Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:19 | juli 14, 2021

Upptåg

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Jag sitter i taxin till Arlanda. Tjejsemester med Ewa, bara hon och jag drar iväg och ska ladda om. Så härligt.

Skönt att komma på andra tankar nu när mina tjejer har åkt till sin pappa. Tårarna sprutade i måndags när dom for. Vi är ju tillsammans hela tiden så det blev ofantligt tomt. Men nu får dom ha roliga veckor i Spanien och jag på mitt håll.

Mina ♥️

I söndagskväll lagade Liv middag till oss. Så god pasta.

Pasta med pesto, salami, tomat och mozzarella.

Sen hade vi myskväll och tittade på filmen ”Raya och den sista draken”. En kramig kväll innan vi skildes åt för en månad.

Nu får du hänga med mig och Ewa på våra upptåg istället 🙂

Hörs ikväll.

Allt Gott ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Upptåg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var ska ni på Ert upptåg? Du ska se att tiden går fort och du snart får träffa flickorna igen☺ Vad gör dina söner nuförtiden?

  Svara
 • Härligt Hannah!
  Snart är det min tur att åka till Arlanda kan knappt tro att det är sant att man äntligen ska få ut o resa!
  Ha en underbar semester ☀️😀❤️

  Svara
 • Fina Hannah!❤️
  Läste för ett tag sedan att du opererat bort din livmoder, det har jag också.
  Blir stärkt av att läsa din blogg och se din styrka🙏🏻 Särskilt när min egen styrka tryter. Tog det lång tid för dig att återhämta dig? Var det en total hysterektomi? Stor kram till dig❤️❤️❤️

  Svara
 • Johanna Toftby har skrivit mycket om detta i hennes blogg

  Svara
 • Hej, jag har också opererat bort min livmoder pga myom. Det gick oförskämt bra att återhämta sig. Jag tog Alvedon de första dagarna, men inget annat. Efter operationen, nästföljande dag, tvingade jag upp mig själv för att gå i korridoren. Innan operationen hade jag enorm värk i livmodern pga myom, så jag var bara glad att slippa den värken. Jag kände ingen tomhet eller sorg efter operationen, mer glädje över att myom var borta. Lycka till med allt!

  Svara
 • Hej Anna!
  Vad skönt att det gick så bra för dig❤️ Kände du någon värk efteråt nedtill? Är du sydd? Jag opererades för 10 veckor sedan o allt gick bra o har läkt fint enligt läkaren men jag har en brännande känsla i underlivet som gör mig väldigt ledsen o orolig o deppig.

  Svara
 • Hej Jessica,
  Tråkigt att höra att du har ont. Jag hade ingen brännande smärta i underlivet. Jag förstår att du är rädd. Jag hade också varit rädd. Det där måste de ju titta på.

  Jag blev sydd, upp till magen och det har läkt fint. Inget större ärr. Jag opererade mig på Södersjukhuset.

  Hoppas det blir bra snart. Du ska ju må bra och inte ha värk. Det är inte OK att lida.

  Allt gott

  Svara
 • Hej Jessica, det glädjer mig att höra att jag kan stärka dig. Tack ♥️ Ja, jag har tagit bort livmodern pga cellförändringar, hemska blödningar samt endometrios. Den fysiska smärtan höll i sig ca en vecka sen tyckte jag det blev jobbigt psykiskt. Trodde inte det men jag blev deppig. Hoppas du återhämtar dig fort. Kram ♥️

  Svara
 • Tack Hannah❤️❤️❤️
  Ha en underbar tjejresa❣️☀️🙏🏻
  Kram

  Svara
 • Flyger flickorna ensamma till Spanien?

  Svara
 • Det är väl inget konstigt isf. Pappa hämtar antagligen upp vid ankomsten☺

  Svara
 • Jag menade absolut inte att det var konstigt, undrade bara då jag funderar på att låta mina också flyga ensamma 💗

  Svara
 • Flygpersonalen tar hand om barnen om dom vet barnen flyger själva. Sen beror det ju på om man tror barnen klarar det själva oxå, dvs inte tycker det är läskigt.

  Svara
 • Nej. Dom flög med sin farmor.

  Svara