Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:42 | september 22, 2021

Skidbacke

God morgon vacker. Hoppas du är vid gott mod.

Här är allt som vanligt och under kontroll 🙂

Barnen har kommit iväg till skolan och jag passar på att skriva till dig innan det är dags att starta igång denna dagen ordentligt.

Det nya på vårt frukostbord är färdigskivad ost i storpack. Den tar typ aldrig slut och man slipper skidbacken 🙂

TACK! Tack för alla serietips. Kul att vi alla kan dela med oss. Tror inte bara det är jag som har serietorka så Höstkvällarna är nog räddade för fler än mig.

Igår följde Liv med mig in till stan efter skolan. När jag var klar med mitt möte så passade vi på att ta tid tillsammans på tumanhand. Viktig mamma-dotter-tid.

Vi strosade runt på stan, åt god middag på Riche, kikade i affären och gjorde långa önskelistor från vårat favvomärke Zadig & Voltair, pratade massor och tog vara på tiden innan det blev dags att fara hem till Vida och Mio.

Stor och mysig hoodie från ARKET som du hittar HÄR! jeans från Lois och Plainvanilla, skor Zara samt väska från Zadig & Voltair var gårdagens outfit.

Liv ♥️

Jag åt moules och hon köttbullar.

Vill tipsa om min vän Daniel Paris barnbok. Hans första bok och den är så fin. Mina barn är kanske en lite fel målgrupp, den riktar sig till yngre barn. Men jag å andra sidan tycker aldrig man kan bli för gammal för magi och sagor 🙂

Tack!
HÄR! kan du klicka hem ditt ex.

Ord att ta med idag. Dom bär iaf jag alltid med mig.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Skidbacke”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud är god! ♥️

  Svara
 • Hej finaste Hannah. Jag blir alltid så glad över din fina blogg. Känner man sig ensam och nere,så blir man genast mycket gladare. Underbara foton,fin text. Tack. Kram. MVH Siru

  Svara
 • Det glädjer mig att höra Siru ♥️ Varma kramar!

  Svara
 • Härligt! Att ni har det bra . Jag fick precis veta att jag ska bli farmor. Underbart! 💐

  Svara
 • Grattis Carina!!! Hoodien är jättefin men tyvärr lite för dyr för min ekonomi😉 Vad får man betala för Köttbullar på Riche nuförtiden?

  Svara
 • Åh så mysigt! Grattis ♥️

  Svara
 • Fin hoodie, hur är den i storlek? Vilken strl har du?
  Ha en fin helg

  Svara