Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | augusti 23, 2021

Kötta på

Hej min vän. Hoppas du mår bra och att din vecka börjat på bästa sätt.

Jag körde ett pass på gymmet imorse när barnen kommit iväg till skolan. Skönt att börja dagen med att träna. Idag körde jag ben och rumpa. Gött att kötta på.

Till lunch blev det tonfisksallad ute på min altan i solen. Sommaren håller i sig och jag vägrar ännu acceptera att hösten är på intåg.

Det är precis övergången som jag avskyr. När sommaren tar slut och man känner det i luften. Sen när väl hösten tagit sitt fasta grepp då är den årstiden mysig och härlig i sig. Men den får vänta ett tag till tycker jag.

Igår var jag och flickorna på biopremiär. Johan Petré höll i premiären av Eva & Adam.

En glad Vida fick kramas med Sonja som spelar Eva.

Vi tyckte alla tre om filmen. Duktiga barnskådisar och den handlade om vänskap, första kärleken, problem hemma, skolgång och annat som säkert många barn kan relatera till.

Idag var det dags för Mios första skoldag efter sommarlovet. Han var så fin i sin skoluniform men jag hann inte ta en bild innan han sprang till bussen. Får se om jag får en när han kommer hem. Så stilig och stor.

Första dagen på sista året på gymnasiet.

I veckan har jag allt möjligt för mig. Möten med min agent, göra ett moodboard och ge inspiration till en butik som ska inredas där jag har fått uppdraget, filma några roliga och bra samarbeten som kommer snart och så ska jag nog ta mig i kragen och planera nåt för min födelsedag nästa vecka.

Trots att det i hjärtat är mycket ångest och ett täcke av mörk sorg den här månaden, som jag berättat tidigare, så ska jag försöka vända det. Hitta tillbaka till den glada känslan inom mig.

Sen har vi den här! Skrattade gott när den dök upp på IG och jag skulle nog kunna tänka mig att göra gesten redan nu till vissa. Du som fattar fattar 🙂

Allt Gott ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Kötta på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad betalar du för Mios skolgång?

  Svara
 • Inget. Han är dagelev.

  Svara
 • Håller med om sommar och höst. Båda årstider är fina men det är övergången som är värst. Blir sorgligt på nåt sätt.

  Svara
 • Vilken fin väska Vida har. Är den köpt i Spanien?

  Svara
 • Hösten är fin men samtidigt saknar man sommaren och börjar räkna till nästa sommar och inser att det är lååångt till den. Åh vad kul det måste vara att få inreda åt andra. Är less på det gråa, det är (och varit länge nu) ljusgrått, mellangrått och mörkgrått överallt. Fram med färger, glada, uppiggande, varma färger nu efter vi ”suttit isolerade”. Nu är ju smaken som baken så det finns ju en del som fortfarande vill ha grått😀

  Svara
 • Har för mig att Mio gick på Sigtuna internatet, bor han inte längre på internatet?

  Svara
 • Var inte det William när H flyttade till Spanien?

  Svara
 • Hon har tidigare postat att hon väckt honom på födelsedagar nere på internatet så antog att han bodde där. Så kanske inte fallet är längre förstås 🙂

  Svara
 • Mörk sorg. Vad har hänt Hannah? ❤❤💫

  Svara
 • Isak dog i Augusti, som Hannah skrev i ett tidigare inlägg.

  Svara