så inget man vill stressa på och allt MÅSTE kännas rätt.

  Svara