Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | juli 26, 2021

Grillkväll

God kväll i stugan. Hoppas du har det fint och är vid gott mod. Jag har krupit ner i sängen och ska kika på en film eller serie. kommer nog somna fort.

Jag är rätt trött. Jag sover dåligt på nätterna för att det är så varmt, klibbar fast i lakanen. Sen har jag en vidrig fluga som kommer fram och plågar mig på nätterna. Ligger redo med flugsmällaren hela tiden men den lyckas alltid fly. Den är som japansk vattentortyr. Blir tokig.

Har grillat och haft en härligt trevlig kväll med Ewa och William, men nu är dom iväg på sina håll så jag tackar för mig lägger mig. Mätt och belåten.

Grym på att både grilla och posera är jag. T.om. samtidigt 😉

Norrländsk grillost, kött, majskolvar en god sallad och fetaostkräm som är gott till precis allt blev det.

Jag geggade på massor av fetaostkräm på majskolven och sen rev jag ännu mer parmesan ovanpå det. Wow!!! Det var gott.

Visst har jag en fin grill? Den har jag fått i present. Blev väldigt glad för den kan jag lova. Kommer grilla året om 🙂

Iskall, svalkande vattenmelon äter jag hela tiden. Fått dille på det. Men imorgon ska jag göra en sallad på det. Vattenmelon, fetaost och mynta.

Kände när jag själv läste denna texten att det säkert är många som kan behöva dessa ord. Tröstande och fina.

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Grillkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eftersom vi hyr lgh köpte vi en ”pingvin”, portabel AC, förra året eftersom ena hunden tyckte det var olidligt i värmen. Så jag rekommenderar en portabel AC, vi har märket Carrier som är väldigt bra.

  Svara
 • Så mysigt ❤

  Svara
 • Snart är det höst och kallt.Köp en kylmatta för hundar.Läste att folk använder sånna.Jaga fast flugan dagtid.Köp en flugfångare.Good luck!

  Svara
 • Bra idé! Jag tar Kakans kylmatta inatt. Flugan fick jag inatt efter ett mindre sammanbrott och slag på allt 🙂

  Svara
 • Åhh längtar så till hösten! Jag fullkomligt älskar det mysiga mörkret och kylan! Det enda sommaren är bra för enligt mig är att den gör min längtan efter hösten ännu större 🥰

  Svara
 • Tack fina du för dom orden❤️
  Kram till Dig

  Svara
 • Tänk på att inte ha grillen så nära tuijaträdet. De brinner väldigt lätt 😉

  Svara
 • Tack för det rådet, gick ut och läste på nätet och wow en tuija kan självantända (de avger någon olja). Så nu flyttar jag på grillen.

  Svara
 • Tack! Ska flytta grillen direkt.

  Svara
 • Du verkar ha ett harmoniskt liv och är så fin. ❤️ Jag hoppas att mitt liv också blir det snart, tack för citatet, det värmde ett sargat hjärta. ❤️

  Svara
 • Vad är det för märke på grillen?

  Svara
 • Eva Solo.

  Svara
 • Inte avundsjuk men jag önskar att jag hade varit lika duktig som du!
  Du verkar ha allt: vacker, snäll, duktig, bästa mamman!
  Lycka till med allt!

  Svara
 • Är och har långt ifrån allt. Det kan jag lova. Gör dock mitt bästa men känner mig alltid otillräcklig på alla plan. Men tack för dina ord ♥️

  Svara
 • Gillar också Hannah, men tänk på att du aldrig får läsa allt om en människas liv på en blogg. Läser man mellan raderna så förstår man att livet inte alltid är så kul. Som för oss alla.

  Svara
 • Ja, så är det. Detta är bara en liten glimt av livet. Man måste välja vad man skriver om då livets hårda skola inte alltid bara har mig som elev. Men huvva, mycket har hänt det senare åren. Ibland undrar jag hur jag ens orkar stå på benen.

  Svara
 • Sant. Ibland önskar jag bloggare kunde skriva lite mindre klämkäckt och om att livet inte alltid är så happy jämt.

  Svara
 • Jag är ofta väldigt öppen med om jag mår dåligt. Har aldrig haft problem att skriva att livet suger tittsomtätt men det är en väldigt skör tråd mellan vad man kan skriva och inte. Oftast är det ju andra inblandade och då har jag ingen rätt att ”hänga” ut.

  Svara
 • Nä, det har du rätt i, och även om du kanske har bättre ekonomi än många andra ensamstående så kan man ju inte köpa lycka. Men du verkar ha jättefina barn och vänner måste jag säga. Det betyder ju mycket iaf☺

 • Jag har följt din blogg sedan innan Bloggfamiljen, & aldrig känt du varken skrivit för mycket eller för ”lite” om någon av dina kära. I bland får man undra & bli nyfiken om du endast hintat något, men det är alltid respektfullt mot dina nära. Som är det viktigaste. Alltid en vacker blandning av allt i livet, både tårar, kärlek & skratt. & lite glam😘🙏