Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | september 14, 2021

Morgonstund

Hej min vän. Är det någon stund på dagen som är min favoritstund så är det på morgonen. Barnen har kommit iväg till skolan, lugnet har lagt sig, Kakan fått sin promenad och det är dags för kaffe 🙂

När det är sol så sätter jag mig alltid på trappen och lutar mig mot altandörren där solen precis nått med sina strålar. Kakan trycker upp sig bredvid mig och så njuter vi.

En sån skön start på dagen.

Snart ska jag till gymmet för ett pilatespass och sen måste jag sitta med massor av tråkigt pappersarbete. Har några bra samarbeten som ska spela in också. Blir en dag på hemmaplan för imorgon är jag i stan från tidig morgon och hela långa dagen. Passar på att klämma in allt när jag väl är inne i stan. Läkarbesök (har väntat på röntgen, som jag äntligen fått tid för, då kroppen bråkar), möte med min agent och Cube, ska kika på en lägenhet som jag blivit anlitad att styla och lite annat skoj.

Hoppas du har haft en lika skön morgon som jag.

All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Morgonstund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att höra från dig finis ♥️ Dessutom extra kul när du har det bra… och att du fått njuta av denna morgon. Hihi. Själv har jag varit sjukanmäld. Lite plågsamma dagar här men hoppet håller en uppe, alltid. Jobbet är viktigt men viktigare är det inre och att få må bra först. Önskar dig en lika underbar kväll som denna morgon. Njut!

  Svara
 • Fina D ♥️ Hoppas du fått tanka lite styrka och mår bättre. Din hälsa är viktigast. Tänker på dig ????????

  Svara
 • Tack fina ♥️????

  Svara
 • Jag ska också på röntgen i morgon kl 9 tänk på mig så tänker jag på dig ❤️

  Svara
 • Tack ???????? Avskyr att åka in i det där trånga röret. Får sån panik. Ligger och blundar hela tiden och ber till Gud. Hoppas allt går bra för dig. Stor kram ♥️

  Svara
 • Hej Hannah, vill bara tipsa om att du (iaf här i Skåne men tänker det borde vara samma hos dig) kan få göra MR i lättnarkos om du har svår klaustrofobi. Jag får panik fast jag tar lugnande innan MR men behöver samtidigt röntgas. Så nu ska jag testa på det här sättet istället. Önskar dig lycka till och krya på dig oavsett vad i kroppen som bråkar ????

  Svara
 • Vad bra. Det ska jag ha i åtanke nästa gång. Jag har aldrig sett hur det ser ut på riktigt för jag har alltid med mig en ögonbindel som jag sätter på mig innan och sen får dom leda mig. Ville inte veta ens för mitt inre öga när jag ligger där hur trångt det egentligen är. Kram ♥️

  Svara
 • Be att få remiss till öppen MR, t.ex. på Sabbatsbergs sjh tar vi emot patienter med klaustrofobi och små barn i öppen MR.

 • Vilken fin mugg!! Varifrån?
  Lycka till hos doktorn och allt annat idag.
  Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah, tack för en bra blogg. ♥ Var är de fina grå myskläderna ifrån?

  Svara
 • Byxorna från H&M och koftan från mitt gamla klädmärke Femme. Kram ♥️

  Svara