Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | augusti 12, 2021

Sigtuna Stad

God kväll vacker. Hoppas att du har haft en fin dag.

Jag har precis dukat av bordet ute på altanen efter en mysig middag med Mio, Liv och Meija (Livs kompis). Vida är på Gröna Lund med Ewa och hennes döttrar. Jag tackade tacksamt ja till att vara hemma 🙂 Imorgon är det Livs tur att åka till Grönan med ”dagisgänget”, alla kompisar som har hängt ihop sedan förskolan.

Jag grillade kött, norrländsk grillost och majskolvar till middag. Till det serverades ugnsrostad potatis samt en sallad. Väldigt gott.

Tycker den här är så god att grilla. Måste vara för att den är norrländsk 🙂 Norrland i mitt hjärta.

Vilken vacker kväll vi fick. Sommar och värme.

Jag och Liv köpte oss varsin TipTop salty caramel. En ny smak. Den var riktigt god men slår inte originalet.

I förmiddags när jag var på väg till gymmet så mötte jag en stor grupp turister som fick sig en guidad promenad genom vår lilla stad. Man glömmer bort hur fin den är när man bor här. Man blir hemmablind.

Jag följde efter dom en bit och tittade på det dom såg. Såg plötsligt en vacker innergård, som flera fotade, som jag inte tänkt på innan.

Sigtuna stad, en av Sveriges äldsta städer, är verkligen vacker. Vår Stora Gatan, rådhuset på torget, ruinerna, strandpromenaden och all historia som finns här.

Ta en tur hit vetja 🙂

Idag blev det ett dubbelpass ute på bryggan. Först Tabata följt av ett corepass.

Jag var tidig så jag satte mig och solade i väntan på att svettas och ta i.

Riktigt hårda pass idag. Precis som jag gillar det.

Tack för att DU finns.

All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Sigtuna Stad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du finns!????????

  Svara
 • Tack för att DU finns going ♥️???? För ett tag sen var det nån här inne som skrev om en Dior parfym som heter Diorissimo. Jag köpte den utan att ha doftat på den först. Den är god men inte tillräckligt god för att jag ska behålla den. Jag ska ge bort den till en vän. Idag köpte jag dock en urgod parfym från Narciso Rodriguez. Den heter Poudrée. Pudrig och sensuell. Passar alla åldrar. Narciso har mkt goda dofter. Om nån är ute efter nån parfym så dofta på hans ???? Stor kram till dig och god nattis kattis ????

  Svara
 • Har hört eller läst att Cypern använder mycket antibiotika i sin djurhållning, så tror att det är bra mycket nyttigare med norrländsk grillost istället för halloumi.

  Svara
 • Hej fina Hannah 🙂
  Du får mig alltid på bättre humör när jag läser din blogg. Känns lite som att vi är besläktade själar på något vis. Känner igen mig i mycket av dina tankar och hur du verkar se på livet. Älskade också att titta på dig och din syster i Systrarna Graaf på tv. Den relationen som du verkar ha med din syster påminner mycket om min relation med min bästa kompis från när jag var liten. Vi känner varandra utan och innan och det finns ingen på denna jord som kan få mig att skratta så mycket att jag nästan kissar på mig. Alla behöver en sådan relation i sitt liv. 🙂

  Kommer det förresten komma en säsong två av Systrarna Graaf?

  Svara
 • Vill minnas att Sigtuna och ”min” stad Norrtälje påminner om varandra. Ta ett besök hit till Roslagen vet jag 🙂

  Svara
 • Jag köpte grillosten i veckan efter att ha läst tips om den från dig tidigare också. Jag tyckte den saknade lite sälta men annars var konsistensen bra och smaken trots allt god! Men jag tror jag håller mig till halloumi fortsättningsvis ändå – tur att det finns olika alternativ så man kan hitta sin egen favorit ☺️

  Svara
 • Finaste Hannah????❤️
  Tack för att DU finns o förgyller vardagen med din blogg????????❤️

  Kramar

  Svara
 • Härliga bilder från vackra Sigtuna, ser skönt ut att sitta och njuta över vattnet. Nu är det nästan höstigt här med blåst och regn. Men jag ska suga ut det sista av sommaren och bege mig till vår husvagn. Ha en fin vecka, kram!

  Svara
 • Det ser alltid så gott ut när du lagat mat. Kanske skulle du skriva en kokbok? ????

  http://www.carolinkonig.se

  Svara