Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:16 | juni 9, 2021

Extramamma

God morgon vacker. Hoppas du mår bra.

Igår firade vi Alva-Leigh som tog studenten. Åkte hem till mina gamla hoods Kungsängen där mottagningen var. Känns alltid som hemma där.

Alva-Leigh är min bästa vän Jessicas dotter. Hon har alltid varit som en extradotter för mig. Klippte t.om. hennes navelsträng när hon föddes och var den som tog hand om henne, första timmarna i livet, på BB då Jessica blev dålig. Har varit med på båda Jessicas förlossningar som ”mannen” vid hennes sida 🙂

Alva-Leigh och mina pojkar William och Mio var bästisar som små. En enda stor familj är vi och kommer alltid vara ♥️

Så stolt över dig älskade Awwa-Wee.

Vi kom dit lite tidigare och hjälpte Jessica pynta och fixa på restaurang Golden Cave.

Dotter och mor.

Solen sken, alla var glada, god mat och firande. Tror Alva-Leigh var så lycklig och glad… det var vi alla för henne.

Nu är det dags för ett träningspass sen ska jag in till läkaren för lite testet och undersökningar. Mår bra men har haft lite saker som stökar i kroppen. Så lika bra att kolla upp det.

Ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Extramamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig tid för lilla damen som tar studenten. Fint att ni mammor ställer upp för varandra och finns där. Man kan verkligen se kärleken och stoltheten på bilderna. Familjer som finns för varandra…..underbart.

  Svara
 • Hej fina.Blir alltid lika glad att läsa din blogg.Precis vad jag behövde idag. Underbara foton,och fin text. Hoppas det gick bra hos läkaren.Önskar dig allt gott. Kram

  Svara
 • Alltid bra att kolla upp. Ibland kan det vara stress, psykisk ohälsa mm som sätter sig kroppsligt då kropp och själ hör ihop… Hoppas det ordnar sig. Ha en bra dag alla!

  Svara
 • Så fint!
  En snabb fråga… hur länge fick barnen köa som längst till karusellerna på Grönan? Brukar ju vara uppemot 90 minuter på somrarna… vill gärna åka dit med familjen men vill inte köa allt för länge… Tacksam för svar.

  Svara
 • I början när det bra vår ”inslussningstid” så var det inga köer alls i ca en timme men sen högst 45min på dom populäraste attraktionerna. Kram

  Svara
 • Alltså din Mio, en blivande modell. Slå mig om jag har fel😂😉

  Svara