Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | augusti 28, 2021

Neverending story

Hej vacker. Hoppas du har en fin helg.

Jag och Vida invigde helgen med att äta kantareller. Varje år vid den här tiden, nära min födelsedag, så får jag alltid kantareller av min vän Josefine. Så gulligt. Hittar ju aldrig det själv så tur att man har goda vänner med mer svamplycka 😉

Smörstekta med en skvätt grädde. Ljuvligt gott.

Fick en tidig fin födelsedagspresent av Sandra och Toni. Håller på att öppna paketet, som ligger i lådan, till min födelsedag. Är ju som ett barn och älskar presenter och vill dra ut på det så länge det går 🙂

Utöver paketet fick jag bubbel, en fin bok, goda dofter och krämer från Other Stories och en ny murgröna till min hylla. Min första dog.

Där står den perfekt.

Så sant 🙂

Kolla in det här då! Danska Blocket.

Skratta bäst som skrattar sist… åt mina Lidl-skor. Hahahah!

Stor Kram ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Neverending story”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga skor????vilka underbara vänner du har guld värda????kram????

  Svara
 • Kan bara hålla med. Älskar dom hahaha!

  Svara
 • Sån fiffig hylla! Vart hittar man den?

  Svara
 • Den är från Zelected by Houze. Så fin.

  Svara
 • Tack! ???????? Verkligen super fin!

  Svara
 • Jag har inte heller tur med Murgrönor men förstått att den inte får torka ut och gärna vill duschas.

  Svara
 • Grattis fina fina du ♥️ Ser att du blivit rejält firad av dina vänner. Vad härligt med så många kära vänner som firar dig stort. Om fyra år fyller jag 40. Ingen 40års kris än. Tror inte jag kommer få nån heller. Tycker det är härligt att åldras. Man blir tryggare, säkrare i sig själv. Andras åsikter om en är inte lika viktiga. Ha en fantastisk dag! Kram

  Svara
 • Härlig läsning <3

  Svara