Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | september 6, 2021

Trams och flams

God måndag vacker. Har du haft en skön helg?

Jag har haft det gött och kul. En härlig mix av vänner och god mat, godisätande ensam i soffan, sol och promenader.

Peter hälsade på från Spanien i helgen och har varit med flickorna… och Mio har varit i stan så det har inte varit så mycket mer än mig själv och min egna mage att mätta och städa efter 🙂

Men i lördags så kom Nina och Tony hit och sen möttes vi upp ett härlig gäng på 32 rum och kök är i Sigtuna. Eftermiddagssolen sken och Patrik Isaksson samt ett lokalt band som heter Studion spelade live för oss.

Tack alla för en underbar dag och kväll!

Igår for jag ut till Marre i Bromma. Satt på Ålstens Brygga och pratade om livet. Som inte alltid är så lätt. Men vänner finns för varandra och det gör livet ljusare i mörka stunder men också ljusare när man inte trodde det kunde bli bättre. Då glädjs man åt och med varandra.

Strålar ikapp med solen.
♥️

Martin Björk kom hit och hälsade på och bjöd in mig i hans bil för en intim och rolig pratstund. Har sagt nej i flera år men nu föll jag för hans ”tjat”. Vi hade det riktigt kul och lite trams och flams har ju ingen dött av.

Tack Martin!

En liten försmak 🙂 Vill du se mer så klicka HÄR!

All Kärlek ♥️


29 kommentarer29 kommentarer om “Trams och flams”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är en sån glädjespridare ♥️ Och så har du också stor portion humor fina du! Som jag skrattade åt dig o Martin. Såg avsnittet igår kväll. Ha en skön dag!

  Svara
 • Vad har hänt Magdalena? Får lite orosvibbar efter senaste instastoryn….inte uppdaterat på flera dagar…Ha en fin em/ kväll…🙏

  Svara
 • Hon har ju hittat en ny man som verkar gå före barn o allt annat. Hon kommer nog att höras när det e slut😉😒

  Svara
 • Usch för kommentarer som dessa… Mår människor bra av sånt. Att vräka ur sig vad som?!?

  Svara
 • Om han går före allt tror jag knappast hon åkte iväg själv till inspelningen på ön…

  Svara
 • Christina: Jag sätter tusen spänn på att du är 50+ och bor i en väldigt liten ort 😂

  Svara
 • Förstår inte vad åldern har med detta att göra…

  Svara
 • Ja, bitterhet har ingen åldersgräns.

 • Då förlorar du😂 Fel fel fel! Vf skriva om Magda på Hannahs blogg? Tänk efter Före😂

  Svara
 • De elaka kommentarerna följer ett mönster. Kommer alltid i grupp.
  Hannah är en snäll person som försöker sprida glädje.
  Vissa finner det jättejobbigt. För varför ska hon få vara lycklig när jag inte är det? Varför får jag inte vara med? Älska och se mig också! Alla dessa känslor far runt i deras inre. Frågor som tär och som inte Hannah eller vi kan svara på.
  Jag blir bara ledsen av att läsa dessa kommentarer för de visar på något som jag egentligen vet om men inte vill kännas vid – att många är ofrivilligt ensamma och att deras liv inte blev som de hoppades samt drömde om.
  Vi alla förtjänar omtanke. Se det som en kaktus, svår att krama för den har taggar men har en mjuk insida.
  Jag hoppas att ni finner lyckan i ert liv. Kom ihåg att ni bara har ett liv och ni är huvudrollsinnehavare I ert eget liv. Ingen annan.

  Svara
 • Ja Hannah är ju snygg, smart, godhjärtad och en glädjespridare. Samtidigt stark och ödmjuk. Var glad för det fina Hannah. Du har så mkt att vara tacksam för. Vi är fler här inne som är med dig än mot dig. Men du verkar dessutom kunna ta dessa bittra kommentarer och människor på ett bra sätt. Ännu ett plus i kanten 👍

  Svara
 • Tack fina D för att du alltid sprider glädje ♥️

 • Vilken underbar helg du har haft!
  All kärlek

  Svara
 • An ananananas 🤣🤣 haha, dog lite här 😂😍

  Svara
 • Nämän åh vad jag älskar ditt skratt! Fantastiskt! 🤗

  Svara
 • Och nu den viktigaste frågan: Vad har du för deeooooo??? 😉😉

  Svara
 • Undrar jag också??!!! 😄😄

  Svara
 • Luktar ni illa eller?

  Svara
 • Det kan man göra B, om man inte använder deo!! 🙂 🙂 🙂

  Svara
 • Det är en som heter Lactovit som jag köper i spanien. Så fräsch. Lite som blå Dove. Kram ♥️

  Svara
 • <3

  Svara
 • Håller med alla, jättebra och roligt, du är så naturlig framför kameran du borde göra mer inspelningar eller tv osv. Till kommentarerna ovan om att den negativa kommentaren kom från nån som var 50+ blir jag lite ledsen jag fyllde själv 50 i mars och tycker det är sjukt trist med andra som plötsligt ser en som en negativ ”tant”. Och vad är en liten ort, jag älskar småstäder men bor just nu i New York men har bott i mindre förorter förut. När man börjar kasta skit mellan varandra är alla lika elaka tycker jag och man ska akta sig för att vara så generaliserande.

  Svara
 • Jag undrar om ni systrar har en liten paus från varandra. Länge sedan man såg er tillsammans eller kommenterade nåt till varandra. Va ju nyss din födelsedag. Grattis i efterskott 😍

  Svara
 • Hon har tidigare svarat att dom ses mest när båda är singlar. Har du H träffat Maggans nya någon gång?

  Svara
 • Vad avis jag är – Levande musik! Men det blir ändring på det nu:) Tack!

  Svara
 • Vad avis jag är – Levande musik! men det blir ändring nu på det:)

  Svara
 • Vill bara säga att jag älskar din blogg och jag skrattade gott åt dig och Martin 😊

  Svara
 • Tack 😁 Glad jag blir ♥️

  Svara
 • Måste fråga varifrån den gråa polovästen kommer ifrån😍?

  Ha d bra🥰 kram

  Svara