Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | september 23, 2021

Svampjakt

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Jag är pirrig och pepp inför helgens resa, med Lenita, Marre och Ewa, till Paris. Har tänkt igenom outfits för varje dag och bara längtar att få strosa runt i kärlekens stad. Vilka vänner jag har va?! Få det i födelsedagspresent är ju helt magiskt.

Flickorna ska vara med sin pappa och här hemma håller Mio ställningarna… Så jag kan verkligen slappna av.

Men nu är det idag. Imorgon är imorgon 🙂 Ska fara in till stan nu för ett möte som jag hoppas och tror kommer bli riktigt bra. Har smygstartat min Pariskänsla med kläder från franska Zadig & Voltair. Iaf tishan och stjärn-koftan, jeansen är Lois från Plainvanilla.

Igår var det dags för en tur ut i skogen på jakt efter skogens gula guld.

Jag och barnen drog på oss gummistövlar och varma kläder (för varma märkte vi efter ett tag 🙂 ), mötte upp Viktoria och hennes son Amadeus och så begav vi oss ut.

Redo!

Skogen är så vacker och trollsk. Särkilt när det är så fint höstväder som igår.

Jag minns när jag var liten och var i skogen, då flödade min fantasi och jag tänkte att i dom små hålen i mossan vid en trädstam bodde älvor, stora troll gömde sig under stora stenbumlingar och bara kom ut på natten. Dom små svamparnas hattar användes som just hattar av pytte-skogsmänniskorna som nyfiket tittade på mig från överallt utan att jag märkte det. Älskade att fantisera och drömma mig bort.

Frågade flickorna om dom kunde känna samma sak. Vad dom tänkte när vi gick där i den vackra skogen. ”Är mest bara rädd för mördare”, blev svaret 🙂

Visst ser det mysigt ut. Men egentligen var det inte det… tjejerna kivades hela tiden, vi var livrädda för fästingar, Liv ville hem från första stund och frågade konstant när vi var klara…

… och vi hittade EN gul kantarell efter timmar i skogen.

EN!

Hahah så var det med det. Jag vet dock att barnen kommer minnas det med värme för jag minns mina skogsturer tillsammans med min mamma med värme. Jag ville säkert också bara hem. Men nu älskar jag att vandra i skog och mark och särskilt i fjällen uppe i norr. Så skam den som ger sig.

Jag och Viktoria bestämde oss för att bege oss ut på jakt efter trattkantareller nästa vecka. Bättre lycka…

Tack för att du finns.

Stor Kram ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Svampjakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får fina dagar i Paris och att solen skiner på er.
  Blir du bjuden på både resa och mat?
  Jag och min man väntar också på att komma iväg på någon resa men vill vänta ännu ett tag.

  Svara
 • En kantarell det är ju bättre än ingen alls i alla fall..Visst är det mysigt i skogen men jag håller m tjejerna – fästingar ! Jag tycker det är fler på ”andra sidan” skogen (mot hällsbo skolan), kanske bara inbillning eller så drar vildsvinen åt sig fler🐗

  Svara
 • Ha ha ha!! Ja, du har rätt, det ser i alla fall mysigt ut på bild!

  Svara
 • Ha det bäst i Paris finfina du tillsammans med dina vackra vänner!!! Så skoj ni kommer att få det ihop ✨ Hoppas du tar massa bilder och visar oss sen… ♥️ Har själv aldrig varit i Paris men en dröm vore ju att åka dit.

  Svara
 • Hej D! Sorry för frågan..men jag är lite nyfiken på vem du är, du som alltid skriver så fina kommentarer åt Hanna. Är du möjligen hennes vän DP?
  Nu behöver du ju naturligtvis inte svara om du inte vill. 😊

  Svara
 • Hej Elsa och tack 😊 Nej jag känner inte Hannah privat. Bara här genom bloggen. Tycker att fokus online är helt vrickad så därför försöker jag sprida lite positivitet på dem plattformarna jag besöker. Är ju rätt så positiv av mig annars så varför inte. Dock har jag hamnat i nån dipp senaste tiden. Men det är ett annat sidospår. Långt svar. Hoppas du blev nöjd med det 😊♥️

  Svara
 • Tack för ditt svar D.
  Jag håller med, bättre att sprida positivitet och kärlek än massa annat otrevligt och elaka kommentarer.
  Mår man bra av det kan man undra..
  Fortsätt i samma stil D!
  Trevlig fortsättning på hösten!

  Svara
 • Åhh så underbart ni kommer få det!🤗❤🙏 Önskar dig massa skratt, kärlek & magiska upplevelser!😍❤🙏 Det är alltid ett sådant skönt lugn, kloka vardagstankar, & fina bilder hos dig vackra Hanna!🙏

  Svara
 • Fina goa Hannah kikar in här dagligen och vill bara säga att du sprider så härlig energi trots att du säkert som alla andra har tufft ibland vill tacka dej för din positiva inställning till livet kram ha en fin helg i paris❤

  Svara
 • Hej fina Hannah. Vilka underbara foton från skogen. Blir alltid så glad att läsa din blogg. Önskar dig en riktigt trevlig vistelse i Paris. Kram. Mvh Siru

  Svara
 • Önskar dig en härlig resa !
  Själv ska jag också resa till mitt älskade Grekland och fira min födelsedag! Lycka!😀❤️🇬🇷

  Svara
 • Haha, skrattade gott åt rädslan för mördare!! 🙂 Min kompis hade sagt att hon var rädd för zombier 😉

  Svara
 • Tack Hannah för allt du delar med dig, blir så inspirerad att själv hitta på fler saker och va självständig som du. Om du får tid över så tipsa gärna vart man kan köpa ditt fina silver halsband som är en tjockare kedja. Letat sån men hittar inte rätt tjocklek och längd som du har🤗

  Svara
 • Tack Amy ♥️ Det är från Jane and Sophie och finns bl a hos plainvanilla. Kram

  Svara
 • Hannah du har verkligen ett hjärta av guld så snäll du är som svarade! Allt gott till dig, är så glad ska unna mig ett sånt halsband nu är så glad!🥳🥳🥳❤️

  Svara