Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | juni 14, 2021

En klassiker

Hej vacker. Ljumma kvällar och glada sommarbarn. So far känns detta sommarlov som a walk in the park. Men jag har förklarat att sena kvällar och nutellamackor till frukost varje morgon inte funkar hela tiden. Vi måste ha någon form av balansen och ordning.

Jaja, vi kör på så länge det går 😉

Har precis haft en bra möte i solen, satt ett nytt litet inredningsjobb där jag ska vara med bara på ett hörn. Men ändå väldigt kul.

Har inte ätit lunch ännu så magen kurrar. Cyklade till gymmet imorse och körde ett benpass så nu känner jag att kroppen skriker efter mat. Brukar vara väldigt noga med att äta regelbundet nu när jag tränar fyra-fem dagar i veckan sedan flera månader tillbaka. Men idag blev det lite fel då jag prioriterade ett jobb.

Sitter dock kvar här på Blå och ska träffa min fina vän Johanna som fyllt år. Ska bjuda henne på födelsedagslunch… så snart så! 😋

Jag och paketet väntar.

Innan jag for ner på stan så knackade det på dörren och ett super-lyxigt bud kom.

En mysigt morgonrock, bubbel och en heldag på Ellery Beach House vid poolen och i deras SPA. Det ser jag framemot 💕 Tack 💕

Igår kväll tog jag, Ewa, barnen och hundarna en promenad ner till stranden. Barnen tog sig ett dopp och det var skönt bara att sitta där och titta på och lyssna på deras skratt.

Liv träffade upp sin kompis Ammi där och dom hade klätt sig på varsitt håll, utan att prata ihop sig, och såg exakt likadana ut. Då är man bästa vänner 🙂

Så härligt att ta skogspromenader med Kakan. Det slår mig varje gång hur sagolik vår natur är.

Åt en burk champinjoner med örtsalt innan jag brassade på grillen. Hur kan det vara så gott. Lite äckelgott.

Till middag åt vi grillkorv med bröd, räksallad och rostad lök. En enkel men ack så god klassiker.

Stor Kram ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “En klassiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna, har glömt vilken ras Kakan är?

  Svara
 • Hon är ShihTzu/LasaApso 🐶

  Svara
 • Hej🙂Varifrån kommer din fina jeans klänning? Superfin🤗😍

  Svara
 • Köpt den från Plainvanilla.se men lagt upp den lite. Kram 💙

  Svara
 • Tack för svar🙏😍

  Svara
 • Hej igen fina 💞 Gissa vilken bok jag ska låna imorgon? Jo, din kära mammas ”min himmelske konung och jag”. Den är rätt tjock men ser så fram emot att läsa ut den denna veckan då jag är ledig. Speciellt eftersom det var länge sen nu jag läste ut en bok. Kul o läsa ibland. Jag är en periodare när det kommer till läsning. Senast blev det ”den vita massajen” om jag minns rätt och fortsättning på den… Ha en finfin kväll heting 🔥

  Svara
 • Kul att mina kommentarer kommer med nu igen 😊☺️

  Svara
 • Åhh vad kul att höra att du ska läsa den. Den är så bra ♥️ All Kärlek!!!

  Svara
 • Jaaa ♥️ Jag återkommer ang boken… ☺️

  Svara
 • Haha, vi åt exakt samma, fast vi stekte korven på spisen. 🙂 Såå gott ibland.
  Champinjonerna får du ha alldeles för dig själv dock. 😉

  Svara
 • Du han en så snygg jeansklänning på dig här om dagen, vart är den köpt? Tror jag såg den på Insta story.
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna. Vill inte skrämma upp dig men här på västkusten är det väldigt mycket huggorm iår. Dom har gått ut till hundägare och varnat. Min dotters jämthund blev biten för en vecka sen. Hon blev väldigt dålig fast hon är en stor hund men hon fixade det. Tänker på oss med småhundar. .
  Kram

  Svara
 • De säger att om det finns många huggormar så finns det lite fästingar…det verkar inte finnas så många huggormar där för det finns ganska många fästingar..vet inte vilket som är värst

  Svara
 • Vad ska du göra i sommar? Är det den svenska naturen som lockar?

  Svara