Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:38 | oktober 12, 2021

Svampsoppa

God morgon min vän. Drar just nu i mig morgonkaffet innan jag ska gasa in mot stan. Ska träffa upp en potentiell stylingkund och se en våning på söder sen ska jag fixa håret hos Catta, ha ett möte ang ett kul samarbete och sen lite mer egofix. Har klämt in en hel massa grejer idag för att jag missade så mycket förra veckan när jag var sjuk.

Känns gött att vara tillbaka i livet igen.

Du vet min depp över att aldrig hitta svamp. Går och går, letar och letar men inte nåt hittar jag. Men igår på min skogspromenad men Kakan så hittade jag trattisar. Massor av söta trattisar som gömde sig under barr och mossa.

Lyckopirr kom i hela kroppen 🙂

Inte nog med det så fick jag en halv ICA-kasse med trattisar av min snälla granne Håkan. Han har svamplycka varje gång och har lovat att visa mig sitt svampställen.

Det är lycka det! Sånt här gör mig verkligen glad, och ännu gladare när jag kunde laga en god svampsoppa med svamp jag själv hittat… och fått 😉

Hittade ett recept HÄR! Som var väldigt enkelt att tillaga och så blev det väldigt gott. Hade även i en skvätt grädde och lite mer av allt.

Serverade soppan med hårdbröd och ost till.

Vi ska verkligen ta vara på varje dag, Varje stund, Alla vi älskar och bryr oss om… och oss själva så klart.

Ha en fin dag.

All Kärlek ♥️


2 kommentarer2 kommentarer om “Svampsoppa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej finaste. Oh vad mumsigt med svampsoppa. Så sant så att vi skall ta vara på varje stund. Livet är bara till låns. Inget kommer åter. Synd bara att man ibland glömmer det. Var rädd om dig. Kram Siru

    Svara
  • Trattkantarellsoppa så gott!! chutney är också gott att göra på trattisar.

    Svara