Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | september 16, 2021

Ett helt ansikte

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har min sköna stund just nu när lugnet lagt sig och jag tar dagens första kaffekopp. Idag kan jag inte sitta ute på altanen men jag mår lika gott här i mitt mysiga kök.

Men för den sakens skull så kan jag ändå känna så här 🙂

Fick en fråga häromdagen vilket TVprogram jag gillar att titta på och som jag skulle vilja leda.

Jag älskar att jobba inom TV och har varit programledare och medverkat många gånger senast 25(?!!) åren… har ju t.o.m. haft en egen realityserie 🙂

Jag skulle älska att vara programledare för alla möjliga genrer. Gillar många olika typer av program och sen har jag som person många olika lager och är känslig och skör men samtidigt kan jag vara stark och ytlig med massor av humor. En mix av allt.

Well, dom som kom till mig direkt var Farmen, Bonde söker Fru, Spårlöst, The Bachelor/Bachelorette och Robinson.

Det skulle va nåt det! 🙂

Började kolla på årets Bachelor med Liv. Vi gillar att titta på det tillsammans och dras med i kärlekskarusellen. Nu längtar vi till att Bachelorette med Julia Franzén ska sätta igång.

Kul ju! Skratt, löööv, hångel och skämskudde Kollar du?

Igår hade jag en bra dag i stan. Hann med allt jag skulle göra och kom hem med ett pirr i magen och kände mig positiv och glad. Lägenheten som jag ska styla kommer vara en lätt match. Den var redan väldigt fin så jag ska mest bara ta bort och skala av lite och sen piffa med nya detaljer.

Röntgen gick också bra. Väntar på svar i början på oktober så håller tummarna att även det kommer vara bra. Försöker ha en positiv inställning. Märker du det 🙂

Lätt att vara negativ och bara se allt som är jobbigt och tungt, lassen man drar själv och en ständig oro över barn, hälsa och framtid MEN det ska bli ändring på det. Ska försöka iaf. Vi får hjälpa varandra.

Mötet med We are Cube som jag jobbar med var också glatt och bra. Många roliga samarbeten kommer framöver. Så håll utkik på Instagram men också här så klart.

Livet rullar på.

Mår du bra? Hur lever livet med dig?

Jag var till bästa Susan redan kl 09 igår morse, efter röntgen, och gjorde påfyllning på mina bryn. Nu var det lite mer än 1,5 år sedan så färgen hade börjat släppa. Men en touch up och 45 min senare var dom perfekta och redo att flirtas med i Pariiiis nästa helg 🙂

Kakan och hennes bädd var med mig hela dagen. Så duktig. Hon har vant sig vid stan och alla människor och ljud och är hur trygg som helst trots att hon trivs bäst här ute på ”landet”.

Under behandlingen låg hon hos mig och chillade.

Före och efter. Love it!

Fick många frågor på IG om vilken mascara jag har. Nog den vanligaste frågan. Den, vilket läppglans och vad mina olika kläder kommer ifrån. Brukar vara bra på att svara och ska bli ännu bättre samt fixa länkar och rabatter till dig.

Jag använder Xlash fransserum som gör fransarna magiska men en riktigt bra mascara är pricken över I:et.

Clinique Lash Power (tvättas bort med vatten varmare än 38grader) är grym… och bästa läppglansen med svag rosa färg är från Clarins (nr 1&2).

Läppglans HÄR! och mascara klickar du hem HÄR!

Till middag blev det pasta igen men med skinka, ärtor och grädde istället för lax.

Kokar Tortellini och sen blandar jag i ärtor, kokt påläggsskinka, massor av grädde buljongtärning samt salt och peppar. Barnsligt enkelt och barnsligt gott.

Triss i Graaf-tjejer.

Jag har en förmåga att alltid vända ena sidan till när en kamera kommer fram. Foto-pose-skada och lite dåligt självförtroende.

Men jag har faktiskt ett helt ansikte och kan hålla huvudet rakt, trot eller ej 😉

Tadaaaa! Morgonens bild utan vare sig smink, kammat hår eller bra ljus. IG vs Reality. Eller vad är det man säger? Bryna är iaf on point.

Önskar dig en fin dag.

Allt Gott ♥️


40 kommentarer40 kommentarer om “Ett helt ansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har DU dåligt självförtroende?!? Varför kan man undra som är så fin och bra på alla sätt o vis. Så vacker så. Själv är jag fortfarande hemma från jobbet. Men börjar piggna till nu igen. Skönt det. Önskar dig finis en hääärlig dag ♥️

  Svara
 • Och vad snygga ögonbrynen blev 👌 Den mascaran är så bra från Clinique. Själv har jag köpt Sweed Lashes mascaran. Faktiskt också väldigt bra. Den gör allt. Dock har jag rätt känsliga ögon och det började svida efter några timmar. Men tummen upp för den iallafall 👍

  Svara
 • Så fin du är Hannah, in- och ut. Ha en underbar dag! <3

  Svara
 • Wow så snyggt det blev med brynen, det gör verkligen underverk. Vad heter den behandlingen?
  Du är jättefin och jag önskar dig ett bra veckoslut.
  Nu har hösten anlänt och allt som hör till sommaren skall in. Jag drar mig lite för det om jag ska vara ärlig.
  Kram

  Svara
 • Det heter microblading/3D bryn. Man behöver aldrig måla brynen eller hålla på. Vaknar med dom perfekta 🙂
  Ja, huvva. Påminn mig inte. Får ångest när jag tittar ut på alla mina möbler mm på altanen. Stor Kram ♥️

  Svara
 • Du är så fin och ser så genom snäll ut en sån man gärna skulle hänga med o ha kul ihop med .Kram på dig
  Har du och din syster tappat kontakten ? är kul att följa er 2 ihop annars 🙂

  Svara
 • Hur ofta fixar du läpparna?

  Svara
 • Ca var tredje månad ”puffar” jag till överläppen en aning.

  Svara
 • 🥺💔

  Svara
 • Varför?

  Svara
 • Så jättevacker jämt ! 🥰

  Svara
 • Artikel om dig i ”Klick” Återförening med exet.. Och då spekuleras det om vilket ex? Andreas, Daniel eller Peter? 👻

  Svara
 • Vad är det för artikel??!!! Huvva, visste jag inte ens om. Dom snappar väl upp allt möjligt som dom sen skriver ihop 😆😆

  Svara
 • Det där kommer från din intervju i Hänt med Martin B. Han frågade om det var länge sedan du fick till det och du svarade nej, några månader sedan och det var inte med någon okänd främling😉

  Svara
 • Är nog inte hela sanningen Hannah.Men det kommer väl fram så småningom.Kusinerna var ju också tajta men nu hör man inte att dom heller träffas.

  Svara
 • Men vad har vi med det att göra?! Man väljer sina vänner men man kan inte välja sin familj. Jag träffar aldrig min syrra, kan uppriktigt säga att jag tåler henne inte. Tyvärr. Desto viktigare är mina vänner och barn…

  Svara
 • Hej Fina du
  Jag undrar också som någon mer gjorde Hur är det mellan syrran o dig kanske du inte vill tala om det men du måste förstå att vi undrar ni var ju så tajta med varandra Kram

  Svara
 • Inget särskilt. Tror alla människor, vänner som familj, tar paus ibland eller intensivt umgänge går i perioder beroende på hur livet ser ut generellt.

  Svara
 • Ja så kan det vara. Gör bara det DU känner för, du behöver inte lyda andra när det passar dem 💕

  Svara
 • Man kan undra men man behöver inte alltid fråga allt man undrar. Kända människor (och inte heller okända) har ingen skyldighet att berätta om allt som händer i livet. Vissa saker kan de väl få hålla privata?

  Svara
 • Jag tycker inte alls det är konstigt att de inte umgås så mycket just nu med tanke på att Maggan varit iväg på äventyr och att hon är nykär och har fullt upp med sitt!

  Svara
 • Var gör du dina fillers /botox ? Hade tänkt göra igen efter många år lite volym. Kan du inte ge lite tips på salonger dit du går ?

  Svara
 • Hej ! Tänkte svara på din fråga ” hur lever livet med dig ?” . Är förvånad över att jag kommenterar över huvud taget och dessutom att jag kommer vara personlig. Men tänker samtidigt att varken Hannah eller ni andra vet vem jag är så här kommer mitt svar. Jag känner mig i total obalans , vet varken ut eller in . Har nyss börjat nytt jobb . Super trevliga o hjälpsamma nya kollegor , känner mig ändå lite låg . 2 av mina 3 barn har flyttat hemifrån och dom mår jätte bra , såklart glad över det men försöker hitta mig själv på nytt igen . Den minsta som bor hemma är 15 och har såklart egna intressen . Har på senare tid känt mig vilsen och försöker komma på varför . Har egentligen inget alls att klaga på . Har 3 underbara barn som jag älskar , är i en relation sen 18 år tillbaks , vet bara inte vad det är med mig . Någon som känner igen sig? Hälsningar Göteborgskan

  Svara
 • Heja dig! Lite liknande, här flyttade 18-åringen hemifrån direkt efter studenten, och jag är så glad och stolt över att hon fixat jobb och lägenhet – men jag hade nog trott att hon skulle bo hemma lite längre… I boken Vem ska trösta knyttet? står det: ”och knyttet tog av skorna, suckade och sa: Hur kan det kännas sorgesamt, när allting är så bra?”.
  Jag tänker att jag ska göra vad jag kan för att muntra upp mig. Fysisk träning är ju vetenskapligt bra för psyket, så jag tränar tre-fyra gånger i veckan. Läs gärna boken Hjärnstark, den gav mig en helt annan syn på träning.
  Kanske du och 15-åringen kan planera för något kul ihop, bara ni? Åka till Island och rida, till Stockholm och titta på fotboll, till fjällen och vandra?
  Heja på, försök vara snäll mot dig själv. En yogakurs, meditation, lära dig crawla eller liknande kanske piggar upp – och man kan anmäla sig utan att känna någon. Din tid börjar nu.

  Svara
 • Tack för din härliga kommentar och för att du tog dig tid . Ska faktiskt fundera på vad jag vill göra med min nyvunna egen tid . Jag önskar dig en trevlig helg 😊

  Svara
 • Klimakteriet !

  Svara
 • Är inte kul nej😉

  Svara
 • Hej fina du,
  Jag kan också känna mig så ibland, även om allt är bra (materiellt och fysiskt). I de fallen brukar jag försöka vara extra snäll mot mig själv. Kanske göra något lite extra som jag tycker om (afternoon tea på fint hotell, långpromenad, spabehandling). Alltså allt som gör mig glad.
  Lycka till! Vi besökte Göteborg för första gången i somras och tusan vilken trevlig stad. Många fina hotell och restauranger samt fina museum.

  Svara
 • Så gulligt av er att ni tar er tid att svara . Känns lite ”bättre” när man vet att andra känner liknande . Kan mycket väl vara klimakteriet . Fyller 46 år i december men det kan ju mycket väl vara det . Ikväll har jag i alla fall tankat positiv energi 😃 Ungåtts med 2 fina vänner över en tjej middag och massa härligt snack.
  Jag önskar er alla en fortsatt trevlig kväll / helg . Anna: vad roligt att du gillade Göteborg , det är en härlig stad med nåt för alla 😃

  Svara
 • Hej fina ♥️ Tror vi går igenom olika faser i livet, perioder där vi känner oss ensamma och ledsna och ofta vet man inte riktigt varför. Bra att du berättar här… tror det är viktigt att våga berätta och prata om man inte mår bra. Vi är många som sitter ”i samma båt” så vi kan peppa varandra. Grattis till ditt nya jobb iaf ♥️♥️

  Svara
 • Tack! ❤️ känns redan bättre , visste först inte om jag skulle ” våga” skriva min kommentar men tur att jag gjorde det . ❤️ önskar dig allt gott ! 🤗

  Svara
 • Jag vill bara skicka massor utav kramar till dig. Har haft en dålig dag, känns mig ensam och eländig. ”Råkade” sappade in på ditt o Magdalenas program. Streck kollade alla avsnitt. Ni fyllde mig med så mkt skratt och glädje. Tack snälla för de ❤

  Svara
 • Mina kommentarer brukar ju aldrig komma med men jag tänker ändå fråga en sak, osminkad skriver du, men du har väl lösögonfransar va? ( eller är dina fransar så långa ?) sen undrar jag om läpparna, ser ju faktiskt ut som om du har nån sorts ”färg” på?
  Eller är det din naturliga läppfärg?
  I övrigt håller jag med de flesta andra om brynen… de får tumme upp

  Svara
 • Nope varken lösfransar eller läppglans. Har långa fransar i mig själv.

  Svara
 • Då är du en lyckans ost du

  Svara
 • Jag kan rekommendera en produkt som heter Xlash, ett serum . Du drar en linje morgon och kväll längs franskanterna. Jag har fått mycket längre fransar efter det😀

  Svara
 • Så bra! Kommer en rabattkod på IG snart.

 • Lite roligt är det allt när du skriver morgonens bild utan smink när du har ett överflöd av smink i ansiktet. Så olik dig sen du började göra om ansiktet. Naturligt eller lite smink är nog bäst.

  Svara
 • Hahhahhha!

  Svara
 • Jag har börjat slökolla årets Bachelor. När man var sambo fick man ju aldrig glo på det😉 Vad ska man säga, dom är modiga som ställer upp men blir alltid skämskudde. Som när 3 flickor var hemma när dom var små och lekte, en gick alltid hem och grinade. Om en kommer tbk med egentid o fått en ros, då ser man verkligen hur brudarna åh vad kul! Äh knappast, dom vill hugga en kniv i ryggen😉 ja ja, kul koncept men hur ofta blir det par på riktigt som håller i sig?

  Svara