Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | juli 1, 2021

Allt det vackra

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Vi har det ljuvligt. Finns inte så mycket mer att skriva än att sammanfatta allt med ordet underbart.

En tjejresa av rang.

Bilder säger ju mer än tusen ord så här kommer ett gäng 🙂

Vi har gjort ännu en galen fartfylld åktur efter en båt. Vi kom upp med halva havet i halsen och snor och saliv överallt 🙂 men med så mycket skratt så vi bara skrek långt efteråt.

Att bara kunna sitta och se solnedgången gå ner i horisonten, höra mina glada barn bada och busa, prata med min bästa vän och inte ha många moln på himmeln gör att man vill stanna tiden.

Hand i hand genom livet.

Mitt i all denna glädje som jag känner så har mitt hjärta värkt och jag har känt en hemsk sorg för en nära vän som varit med om det värsta tänkbara. Förlorat den hon älskar mest. Fick reda på det sent igår kväll och kan inte tänka mig en värre sorg. Vi vet aldrig när det är sista gången vi träffar dom vi älskar, man vet aldrig när livet tar slut. På ett ögonblick kan vad som helst hända… Så ta vara på varje dyrbar stund, stanna upp och förstå hur skört livet är och att vi måste ta vara på varandra. Det går inte en dag utan att jag tänker på Isak och önskat att jag kramade honom extra mycket sista gången vi sågs… men kunde ju inte veta att det var sista gången jag fick hålla om hans varma kropp.

Usch, nu rinner tårarna igen.

Nu ska jag tänka på allt det vackra. Mina älskade flickor och denna vecka vi har här. Mina älskade Pojkar och familjen där hemma som mår bra och har det gott.

Tack Gud för allt detta vackra.

Matkonst

Igår var vi på ett badland här på Cypern. Water World. Stort och fräscht och galet kul. Vi for runt som tokar, alla sex, och åkte allt. Kastade oss utför vattenrutschbanorna och fick inte nog. Kände knappt igen mig själv. Vem är jag?? Jag som avskytt att blöta mitt hår när jag badar 🙂 Hahhha! Förvildad har jag blivit och älskar det. Vi har så kul ihop hela gänget.

Jag och Ewa pratade om det igår, just att man aldrig bråkar när man åker med en kompis och barnen. Ofta när man åker som familj med sin man/fru så är man mer irriterad och det blir ofta mer tjafs. Kanske för att man förväntar sig hjälp och saker av varandra på ett annat sätt då.

Här är det iaf inga tjafs förutom när barnen ska smörjas med solkräm och dom hellre vill bada eller när dom vill äta munkar till middag istället för mat 🙂

Nu ska det smörjas in med SPF 50 på allihop och sen ut till poolen.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


36 kommentarer36 kommentarer om “Allt det vackra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser helt underbart ut. Livets liv med vän & barn, kan inte bli bättre. Måste få fråga vart din grymt snygga bikini kommer i från, vill ha. Kram Stina

  Svara
 • Kan det vara Katrin? Ja den är verkligen fin men hoppas det inte stämmer att K tog bort de större storlekarna när hon köpte in sig i företaget. Vill inte tro det är sant.

  Svara
 • Ni ser ut att ha det underbart, vad härligt. Ja, visst är livet skört, man vet aldrig. Läste om den skjutna polisen i Göteborg. Fruktansvärt hur det blivit i vårt land. Ha en fortsatt härlig semester.

  Svara
 • Ja man ska ta tillvara på varje sekund o aldrig skiljas som ovänner för man vet ju aldrig man ska leva somom varje dag vore den sista sa min mor en vis kvinna som nu är bortgången tyvärr så fint ni har det all lycka till er kram

  Svara
 • Aldrig skiljas som ovänner? Funkar inte så. Låter fint men nä

  Svara
 • Nä, tyvärr är det inte alltid så…

  Svara
 • Så fruktansvärt 😢

  Svara
 • Åh, vad härligt ni har det, men det e ni värda❤️ Var rädd om dig o om varandra!

  Svara
 • Ja viktigt att värdesätta livet varje dag och värna om de man har.
  Undrar om badlandet ligger långt från hotellet. Jag föll för stället ni är på och funderar på att ta familjen dit i sensommar. Ett badland vore toppen då hotellet saknade rutschkana.
  Med vänlig hälsning, Maria

  Svara
 • Ja, usch. Det kan verkligen hända fruktansvärda saker i livet. Då undrar man hur folk, exempelvis i ditt kommentarsfält, kan tycka det är viktigt att racka ned på att en annan person skriker när hen är rädd… som en märklig kvinna gjorde i ett av dina inlägg. Man undrar hur folk är funtade. Jag antar att de själva aldrig varit med om så stora sorger i sina liv. Hoppas ni har en trevlig resa i övrigt!

  Svara
 • Jag miste min mamma den 17 maj ifjor o i tisdags satt jag vid pappas säng när han sömnade in. Jag har mist båda mina föräldrar på er. Men jag har mina barn o mina älskade barnbarn.

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Så sorgligt och tungt. All Kärlek till dig ♥️

  Svara
 • Du skriver så fint💕 verkar ha ett stort hjärta där många ryms. Du har så rätt i att livet är skört 😨 man vet aldrig vad som kan hända …jag är en sån katastrof tänk människa och det tar på krafterna så mkt ibland att man glömmer bort att njuta.
  Så fina barn du har 💕 vackra allihopa . Har en son som är missbrukare och varje gång d ringer tex så tror jag att det ska vara ett ”dödssamtal” 😭 så jobbigt 😩
  Ta hand om varandra ❤️ Kärlek

  Svara
 • Fina Lena ♥️ Ja, det där samtalet man är så rädd för att få. Glömmer aldrig samtalet om Isak. Katastroftankar är så jobbiga att lida av. Jag har också det och i många fall tar dom all min energi och glädje. Ta hand om dig och här kommer en stor kram till dig ♥️♥️

  Svara
 • Kan ej sova. Har blivit förkyld. Kollar bloggar o smycken på nätet. Har hittat fina dyra guldsmycken på nätet som jag vill köpa. Det enda jag funderar på bara är ju att man faktiskt blir ett öppet rån. Så jag avstår nog såna smycken. Helt vrickat samhälle vi lever i. Ja, du hör, jag funderar mkt nu när jag är hemma förkyld. Ha det bäst på Cypern och ni gör rätt som njuter till fullo 🥰

  Svara
 • Ja då hemskt allt börjar bli. Är rädd men lägger min förtröstan hos Gud. Krya på dig fina D ♥️

  Svara
 • 🙏

  Svara
 • Ni ser ut att ha det alldeles underbart❣️ Njuuut!❣️

  Som du skriver, livet är för kort för att slösas på tjafs o bråk. Min syster och mamma är mina bästa vänner tillsammans med min man och några fina vänner. Kommit upp i en ålder där jag inte längre tillåter energitjuvar i mitt liv och väljer att inte tjafsa i onödan om små saker.. Nu låter jag som min mamma haha.. men såklart, när det kommer till barnen så är det alltid någon liten tjafshistoria.. typ20ggr om dagen 😂🙈

  Hoppas du och Maggan kommer närmare varandra igen❤️

  Svara
 • Vad har hänt mellan systrarna ? Själv har jag aldrig haft en ovän och aldrig varit så osams att det inte gått att reda ut med ens. Kanske för att jag är lite konflikträdd…..Livet kan förändras på en sekund så njut av livet och bråka inte om småsaker.
  En annan sak… Du Hannah får så fina kommentar alltid, så trevligt att läsa, medans din syrra får så mycket skit, hela tiden är det så. Trist att läsa negativa kommentarer du dom skriver sånt, lägg av !
  Sommarkram !!

  Svara
 • Hej Lisa. Tänk på att Maggan är nyförälskad. Det är klart att man vill umgås så mycket man kan med den nya. Tror att systrarna har kontakt utan att vi får reda på det. Och i vissa stunder i livet så umgås man kanske inte lika mycket med varandra. Det betyder inte att man är osams. Till kommentarerna, så tar Hanna bort det kommentarer som inte passar henne. Hon tar bara med de som är positiva. På både gott och ont. Ha en fortsatt trevlig sommar.

  Svara
 • Nej, Kristine. Jag tar inte bort kommentarer över huvudtaget om det inte skrivs något ont om mina barn eller nåt som kan skada dom så klart. Sen finns ett filter på bloggar där kommentarer som innehåller fult språk inte går igenom. Inte ens jag ser dom. Dom går direkt i papperskorgen. Har tack och lov fina läsare och kommentarer.

  Svara
 • Ok men några av mina kommentarer har inte kommit med. Har inte skrivit något illa om dina barn el några av dina nära. Inga svordomar el fult språk. Inget elakt alls. Tycker om din familj. Tycker det är jättekul att följa din blogg. Men de ggr mina kommentarer inte har kommit med, är när jag inte håller med dig. Men jag skulle aldrig skriva nåt kränkande om dig och din familj. Då kanske jag bara har haft otur de gångerna jag inte kommit med. Ha en fortsatt trevlig semester.

 • Ibland om det för många emojis eller länkar hamnar dom också i skräp har jag förstått. Har inte full koll.

 • Kristin, det har hänt att mina kommentarer inte heller kommer med och då har det oftast varit banala saker som ”det ser mysigt ut” eller ”ha en fin semester”, ibland försvinner helt enkelt kommentarer. Eller så snurrar de i cyberrymden ett tag så att det tar längre tid än vanligt innan de syns.

 • Nja. Jag har sett att kommentarer blev borttagna. Var någon reklam om bantningspiller när jag gick i taket. Men var bra du tog bort bägge☺

 • Har heller aldrig varit osams med någon av mina vänner och jag har alla mina barndomskompisar kvar och vi hänger alltid. Handlar nog inte om att vara konflikträdd utan att man är en fin vän och har fina vänner.

  Svara
 • Menar du verkligen på allvar att du aldrig varit osams med någon av dina vänner?

  Svara
 • Nej, vi har så klart varit oense och tjafsat någon gång men aldrig varit osams, arga och verkligen bråkat. Vi har aldrig behövt det 🙂

 • Hej Hannah, tycker mycket om din blogg, den håller klass och god ton… Lider av katastroftankar sen jag förlorade min son som liten i en sjukdom. Det blir inte bättre i dessa dagar, då ett annat av mina barn jobbar som polis… 💙

  Svara
 • Varför svarar du inte på vad som hänt mellan dig och din syster. Ni var ju så tajta och helt plötsligt hörs ingenting.

  Svara
 • Hon kanske inte vill berätta. Hon har väl ingen anledning att göra det heller. Om det nu är så…

  Svara
 • Har svarat på det väldigt många gånger. Precis som jag svarat på vad min hund är för ras och vilket smink jag använder 😉 Jag gör det gärna men jag har jag ingen upplysningsplikt. Men Vi är familj och älskar varandra men likt alla relationer och förhållanden så går det uppochner och ibland ses men oftare och mer sällan.

  Svara
 • Sjuk härlig semester 🙂

  Svara
 • All kärlek ❤️

  Svara
 • Härliga Cypern ☀️ Var på samma ställe och hotell sen höst 2019, toppen bra. Ha det gott sista kvällen💖

  Svara