Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:17 | augusti 8, 2021

Lättja

God kväll vacker. Här hemma har jag med gott samvete kollat några avsnitt ”Below Deck Med” när det var dåligt väder i förmiddags… men sen har jag farit runt och städat, tvättat och tagit mig en lång PW med ljudbok i öronen.

Gick förbi Engelska skolan som flickorna ska börja på. Där har det byggts under en lång tid men nu, veckan innan skolstart, verkar allt vara i stort sett klart. Så fint!

Spännande det kommer bli.

Mio hade farit till en kompis igår när jag kom hem så det fick bli en lugn lördagkväll i min ensamhet. Lagade mig lite god mat och bara myste ner mig i soffan. Kände lugnet och tystnaden som en varm omhuldade famn. Lite som idag 🙂

Flickorna kommer hem snart och då blir det full fart för mig. Dom har inte träffat sina kompisar på fyra veckor så det lär vara kompishäng från morgon till kväll, det ska fixas med skolgrejer och nya kläder, mat ska lagas varje dag… ja du fattar omställningen 🙂

Kommer veta att jag lever.

Jag har ändå hållit i mina rutiner med träning och upp på morgnarna inte bara legat på latsidan under dessa veckor. Men en hel del lättja 😉

Hade tänkt gå på bio ikväll, men latmasken i mig vill stanna i soffan. Får se vad det blir. Rätt gött att bara fortsätta att ligga här och kolla Below Deck. Är helt fast i den såpan.

På begäran så kommer här länk till min fina Hoodie och klänning. Förlåt för lite sent svar.

HÄR! Finns den. Jag har S i min. Den är over size.

HÄR! Hittar du denna fina klänning. Har XS i min. Den är stretchig.

Två favoriter för mig med.

Var rädd om dig.

Stor Kram ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Lättja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för fin o mysig blogg! Men vart är Kakan?☺️
  Hälsningar/Mikaela

  Svara
 • Undrar jag också! Hon är så fin!

  Svara
 • Hos en god vän och blir bortskämd läste jag. Jag skulle tagit hem henne när jag kom hem. Gillar inte vara själv hemma i huset😉

  Svara
 • Det finns 2 serier till som du kan kolla på om du gillar Below Deck Med. Först förlagan till den serien, den heter bara Below Deck. Då är det kapten Lee som styr skutan. Sen finns det Below Deck Sailing Yacht en spin of på Below Deck. De är också väldigt roliga att följa. Trevlig sommar.

  Svara
 • Finns dom på Netflix?

  Svara
 • Jag kollar på dem på C More

  Svara
 • Ok, tack.

  Svara
 • Ja det finns minst 4 säsonger från olika yachts. Man fastnar verkligen…😘

 • Första säsongen av Below Deck Med med Hannah, Julia, Ben, kapten Mark är bäst!

  Svara
 • Nåja, Hanna. Du kommer att veta att du lever när flickorna kommer hem med kompishäng, matlagning mm men har du tänkt på att det gör det flesta mammor och dessutom arbetar heltid. Du är nog priviligerad som har råd att gå hemma . Tänk på det.

  Svara
 • Gå hemma? Något måste hon väl dra in stålar på? Tycker iofs hon kan svara på frågor på bloggen el skriva att hon inte vill ha några. El någon blogg…

  Svara
 • När mina barn var små lämnade jag dem på fritids kl 06 och körde sedan 5 mil till jobbet……det är en tid i livet som jag är glad är över 🙂

  Svara
 • Ja, kommer ihåg när man hämtade på dagis och dottern var kvar sist, själv med fröken som iofs klätt på och väntade på gården. Usch, dessa dåliga samveten…

  Svara
 • Fina bilder på dig Hannah! De tre sista bilderna. Den första ser mysigast ut! Den andra två bilderna mer stylade. Du är alltid så snygg! Finns nått du inte passar i? Synd att det inte går att få direkt kontakt med dig. Har inget IG, facebook etc… SKöt om dig! Kram Dennis

  Svara