Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | oktober 9, 2021

Nostalgi

God lördag min vän. Livet har kommit mig åter. Så härligt.

Mår du bra?

Skattade gott när jag la upp den här på Instagram. Känner du igen dig? Det gör jag 🙂

Igår när jag var och handlade med Livan blev vi så glada när vi hittade julmust. JULMUST!

Kanske lite tidigt enligt många men kan aldrig bli det enligt mig.

Bästa fredagsskålen enligt mig. It’s a must!

Blev väldigt nostalgisk också när jag såg den här på ICA.

Jag och Livan dukade upp till myskväll framför Idol.

Vi fick dock ta en paus och åka och hämta Vidisen som fick hemlängtan när hon skulle sova borta.

Så kvällen slutade med att vi alla fyra, jag, Mio, Liv och Vida, myste ner oss i soffan innan vi däckade av all julmust.

Kram ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Nostalgi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååh julmust. Älskar också julmust. Det är ju bara för gott. Kul att du mår bra igen och återhämtat dig ❤️ Själv har jag hamnat i en dipp senaste tiden som jag inte verkar ta mig ur. Vissa dagar är ju bättre än andra… Måtte det vända snart så att fokus ligger på bra och positiva saker i livet igen. Tur man har bra människor omkring sig. Kram på dig snygging och ha en finfin lördag! ❤️

  Svara
 • Kram ❤

  Svara
 • Jaaa julmust! Jag måste ha missat det när jag var nere på ica men Kalaspuffar fick jag med mig hem. Nu är det bara vörtlimpan som saknas på hyllorna på affären😀

  Svara
 • Sockermässigt kan man ju lika gärna äta en kexchoklad till frukost men goda är dom ju. Jag brukar köpa Apotekarnes julmust light, smakar lika gott men nu säger min kompis man ska undvika lightläsk för dom är Cancerframkallande?! Vet inte vad man ska tro…

  Svara
 • Har också hört det. Men om man ska komma upp i att det skulle vara någon fara, då skulle man behöva dricka 10 liter om dagen väldigt länge. Det var en nutritionist som förklarade det, socker är inte heller bra i stora mängder. Så man får väl ha balans, som med allt❤🙏

  Svara
 • Ok, tack för ditt svar. Jag kör med julmust light nu. Var galen i Cola Zero förut men fixar inte den sen dom ändrade smaken.

  Svara
 • Var det festen syrran var på du missade? Synd i så fall, ser kul ut på bilderna. Men kommer ju fler tillfällen, krya på dig nu!

  Svara
 • Var där med bl.a. henne på lördagen.

  Svara
 • Ser inga bilder från festen på din sida, du brukar vara generös med bilder annars.

  Svara
 • La upp storys på IG i lördags. Lägger ibland upp lite olika i mina två sociala medier-kanaler.

  Svara
 • B och Marie: Man märker att ni vill ”sätta dit” Hannah och luska i Hannahs och Magdalenas relation med små syrliga kommentarer klädda som ”välvilja”. Hur orkar man, undrar jag? Har ni inget roligare för er i era liv?

  Svara
 • Som man är själv känner man andra som man brukar säga. Inga andra betänkligheter än att hon brukar lägga upp allt skoj och just den festen hade varit skoj med utklädsel och allt. Så nej, vet inte vad du menar…

  Svara
 • Luska? T o m en gås fattar väl att dom är osams.Som jag med min syrra…

  Svara
 • Det är vi inte så vem är gåsen 🙂

  Svara
 • De som inte kan låta bli gifta män el är otrogna t ex . Om du frågar mig…

 • Du försvarade dig när ”Anonym” sa att din första kommentar var syrlig. Nu börjar dina kommentarer bli riktigt otrevliga, om du inte ser det själv… & varför skulle Hanna vara osams med Maggan bara för att du är osams med din syster? Finns väl inget logiskt samband…🤔