Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | juli 5, 2021

Hemma igen

God morgon min vän. Den nya veckan börjar hemma. Vi landade igår eftermiddag efter en fin vecka på Cypern. Liv cyklade direkt till kompisar, jag och Vida hämtade Kakan, handlade och fyllde vår tomma kyl och sen åt vi middag med William och hade myskväll.

Huset är fullt av kärlek och barn i varje säng. En mysig känsla. Men också att man kommer tillbaka till verkligheten på något vis. Att vara iväg är alltid lite av flykt känner jag. Inte för att jag vill fly men det är så mycket som hopar sig över en. Tyvärr fler orosmoln på himlen.

Ska strax fara och träna och sen sätta mig med jobb. Men först vill jag så klart skriva till dig och dricka en stor kopp kaffe. Kan längta efter mitt kaffe när jag inte är hemma. Det ska vara snabbkaffe och lättmjölk. Inget slår det 🙂

Jo! Den här Frappen, iskaffet, som jag drack varje dag när jag låg i solstolen. Den slår mitt hemmakaffe. Men det var nog hela allt runtomkring som bidrog till det också…

… för även bubbel smakade gott ur plastmuggar.

En morgon åt vi frukost på vår lilla balkong. Vi ville sova tills vi vaknade och missade hotellfrukosten. Så jag smet upp till den lilla kiosken runt hörnet och köpte lite frulle.

Bästa morgonsällskapet.

Härliga dagar vid poolen.

En enda bild på oss alla. Tur att vi var på badlandet 🙂

Och en kväll åkte vi inte till stan och shoppade lite souvenirer och barnen fick busa av sig.

Titta så fint. Gillade verkligen vårt hotell.

Ljuset!

Sen kom dagen då det var dags att fara hem.

Hoppas du mår bra och att din vecka börjar på bästa sätt.

All Kärlek ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni verkar haft en underbar semester, välkommen hem igen. Åh den där Frappen drack vi jämt på stranden på Cypern☺Ibland döljer sig din text under fotona, eller kanske bara i min mobil?

  Svara
 • Ni verkar haft en underbar semester, välkommen hem igen. Åh den där Frappen drack vi jämt på stranden på Cypern. Ibland lägger sig texten under fotona el kanske bara på min mobil?

  Svara
 • Ber om ursäkt det blev dubbelt.

  Svara
 • Det behöver du inte göra 🙂 Kram!

  Svara
 • Har du gått ner mycket i vikt? Är det av träningen? Behöver tips 😊

  Svara
 • Nej, har inte gått ner alls så mycket bara byggt mer muskler och blir fastare. Mår så mycket bättre. Tränar ca fyra dagar i veckan och äter regelbundet. Har inte ändrat min kost eller dragit ner på saker jag gillar. Så mitt bästa tips är att leva som man trivs och gillar men träna och röra på sig mer 🙂 Kram

  Svara
 • Hannah, skulle rekommendera dig att äta mer om du vill bygga muskler….

  Svara
 • Jag skulle anlita en PT.

  Svara
 • Vore bra om vi alla kunde låta bli att kommentera varandras kroppar. Tips för viktnedgång finns hur många som helst på nätet.

  Svara
 • Jag förstår din kommentar anonym men ibland kan det nog va lite som att man tycker sig känna personen man följt och tycker kanske det är lite trevligt att snicksnacka lite om vad som. Bara en tanke:)

  För övrigt så hade jag gärna oxå busat av mig i de hoppsakerna 😀Inte alls varit sugen på solsemester av naturliga skäl då såklart C-19 , men nu börjar det kännas att det vore härligt att få byta miljö. Ha det fint💕

  Svara
 • Välkommen hem! Vilken underbar semester. Så väl förtjänat.
  Kram

  Svara
 • Vilket hotell är det? Ser trevligt ut .

  Svara
 • Välkomna hem going 💜 Här regnar det och åskar just nu 💖 Mysigt 💞

  Svara
 • Nästan så jag längtar efter regn och åska nu☺Jag är lite orolig över det här med klimatet, känns inte helt ok. Jag klarar mig men mina barn och barnbarn😯

  Svara
 • Barn och barnbarn Klara? Det har du väl inga va?

  Svara
 • Jag har barn men inga barnbarn än. Själv då, och varför undrar du det?

  Svara
 • Vilken urbota korkad fråga???!!!

  Svara
 • Ser ljuvligt ut! Vill/kan du skriva ut vilket hotell detta var? Planerar resa och fegis så gillar säkra, prövade kort!

  Svara
 • Välkomna hem igen tjejer där ser verkligen
  helt fantastiskt ut välbehövligt med lite semester efter ett turbulent år 🥰
  Dina sandaler Hannah ser så sköna ut är dom normala i stl ? Ibland måste man bara få unna sig 😉 ha en fortsatt fin kväll ❤️

  Svara
 • Nej, det är elefanter som har sandalerna …kan inte tänka själv …

  Svara
 • Kul…

  Svara
 • Ser du rosa elefanter☺

  Svara
 • Vilken härlig resa☀️

  Svara
 • Vilken härlig resa ni verkar ha haft. Undrar över din snygga väska som du har ovanpå resväskan. Var har du köpt den? Kram

  Svara
 • Vad härligt! Velar själv om jag och familjen ska åka en vecka till Cypern snart men tvekar pga munskyddskrav osv. Något ni märkte av, var det mycket stängt pga restriktioner? Tack för en fin blogg 💕

  Svara