Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | juli 23, 2021

Grattis!

God fredag vacker. Så underbart det är här hemma. Inget slår svensk sommar och hemmets trygga vrå 🙂

Tillbaka till träning och rutiner. Skönt för kropp och själ. Trots att veckan på Palma var utöver det vanliga och helt magisk. Men du förlåt vad jag menar. Borta bra men hemma bäst.

Badkläder har bytts mot träningskläder 😉

Här har det även firats då min älskade William fyllt 20 år.

Vi hade bokat bord på Spesso där vi åt en god middag och firade William. Andreas, Williams pappa, var med. Väldigt kul då vi inte setts på 10(!) år.

Andreas, Markus, Ewa, Mio, Bella och födelsedagsbarnet.

Åt en utsökt gnocchi med kantareller.

Min son. William. Wow! Nu har du fyllt 20 år. Skulle kunna skriva en uppsats om hur mycket jag älskar dig. Hur stolt jag är över att få vara din mamma. Att du är det största och bästa som hänt mig. Att jag lever för dig. Du har den finaste av själar. Du är känslig och skör på det vackraste sett. Jag fick dig som den största gåvan… trots att jag själv bara var två år äldre än dig så ville jag inget annat än att älska dig, bära dig, trösta dig, andas dig och vara din mamma. Men det vet du redan. Det har alltid varit du och jag. JAG ÄLSKAR DIG. Min stolthet. Min son. Nu har du tagit det stora steget in i vuxenlivet. Grattis!

Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Grattis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En mycket vacker ung man men framförallt lyser det en varmhet ifrån honom.

  Svara
 • Fina William … tänk 20 år han var 8 år när jag började följa dig Hannah tiden går fort
  Han har väldens finaste och goaste Mamma som finns för sina barn i vått och torrt söt flickvän har han också ❤️ Har du inte träffat Andreas på 10 år ?? Plötsligt händer det ????
  Ha en fin helg / Kram ❤️

  Svara
 • Så fint skrivit blir tårögd, ni är så himla fina.
  Stor kram.

  Svara
 • Så fint! ????

  Undrar vilken träningsapp du använder? Vill gärna ha bra tips på sådana.

  Svara
 • Så roligt för William att både mamma och pappa var på samma kalas. Väldigt stilig 20 åring ????

  Svara
 • Du skrev 10 år.Varför…..Tror inte du svarar men du,skrev det själv. Därför undrar man

  Svara
 • Han har jobbat och bott mestadel i USA genom åren.

  Svara
 • Detta inlägg berörde! Så otroligt fint och starkt att se båda föräldrarna sammanstråla för Williams skull! ❤️ Vilka fina barn du har och vilken underbar mamma du är! Ha en fortsatt fin sommar! ???? Kramar

  Svara
 • Utan läsglasögon tror jag alltid att Williams vackra flickvän är du:) Din förstfödde pojk har en sådan varm och känslig aura, ett riktigt kristallbarn. Jag kan tro att det känns gott i mammahjärtat att ni bröt ert bröd (och andra läckerheter) tillsammans. Shabbat Shalom from Barcelona!

  Svara
 • Åh fina Judit! Dina kommentarer värmer alltid och gör mig glad. Tack för att du finns ♥️ Dito ????????

  Svara