Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | september 28, 2021

Mio min mio

God tisdag vacker. Allt väl? Hoppas det.

Vilken vacker dag det blev igår. En riktig sensommardag. Varm och soligt. Men idag har hösten knackat på och det är dags att täcka över alla utemöbler.

Jag passade på att lägga ut mina presseningar på tork igår i solen så idag blir det perfekt att fixa med allt. Resten av veckan bjuder på massor av regn så det känns lite som sida chansen för mig idag.

Det var så vackert ljus igår. Trots att mina fönster är så skitiga så kom strimmor av skimrande guld igenom och la sig fint på möblerna.

Gillar min soffa med linnetyg. Linne överlag är så snyggt att inreda med tycker jag. Lätt att tvätta också och det gör inget om det är skrynkligt. Det enda jag inte gillar med min soffa är att den är så nedsutten och skev. Den var billig och jag förstår nu varför. Men de är fortfarande skön att sitta i men kuddarna har tappat sin stunds.

Den här är barnens favorit att sitta i… och Kakans. Hon kamouflerar sig bland kuddarna 🙂

Lagade en god frukost efter träningen. Ganska matig men jag var uppe tidigt.

Ägg och färsk spenat som jag stekte i chiliolja och så tonfisk och keso till det. Väldigt gott.

Har fått en del frågor om hur jag får till dessa lockar. Visst är dom fina och så där lagom?

Det är inte med hjälp av en locktång utan av en vågtång. En med tre tjocka stänger. Som en jättevåffeltång 🙂 Blir lite mer rockigt och inte så stylat och ”gulligt”.

Igår hade jag och Mio myskväll. Bara vi två. Det är sällan vi får egentid då två småsystrar tar mycket av uppmärksamheten 🙂

Har ju alla tre här hos mig på heltid så när flickorna nu är med sin pappa så passar vi på. Det är inte alltid en snart 18-åring vill hänga med sin mamma. Men när tillfälle ges då tar jag det. Så viktigt att få egentid med sina barn oavsett ålder. Vi två kan prata i timmar om allt. Han har så många och intressanta tankar. Vi pratar tro, kärlek, barndom, framtid… ja allt.

Jag lagade köttsoppa och fick kramp i axeln av allt skalande. Avskyr att skala!

Men det blev så gott så helt klart värt lite kramp.

Dukade av och tände ännu fler ljus sen myste vi ner oss i vardagsrummet och kollade på film.

Älskar kvällar som denna ♥️

Får alltid så mycket frågar om mina fransar. Nu har jag ett samarbete på InstagramStory med en rabattkod till dig. Så skynda in och kika nu under dagen innan den försvinner… om du vill ha långa fransar vill säga 🙂

All Kärlek ♥️


12 kommentarer



12 kommentarer om “Mio min mio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  Vilket snyggt och mysigt kök ni har, måste kolla instastory nu, ha en bra dag!
  /Moa

  Svara
 • Oj vilka täta och långa ögonfransar du har. Så snyggt 🙌 Antar att du har det i dig själv men xlash kan ju ha hjälpt till på traven 😚 Sjukt fint är det iallafall 👌 Ha en fortsatt fin dag goa vackra Hannah ✨ Så drömmigt och mysigt hem du har också snygging.

  Svara
 • Jo, jag har långa i mig själv men i perioder blir dom dåliga. Om det inre mår dåligt så rasar allt på mig… då hjälper xlash 😁😁 Och lite själavård ♥️

  Svara
 • ♥️

  Svara
 • Hej Hannah.
  Vad har du för vågtång? Du skulle inte kunna göra en video på när du använder den själv? Tack för en bra blogg

  Svara
 • Undrar också vad det är för vågtång!

  Svara
 • Läs hannahs föregående inlägg så står där allt om vågtången😉

  Svara
 • Hej! Om det går att ta av tyget från kuddarna i soffan så kan man stoppa i lite extra tunt skumgummi på båda sidor så brukar de bli lite fastare och bättre. Ett litet tips bara🤗

  Svara
 • Hej! Vart har du köpt den mysiga fåtöljen i rotting som är barnens favorit?😀🙌🏻

  Svara
 • Vad är det för vågtång du använder?

  Svara
 • Hur gör du din köttsoppa, ser god ut!

  Svara
 • Skär bitar av fransyska och kokar i kött/grönsaksbuljong med lagerblad och svartpepparkorn i ca 1,5. Sen i med potatis och morötter och låter allt koka tills det blir mjukt. Äter helst soppan dagarna efter då den stått och dragit sig och smakar mer och godare.

  Svara