Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:50 | oktober 13, 2021

Kiwibär

God morgon min vän. Huvva vad kallt det är idag. Frost på bilrutorna men vacker blå himmel och sol så det gör inget. Hösten visar sig från sin vackraste sida. Nu måste man verkligen stanna upp och titta på alla träd innan löven faller av. Det är så fina färger överallt.

Har din vecka börjar bra? Hoppas det.

Idag har jag och Daniel Paris ett kul möte ihop. Du får hänga med lite på IG också så ska jag lägga upp storys mm från dagen. Där blir det mer i stunden och här samlar jag från dagen och det som varit. Men så klart mer tankar och ord och närvaro här på ett annat sätt.

Gårdagen var bra och gick i rasande fart. Hann med alla mina möten. Två av tre möten var bra och gav mig blodad tand och planering inför hösten men ett gick åt skogen. Men så kan det ju också gå.

Avskyr. Avskyr att köra bil i stan, leta parkering, bli tutade på av sura ”tuffa” bilförare men igår hade jag tur och fick bra parkering och trafiken flöt på bra trots att jag körde runt halva stan.

Åt den godaste salladen någonsin när jag var hos Catta och fixade utväxten. Ett nytt ställe som öppnat i stan. Så fräsch och vansinnigt god. Jag kan sakna den här typen av stället när man bor utanför stan. I stan så har man bra ställen överallt.

Här ute finns typ bara pizzerior 🙂

Körde ett pass Power igår kväll som jag redan nu känner av. Ikväll blir det nog pilates.

Kom på när jag kom hem från gymmet att vi inte hade någon vidare god mat hemma så jag och Liv åkte ner till Lidl och handlade.

En väldigt konstig handling 🙂 Men det vi skulle ha, mozzarella, salami och pasta, fick vi med oss.

Liv lagade sin goda pestopasta, med ovan gott i, åt oss till middag. Min stora fina tjej. Alla var vi eniga om att hon ska laga mer mat då hon är så duktig. Stolt som en tupp blev hon. Med all rätt.

Vida åt upp det sista direkt ur kastrullen 🙂 Så kan man också göra.

Vi hittade något som heter kiwibär som vi var tvungna att prova. Smakade som kiwi och krusbär. Udda men goda.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Kiwibär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bilden du sitter i bilen – vad använder du för läppstift/glans?

  Svara
 • Alltid Clarins Instant Light nr 01 eller 02 eller 8 hour creme från Elisabeth Arden.

  Svara
 • Du har bott för länge på landet, Kale&Crave har hängt med ett tag nu 🙂

  Svara
 • Du ser 🙂 Dags att damma av sig!

  Svara
 • Samma här ute där jag bor bara pizza och hamburgare, älskar oxå att någon gång kunna köpa en god sallad eller ta en mysig fika😊
  bären lät spännande
  Vad duktig Liv är som lagar middag åt er
  Kram❤️

  Svara
 • Vilken fin blå stickad tröja, vart kommer den ifrån?

  Svara
 • Älskar den. Från Zadig & Voltair.

  Svara
 • Jag undrar om du förstår eller ens vet hur vacker du ÄR … och undrar om killar ens vågar bjuda ut dig? Ha ha! ♥

  Svara
 • Åh, Tack Liza 🙏🏼 Nja, jag kan väl inte skryta med det bästa självförtroendet och skäms nästan när jag får så snälla kommentarer. Men blir glad och försöker ta åt mig. Tyvärr lyser dejter med sin frånvaro. Nåt skrämmer männen iaf 😆😆 Kram och Tack igen ♥️

  Svara
 • Otroligt ödmjuk är du och vänlig och omtänksam(fast jag ej känner dej privat)du är fin Hannah glöm aldrig det kram från mej🥰

  Svara