Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:36 | oktober 6, 2021

KASTANJEMANNEN

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Jag mår tyvärr skit. Började känna mig konstig i kroppen igårkväll och inatt har jag inte ens kunnat sova. Men håller tummarna att det vänder och inte är halsfluss. Brukar få det ca två ggr om året och då är jag döende. Men nu hoppas jag på att det bara är nåt skit som är borta imorgon.

Det var år och dar sedan jag var sjuk. Har hållit mig stark sista tiden. Kanske för att jag tränar och sköter om mig bättre.

Låg och tittade på KASTANJEMANNEN på Netflix halva natten och nu på dagen när jag vilat.

Den var riktigt bra och väldigt spännande. Danskarna är grymma på den här typen av crime/thrillers.

Har haft sällskap av den här lurvbollen som inte heller velat gå upp 🙂

Och en till mystjej imorse innan skolan.

Hitta hunden! Ser du Kakan?

Igår var jag pigg och hade en fin dag med barnen. Alltid kompisar här, till dom, men det är bara kul. Många vid middagsbordet varje kväll.

Inte så mycket mer nytt under solen tyvärr.

Hör av mig lite senare med en trevlig grej jag tror du kommer gilla.

Kram ♥️


31 kommentarer31 kommentarer om “KASTANJEMANNEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste Hannah. Hoppas att du kryar på dig. Innan jag hittade Kakan under soffan. Hon är bara för söt. Var rädd om dig. Kram Siru

  Svara
 • Jag strecktittade på Kastanjemannen. Otroligt bra och spännande serie. Lite som ”Bron” utan den flippade Saga Norén. Rekommenderas varmt💕

  Svara
 • Det tog en stund att hitta henne!! Finns det nån läsare som har symtom på hypotyreos, men har normala prover?? Håller på att bli galen, har så jobbigt med minnet, glömmer saker, upprepar mig, känner mig aldrig helt klar i huvudet…. har vissa andra symtom som kan tyda på hypotyreos, fast inte den stora tröttheten som verkar vara jättevanligt…. är i klimakterieåldern för övrigt…..Förlåt Hanna att jag ”utnyttjar” din blogg…
  PS Kastanjemannen var jättebra!!

  Svara
 • Demens?😕

  Svara
 • Jag vill inte ha gissningar på diagnos, men jag tror och hoppas att demens tar längre tid att utveckla än en månad (så länge har jag haft besvär). Jag ser att jag var lite otydlig i min fråga, jag undrar om nån fått diagnos hypotyreos och blivit hjälpt med medicinering, trots bra prover. En del verkar läkare går mer på symtom än provreslutat.

  Svara
 • Med bra prover menas olika hos olika läkare. Så har jag förstått det.. Men det mesta är i oordning i klimakteriet. Kolla så att du har alla vitaminer och mineraler du behöver. För svettningar gör att man tappar mycket av det.

  Svara
 • Kanske bättre med ett läkarutlåtande än fråga random personer på en blogg ?

  Svara
 • Kastanjemannen var riktigt bra! Vi har även sett en norsk serie Furia, riktigt bra med. Till Camilla: känner också denna trötthet stort. Ska ta ett sköldkörteltest om någon dag, visade för 6 mån ett förhöjt värde av antikroppar även om övriga sköldkörtelvärden var bra. Skulle ta nytt test efter 6 mån. Det kan ju vara svårt att veta vad ens egna referensvärden är, tänker jag. Läs gärna boken Stark 50+ – finns såååå många failure i kroppen i klimakterieåldern.

  Svara
 • Till Camilla. Det kan vara tarmen. Vid obalans i tarmfloran och problem med läckande tarm kan man få samma symptom. Jag har gått igenom en hel del med magen/tarmen och symptomen jag uppgav till läkarna fick dom att tro att det var sköldkörteln men provsvaren var bra. En hjälp att reda i sin tarmhälsa är att ta kontakt med en funktionsmedicinare. Man behöver inte ta en massa dyra prover men att få hjälp med att välja bra tillskott och hjälp med att reda i kosten. Svensk sjukvård kan inte hjälpa till med sånt här.
  Kolla också upp Dr Diamantis på IG. Han ger bra hälsotips.
  Det behöver ju inte vara tarmen för din del men värt att kolla upp. Hittade även ett inlägg på IG av Dr ruscio där han skriver om att symptomen på hypotyreos och tarmproblem är de samma.
  Oavsett vad ditt problem är så önskar jag dig lycka till!

  Svara
 • Jag har varit i klimakteriet länge och mitt minne är hopplöst. Kan gå till Ica med en shoppinglista och ändå glömma att köpa allt som står. Sen vet jag inte vad fler för symptom du har men även viktuppgång och sömnsvårigheter tillkommer i denna fas.

  Svara
 • Googla på klimakteriet och hjärndimma så kanske du får förklaringen. Är också där nu😬 Men fick hopp när en lite äldre kollega sa att minnet blir bättre igen efter ett tag😁

  Svara
 • Tips på en annan bra serie på netflix..Mar de plastico, en spansk serie

  Svara
 • Men vem sitter i soffan på bilden, det ser ut som en gammal man med grått/vitt hår och mustash och glasögon. På samma bild sitter Vida i fåtöljen.

  …?

  Svara
 • Det är väl en liten flicka? Kompis till Vida?🤗

  Svara
 • Precis. Det är Vidas kompis. 🤩

  Svara
 • Var ser du mustasch och glasögon??

  Svara
 • Haha, det tog en liten stund att se Kakan. Söt hon är. Vad är det för trevlig grej som du ska skriva om ikväll? Blev nyfiken… ❤️

  Svara
 • Syrrans bröllop?❤️ Älskar att gå på bröllop.

  Svara
 • Ok. Återstår att se om du har rätt 😊

  Svara
 • Krya på dig. Hoppas du slipper halsfluss. ❤
  Älskar Dandska serier. Har nu sett Bron, Oss emellan, Badhotellet, Vide Sand, Brottet, Morden i Helsingör och tänkte nu se Kastanjemannen.
  Har precis lånat stark vid 50+. Klimakteriet känns stökigt..
  Ska man aldrig få lugn och ro 🙉
  Klimakteriepodden också bra tips.

  Svara
 • Tack för tips on kastanjemannen, får se om man hittar den på Netflix i utlandet? Kan annars rekommendera The Chair, komedi/allvar om första kvinnliga professorn på ett universitet, jättebra.
  Min man fick Covid för 2 v sen även om vi är vaccinerade – det kan vara det Hannah kanske. Men han blev inte värst sjuk, mer som en kraftig förkylning. Deltavarianten är tydligen grymt smittsam och går förbi vaccinet. Hoppas du kryar snart.

  Svara
 • Ja det gör du. Sett alla avsnitt av kastanjemannen på Netflix nu när jag varit i Spanien.

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig 😘
  Ligger oxå hemma i nått virus…
  Kastanjemannen är kanonbra 👍🏻

  Svara
 • Kakan asså: är hon mer katt än hund? Vi har ju en katt som gömmer sig sådär. Och bland det värsta är( katten är innekatt) varje gång vi inte hittar på honom så tror man ju det värsta. Att han rymt!Har hittat honom i en fullt bäddad säng helt platt under täcke och överkast. Man såg inte att han låg där! Hur han kommit in utan att göra några som helst spår efter sig är ett mysterium. Men han var ju inte speciellt intresserad av att avslöja sig trots att jag säkert hade panik i rösten. Kan de gott ha tycker han säkert. För alla gånger de lämnat mig.En annan gång låg han ovanpå tvättstrecket i tvättstugan. Tydligen bekvämt också..Inte liksom det första ställe man letar på.
  Åhh man kan skriva en hel bok om att ha djur – men visst gör de oss till bättre människor?

  Svara
 • Håller med, är precis som dom känner på sig när man mår dåligt t ex. Då kommer dom upp i famnen och vill gosa❤️ Älskar djur.

  Svara
 • Tack snälla för alla tips! 🙂

  Svara
 • Krya på dig Hanna! ♡ Och vill passa på att tipsa om en crime-thriller serie på Netflix som heter Sorjonen. Den är finsk men så himla bra! Kram

  Svara
 • lycka till med allt, fin blogg med =)

  Svara
 • lycka till med allt, fin blogg med =)

  https://sverigefotboll.se/fotbollskanalen/

  Svara
 • Älskar denna blogg! 🙂

  Svara