Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | augusti 27, 2021

Coola skor

Glad fredag min vän. Hoppas veckan har varit bra so far och att du är vid gott mod. Trots detta trista vädret.

Här är allt frid och fröjd. Vardagen rullar på och rutinerna sitter där dom ska.

Jag är lite av en rutinmänniska när det kommer till mycket med mig själv. Har mina rutiner på morgnarna, när mitt kaffe dricks, när det kommer till hudvård och träning… lite som en gammal hund 🙂

Igår eftermiddag innan det var dags för middagslagning hemma hann jag med ett HIIT-pass på gymmet.

Mjölksyran brände. Gött.

Började denna morgon med ett pass pilates också när barnen gick till skolan. Kl 08.00 på gymmet. Vem är jag?! 😉 My new ME.

Fick äntligen användning för mina glittriga pilatesstrumpor. Det var längesen jag var på pilates. Älskar det!

Igår morse var jag inne hos bästis Catta i stan på Creative Headz och fixade håret. Ca var 6-7:e vecka slingar jag min utväxt och fräschar upp mina HairTalk. Sommaren med all sol och alla salta bad har inte gjort mitt hår gott. Men nu är det fint igen!

Magic Catta!

Kalla toner. Det gillar jag.

Ska dock bli lite mörkare till hösten tänkte jag. Nästa gång kanske.

Jag och Liv har fyndat dessa på vår favoritbutik Lidl 🙂

Mio sa att jag absolut inte får ha på mig dom bland folk. Själv tycker jag att dom är coola och kul att använda bland trendiga märkestyper 🙂

Måste tipsa om en snuskigt god glass som jag åt häromdagen.

Wow! Säkerligen bara en glass som är här ett kort tag så jag måste köpa upp mig på ett lager.

Ha nu en fin fredag. Är du sur så le. Är du glad så sprid det.

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Coola skor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej och super bra start att träna ????glad är jag så det kommer jag sprida ???? så snygg i håret man blir även sugen på en hår piff ????men jag har en undran vet att du skrev vart du hade köpt en lång blå ribbklänning utan armar men jag sökte igenom men hittar inte rätt ???? snälla har du möjlighet att skriva vart den kom ifrån igen. Mvh Rika ha en skön dag och starta dagen som du gör perfekt ????

  Svara
 • Här hittar du klänningen:

  https://www.arket.com/en_dkk/women/dresses/product.knitted-strap-dress-blue.0886532004.html?source=revrelations&utm_source=AdtractionNetworkContent&utm_medium=affiliate&utm_campaign=1&utm_content=10&utm_term=734182&ranMID=43161&ranEAID=N83QX36yja0&ranSiteID=N83QX36yja0-1GGvrTBBPQgcO1C3CymOuw

  Svara
 • Tur jag har dig Maja ????????

  Svara
 • 🙂 🙂

  Svara
 • Tack ???? för hjälpen Maja och även Hannah????mvh Rika

 • Man mår bättre när träningen hålls igång! Lidl upptäckte jag för ett tag sedan har inte affären där vi bor, blev positivt överraskad:)

  Svara
 • Så fina jeans Hanna! Vad bär du för storlek i dessa?

  Svara
 • Tack ???????? 24/34 om det hjälper dig ????

  Svara
 • Tack för att du är så gullig och svarar! Det hjälper mig!

  Svara
 • ????????

  Svara
 • Vad är det för jeans, vart kan man hitta dem?

 • Märket är Lois och köpta hos Plainvanilla.se.

 • Ditt randiga linne! Så fint! Var hittar jag det? Köper direkt! ????
  Ha en fin helg! ????

  Svara
 • Ditt randiga linne!! Så fint! Var hittar jag det? Köper direkt! ????
  Ha en fin helg! ????

  Svara
 • Det är av märket Just Female och jag har köpt det på Ombonat i Sigtuna. Kram

  Svara
 • Men du är ju jätte trendig när du har Lidl skor ju! Åtminstone här i Finland har dessa produkter sålts slut på en gång när de lanserats. Alla vill hadem. Sen säljs de dyrt på nätet för dem som i te hunnit köpa dem.

  Svara
 • Hej

  Super fin i håret, alltid lika härligt att gå till frissan och bli ompysslad. Vad heter märket och färgen på läpparna, är det gloss eller ? det är så fin färg
  Trevlig helg
  Kram

  Svara
 • Snygging ???? Din blogg sprider så mkt glädje. Syrrans också men tyvärr kan hon ju inte blogga nu. Du går till en magisk frisör ja, där du alltid blir lika fin i håret. Hon kan sin grej den där Catta ????✨ Lidl skorna däremot förstår jag inte hypen kring. Jag förstår Mio. Haha! Ha en fantastisk helg fina!!!

  Svara
 • Bor i USA och här finns bara ”standard” varianterna av Magnum den här ser så god ut! Håller med dig att den säkert inte finns länge – så brukar det vara med mycket som jag tycker om, både glass och godis och annan mat, när det är lite annorlunda. Men dom flesta verkar mer gilla dom traditionella sorterna tyvärr. Jag saknar t.ex. chokladet Sport Lunch från Sverige som jag äääälskar och alltid köper med ett lager när jag är i Sverige på sommaren. Här finns det ju inte, MEN ett tag fanns Kit Kat i samma format som det lilla Sport Lunch (typ lite smalare, högre och tjockare choklad) men de flesta affärer har inte det så när jag ser det så köper jag 10 haha.

  Svara
 • Håller med din son, de är gräsliga.

  Svara
 • He he, det är ju det som är kul. Lite som dom där gräsliga jultröjorna som finns, ju värre desto roligare????

  Svara