Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | augusti 10, 2021

Kattmat

Är det bara jag eller kan du också tycka om det här? 😆

Ser ut och luktar som kattmat. Kanske även smakar? Har aldrig smakat kattmat så vet inte.

Färdig tonfisksallad förpackad även som kattmat.

Gött!

Den står inte i kyldisken och håller i en evighet. Egentligen är detta jätteäckligt.

Lite som när jag var barn och fick skinka ur en konservburk som mamma skar i bitar. Ihopklistrade bitar av Gud vet vad med gelé runt. Kanske är min tjusning till denna typ av mat ett ”trauma” från min barndom 😉

Kram ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Kattmat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En gång på Mallorca var jag sugen på tonfisk. Mamma gick ner och köpte en burk. Sen så hon det stod miau på burken 😂 men gott var det. Kram.

  Svara
 • Skulle stå sa hon. 😊

  Svara
 • Hhhahhaaa! Då vet jag att det också är gott 😆😆🤣 Kram ♥️

  Svara
 • Nej men då var den skinkan godare än vad det där ser ut att vara..Heh.

  Svara
 • Men fy den där skinkan minns jag, vi åt den när vi åkte på båtturer i skärgården, så vidrigt haha ,kram

  Svara
 • Den där skinkan ja, ryser..
  Tonfisk på burk äter jag men gillar inte dessa med annat krafs i.

  Åh bio var inte igår! Måste hitta en film jag vill se.

  Svara
 • Den där finns också med bönor på Lidl ( äter inte ris ) jättegod !

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Jodå, jag gillar nog också lite småäckliga saker så jag känner igen mig 🙂 Tycker för övrigt inte att tonfiskröran ser så himla äcklig ut, haha! Mums! Men du, måste ställa en lite ytlig fråga även om det är under fel inlägg kanske – dina ögonbryn är verkligen ursnygga och jag undrar om de är helt naturliga eller microblading – eller om du fyller i med ögonbrynspenna? I alla fall är både de och du så fantastiskt fina! Jag har själv alltid haft kraftiga ögonbryn i ungdomen men föö givetvis för för 90-talstrenden och förstörde mina genom plockning, tyvärr! Har dock inte riktigt vetat hur jag kan få tillbaka brynen så att det ser naturligt ut. Tänkte om du ev har tips/vill dela med dig eftersom jag gillar dina starkt! Ha en fortsatt fin kväll! <3

  Svara
 • Åhh ÄLSKAR burkskinka med färskpotatis, grädde eller legymsallad och saltgurka. Min bästaste sommarmat! Och speciellt nu när vi åker ut med vår husvagn! 😁💕

  Svara
 • Men du skämtar att du äter kattmaten. Det låter lite äckligt faktiskt. Minns också den där skinka i en plåtburk med någon slidrig gele runt. Fy den gick aldrig ner i min kräsna mage men den fanns där hemma ibland.

  Kram Kamilla
  https://kamillaskamera.com/

  Svara
 • Jag älskar fortfarande den där burkskinkan – eller picnicbog som den heter 😄

  Svara
 • Åh vi åt ofta sådan där burkskinka när jag var barn. Den dallrade fint i gelén! Mamma gjorde gräddfilssås, potatis och 2 tomater delat på oss 5 i familjen, ingen salladshysteri precis : ) : )

  Svara