Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:58 | september 19, 2021

ABBA

God kväll min vän. Vi kom hem ganska sent efter en eftermiddag/kväll i stan. En väldigt trevlig sådan.

Vi mötte upp Sofia och hennes dotter Ruby utanför ABBA-museét och gick runt där och sjöng med och tittade på allt från deras storhetstid. Allt från quiz till scenkläder.

Så kul att dom har släppt nya låtar och gjort en come back tillsammans alla fyra. Stort!

”The Winner takes it all” är en av mina favoriter.

Efter vårt besök där så åt vi middag och satt länge och bara myste.

När vi skulle fara hem så gick jag och flickorna till Isaks minnesplats och saknade, la våra händer på hans sten och pratade minnen.

Vi har varit med om dig. Vi kan aldrig förlora dig.

När vi sen kom hem så blev vi akut sugna på chips, dippa och annat gott så jag och Livan tog oss en kvällstur till Lidl.

Sen kröp vi upp i soffan och åt upp nästan allt och tittade på The Bachelor 🙂

Nu har jag rotat fram min renpyjamas som hängt med i många år. Bästa heldräkten och så ett par raggsockor på det. Välkommen höst.

Godnattkram ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “ABBA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha här åkte pyjamasen fram igår och raggisar så klart😊
  Finns inget bättre nu när hösten är här.
  Kram❤️

  Svara
 • Hur kommer man vidare i sorgen och saknaden efter någon som gått bort? Min älskade pappa lämnade oss för någon dag sedan och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har inte heller så stort nätverk runtomkring mig. Vet inte hur jag ska överleva detta. Hur gjorde ni efter Isak?

  Svara
 • Man tror aldrig att man kommer vidare. Jag grät hysteriskt varje dag i flera veckor. Hade svårt att hantera vardagen… sorgen kom i vågor. Sköljde över och tryckte ner mig i det mörka djupet. Men efter tag kom vågorna inte lika ofta. Saknaden och sorgen fanns där men gjorde inte lika ont hela tiden. Jag saknar och gråter fortfarande men man lär sig leva med sorgen. Jag lovar att det kommer bli ”lättare” men det tar tid. Men låt det också ta tid. Det är viktigt att sörja och gråta och skrika… inte trycka bort sorgen och döva den. Är så ledsen för din skull och jag har inga ord för tröst just nu mer än att du kommer skratta en dag och du kommer kunna tänka på din pappa utan att bryta ihop. Du kommer kunna prata minnen och le. All min kärlek till dig ♥️

  Svara
 • Tack Hanna för dina ord.. ❤️ Jag tar med mig dem, och hoppas kunna känna lugn och frid en vacker dag. Jag är längst ned just nu och har en lång väg upp. Men upp måste jag ju. Kram ⭐️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Träffar du inte Maggan alls längre…

  Svara
 • Men sluta med denna uttjatade fråga…

  Svara