Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:01 | juli 20, 2021

Snart hemåt

God kväll min vän. Nu är väskorna packade och vi far hem tidigt imorgon. Ligger i sängen med öppen balkongdörr och lyssnar på några hotellgäster som fortfarande badar.

Mörkret har lagt sig och min separationsångest har krupit på mig. Jag får alltid smått ångest när jag ska lämna ställen eller människor. Konstigt det där. Har längtat hem till mitt hem och rutiner men nu vill jag stanna 🙂

Men Imorgon fyller min älskade William 20 år så det är klart jag VILL hem. Kan du fatta att han är 20 år. Knappt så jag kan förstå det. Jag har varit mamma sedan jag var 22 år. Bara ett par år äldre än vad han blir nu.

Ska skynda mig hem och fira honom. Det blir middag, presenter och massor av kärlek.

Har legat på beachen hela dagen, lyssnat på ljudbok och somnat till då och då i solen. Vi låg där till efter klockan 19 ikväll. Så skönt. Kvällssolen är som skönast tycker jag.

En liten röding också från DSAINT. Favvobikinin.

Åt så god lunch på ett ställa vid stranden idag. Kött och potatis och så gambas så klart. Har en låsning på att alltid äta gambas i Spanien. Provar på alla ställen för att hitta dom godaste. Dom bästa finns fortfarande på Mistral Beach i Marbella.

Har inte dock inte bara legat på latsidan utan varit ute och Power walkat och rört på oss. Måste ju hålla igång lite om man ska få njuta av allt gott och härligt också 🙂

Perfekt frukost efter en pw…

… och en god kaffe på det.

Igår satt vi vid poolen och tog ett glas rosé. Så stilla och fint.

Matchade min klänning med omgivningen 🙂

Träffade goa Viktor Frisk här i helgen. Han är så otroligt trevlig. Blir imponerad av hans driv och alla järn i elden samt hans starka karaktär och vilja att sluta dricka alkohol. Att leva ett liv som han gör, ung och med framgång samt resor och framträdanden så är det mycket fest… men han håller sig till sin cola zero. Bra föredöme och så fin kille tycker jag.

Han fotade på vårt hotell och sen åt vi middag här ihop med hans kollega Kim och kompis Andreas.

Jag fick mig också ett gott skratt över det han skrev på sitt Instagram. Snäll 🥰

Nu ska jag lyssna på min ljudbok och snart sova. Imorgon ska vi upp tidigt, inte alls som dom sega morgnarna vi haft denna veckan.

Denna. Har du läst/lyssnat på den?

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Snart hemåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen hem! Känns det inte oroligt att ni prickade in de 2 länderna de varnar för att åka till nu, dvs Cypern och Spanien?

  Svara
 • Tack. Har bokat tid gör test nu direkt när vi kommer fram och får svar idag.

  Svara
 • Bra. Var rädd om dig. Kul med Viktor. Min dotter älskade er CD när hon var liten, hon och kompisen skulle uppträda och vara Er☺jag gillade oxå er musik.

  Svara
 • Hej
  Ser så härligt ut ert hotell! Va heter de.
  Ha en bra dag och fira sonen 20 år.
  KramL

  Svara
 • Zhero hotell tydligen☺

  Svara
 • Låter kanske lite märkligt men jag visste inte vad gambas är så jag läste på.
  Inget roligt o läsa om, tragiskt va det.
  Ingen pekpinne här utan en vänlig kommentar .
  Hoppas du har haft fina dagar på Mallis och nu kommer du hem till en underbar sommar här hemma.

  Svara
 • Ingen rolig läsning om flygtrafiken för miljön heller om vi nu ska vara såna…

  Svara
 • Gud vad mysigt det ser ut. Maten ser jättegod ut. Jag reste mycket med min mamma utomlands men hon är död. Vad jag saknar dessa resor. Kram. 😇

  Svara
 • Vad kommer dina jeansshorts och solglasögon ifrån. Du är så fin

  Svara
 • Jeans från H&M och glasögon Nividas.

  Svara
 • Hej Hanna , vad heter salongen i Sigtuna som gör ansiktsbehandlingar ? Kram 🤗

  Svara
 • Hej har problem att få i väg mina inlägg till dig , men försöker igen😅 vill så gärna besöka hudkliniken som du varit till med Maggan som jag tror ligger i Sigtuna, men vet ej vad den heter och vad dom gör för behandlingar , om jag vågar skulle jag vilja prova fillers, men är så rädd har aldrig gjort något i ansikte, så tar gärna tips vart dom är seriösa och duktiga, bor i Kungsängen så det var därför jag kom och tänka på Sigtuna lätt att köra dit . Ha en fortsatt trevlig och skön sommar Hanna kram 🤗 Lena 🌸

  Svara
 • Kan vara Kroppskliniken.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Fick mig ett gott skratt idag när jag läste ditt inlägg. Min son (2 år) klättrade upp i knäet på mig och skrek förtjust ”korv” och pekade på bilden med dina ben (och parasollerna i bakgrunden). Vet ju att du brukar kalla dina ben ”körvarna” så det var därför det va lite extra kul! 😄😄

  Ni verkar ha haft det underbart. På fredag e det min tur att åka till Mallorca! Möhippa för en nära vän.

  Kram Jeanette

  Svara
 • Är det gamla självskadeärr på benen? Hoppas inte😯

  Svara
 • Nej, det är liggmärken från handduken.

  Svara
 • Puh☺

  Svara
 • Hello finns det någon som vet vad hudkliniken i Sigtuna heter som Hanna besöker i bland? Är ledig så vill passa på då ,men får inget svar av Hanna . 🤗🌸

  Svara
 • Hej L, Care of Skin Sigtuna och det är bästa Jennie Hagerbo som har den. Kram

  Svara
 • Tack Hanna 💞💞💞

  Svara
 • Tack Hanna 💞💞💞

  Svara
 • Fin mama😍 bästa mama, hoppas ni får en fin dag😘

  Svara
 • Hej Hannah,

  Vad händer med Er bok, något releasedatum?

  Svara
 • Hej Hanna. Tack för en fin och positiv blogg, alltid kul att gå in och läsa hos dig. Jag gillar verkligen dina örhängen som syns i det här inlägget, skulle bli jätteglad om du kan skriva var de kommer ifrån.
  Kram C

  Svara