Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | augusti 4, 2021

Turista runt

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag har turistat runt i vår vackra huvudstad. Man glömmer lätt bort att titta upp på alla vackra byggnader och ta dig en glass vid vattnet och titta på alla båtar när man bor här.

Det är så fint och levande. Alla man möter känns glada och har ett leende på läpparna. Beror nog på att det är sommar och sol 🙂

Mjukglass. Blir inte mer sommar.

Tog en tur med Ocean Bus. En amfibiebuss som kör dig både på land och vatten. Så mycket humor även i guidens beskrivningar av Stockholm och när bussen åker ut på vattnet och blir en båt så blev vi alla vuxna som barn. Alla skrattade och skrek. Det var riktigt kul. En upplevelse om du är i Stockholm och vill vara med om något annorlunda.

Var på bio igår kväll och såg OLD. Den skulle jag inte rekommendera dig att se. Riktigt dåligt enligt mig.

Brukar ju gilla skräck men icke denna.

Ska kasta mig i sjön nu och sen mysa hemma och grilla.

Stor Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Turista runt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det var den sjukaste film jag sett tror jag…. Inte spännande, inte skrämmande, bara jättekonstig 😆 Som en dålig komedi

  Svara
 • Kan inte annat än att hålla med 😆😆

  Svara
 • Hej fina Hannah❤️
  Älskar din blogg, den gör mig så glad🥰
  Har du några träningstips som du kan dela med dig av? Har också opererat bort livmodern av liknande anledningar som dina och trots att jag inte befinner mig i någon riskgrupp för framfall så är det ändå något som jag nojjar för🙄 Är det något som du oroar dig för, nu när livmodern är borta? Har du livmoderhalsen kvar? Stor kram, du är bäst❣️🙏🏻

  Svara
 • Hej Jessica, tack snälla för fina ord ♥️ Jag tränar styrka ca tre dagar i veckan och pass (pilates, core, Tabata mm) 1-2 ggr/veckan. Jag har alltid varit rädd för framfall 😆😆 Men innerst inne tror inte att det är någon större fara. Jag har tagit bort rubbet. Kram och hoppas du får må bra ♥️

  Svara
 • Hej! Lite nyfiken hur de va på hotellet i Cypern. Vi ska nämligen till samma om några veckor😀 fick man boka speciella middags/frukost-tider eller var de fritt. Vi har bokat all inclusive vet inte om ni hade det. Från Apollos sida står ingen info utan bara på hotellets egna sida men lite svårt tyda de. Tänkte om du kände att Corona-restriktionerna blev påtaglig?
  Med vänlig hälsning, Maria

  Svara
 • Det var mycket bra! Vi kom ju lite innan säsongen började så det var inte alls mycket folk. Allt var fritt med tider för mat mm. Inga restriktioner på hotellet då men vet inte hur det ser ut nu. Hoppas ni får det lika fint som vi hade det. Kram 🥰

  Svara
 • Tack snälla för svar. Då håller vi tummarna att de håller i sig några veckor till och att vi kommer iväg. Det var härifrån idén till detta resmål och hotell kom. Hade tänkt Turkiet men där var de hårdare och mer osäkert. Tack för härlig inspiration gillar din stil! /Maria

  Svara
 • Tack för tips om filmen Our friend, så bra! Snörvlade hela filmen igenom.

  Svara
 • Hej Hannah. Tack för en fin blogg, har en son som är lika gammal som din fina Vida😍.
  Vi ska åka till Stockholm, undrar över Ocean Bus. Måste man boka i förväg eller kan man boka på plats? Ha en fortsatt fin sommar 🌞

  Svara
 • Hej Sarah. Boka i förväg för det är väldigt fullbokat. Kram 🥰

  Svara