Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | oktober 14, 2021

Nu släpper det

Hej min vän. Allt väl? Här är allt bra. Har massor av roliga jobb i höst och vinter. Det känns som allt släpper nu när restriktionerna lättat. Min ångest släppte lite med den också 🙂

Jag har alltid klarat mig ensam, kämpat med barn och allt runtomkring för att få ihop det och att alla ska må bra. Lyckas för det mesta men också ibland tyvärr på bekostade av mina egna hälsa.

Hade möte igår om ett spännande ambassadörskap, har fått tre nya stylingjobb, kanske kommer det en snygg mindre klädlinje och cool inredning framöver 😉 roliga samarbeten här och annat som gör att livet både känns lättare och inte så oroligt. Tack Jesus. För jag har bett och stått i tro att saker ska lösa sig till det bästa.

Tacksam är bara förnamnet.

Hade full rulle inne i stan igår. Jeansen är från Lois och Plainvanilla.se, skorna Pavement, skinnjackan Munderingskompaniet och till sist väska och stickad tröja från Zadig & Voltair.

Daniel och jag kommer jobba tillsammans i höst. Så kul! Tycker väldigt mycket om Daniel och är glad att få vara kreativ med honom.

Vida har varit hemma idag med lite magont. Men piggnade till så vi tog en promenad med Kakis tillsammans.

Hur söt kan man vara?!

Jag var och tränade en sväng och sen har jag farit runt i träningskläder här hemma och städat och tvättat.

Städ och tvätt. Ett evighetsprojekt. Har på mig ett skönt och snyggt träningskit från Stronger.

Har beställt ett stort fluffigt täcke, i den vita säcken… så när tvätten med sängkläder är klar ska jag bädda och kasta mig i denna dröm tidigt ikväll. Tidiga kvällar är det bästa jag vet. Iaf när det är vardag 🙂

Till något helt annat. Wow vilken skillnad det är med en bra och mindre bra stekpanna. Har aldrig tänkt på det förut utan bara kört på med IKEAS stekpannor och kastruller. IKEA i alla ära men att lägga extra pengar på en lite dyrare stekpanna var en aha-upplevelse.

Stekte bl a ägg till vår pyttipanna igår och aldrig har ägg stekts så lätt och prefekt 🙂 Känns som den här stekpanna kommer hålla väldigt mycket längre också. Har använt den ett tag nu och det syns knappt och man jämför med den till höger som inte heller har haft så lång tid på plattan.

Vidas matteläxa. Fattar ingenting. Hahaha! Bjuder på den.

Finns inget värre än matte. Kan bli irriterad bara av att titta på en mattebok.

Jag älskade svenska och att skriva berättelser samt olika texter, bild, historia, musik och slöjd i skolan. Men mest gillade jag nog den snygga killen Zacki i klassen 🙂

Tack för att du finns.

All Kärlek ♥️


36 kommentarer36 kommentarer om “Nu släpper det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den till vänster:
  2
  3 1 4
  5

  Svara
 • Den till höger
  2
  3 5
  6 1 4

  Svara
 • Fattar fortfarande inte.

  Svara
 • Tex den till vänster
  2+1+5=8
  3+1+4=8

  Svara
 • Jag fattar ingenting?? Hur mycket jag än tittar på bilden så får jag inte ihop det!

  Hannah…… Inte bara du som inte fattar haha

  Svara
 • Skulle du aldrig kunna ta ett ”vanligt” jobb? Varför isåfall? Känns som att du undviker det i det längsta. Skulle det inte kännas tryggt med betald semester m.m? Än att ha sådär osäkra uppdrag som du har haft? Känns inte som du fått jobba mycket. Men man kanske jobbar mycket ”bakom kulisserna ” som man inte ser.

  Svara
 • Läser ofta din blogg och gillar att du lite då och då betonar din tro. Har själv en tro, kanske liknande din – som är där ständigt och jag känner att förtröstan, tro, hopp, kärlek och bön hjälper mig men det är synd att det inte är liksom OK att prata om sånt idag. Många förlöjligar personer som skriver om detta men du är både snygg och cool så jag är tacksam att du skriver om det ibland. Igår läste jag citatet att när du känner att du börjar oroa dig – börja istället be. Kör på det och det stärker mig otroligt och man reder även ut sina tankar tycker jag.

  Svara
 • Oj – det här kom ju fel som ett svar till ”Anonym” – sorry!

  Svara
 • Jag är troende och stolt över min tro. Har alltid vågat stå upp för den oavsett hur många skratt eller pekpinnar jag fått av människor som inte delar den. Att be och ha mitt hjärta nära Gud är det som får mig ha ett lugn och en genuin lycka inom mig. Härligt att du också tror och tack för dina ord ♥️

  Svara
 • Underbart, samma här 😊❤

  Svara
 • ❤🤲

  Svara
 • Håller med. Vi är många som har en tro och då har man inte behovet att näthata fina människor som Hannah. Det är uppenbart att den med illvilja och avundsjuka inom sig behöver hjälp att komma bort från datorn och internet. Göra en livsstilsförändring, varför inte börja träna och ta hand om sig mera?

  Svara
 • Trivs jättebra som egen. Har varit det sedan jag var 17 år och lever gott och bra. Så vill inte ta ett ”vanligt” jobb just nu men kanske längre fram när jag känner för det. Jodå jobba gör jag och har gjort hela mitt liv… men som sagt, allt syns inte på en blogg. Jag går faktiskt också på toaletten 😉

  Svara
 • ”Känns inte som du fått jobba så mycket”? Lärde aldrig dina föräldrar dig att det är fult att ANTA saker om andra? Du vet ju inte ett skvatt om vad Hannah, eller någon annan bloggare, gör i bakgrunden. Som Hannah skrev, tror du inte hon går på toa bara för att hon inte fotat det? Jisses alltså.

  Svara
 • Vilken snygg skinnjacka du har.
  Är den lite åt gröna hållet?
  Tänkte på det där du skriver om Jesus. Är du religiös och besöker kyrkan.?

  Svara
 • Yes, den är grönaktig i färgen. Ja, jag är kristen och går i Kyrkan.

  Svara
 • Du får gärna recensera täcket sedan! Är ute efter nya fluffiga täcken, men svårt att veta vilka som är bra. Vad är det för märke på täcket?

  Svara
 • Jaaa, det lovar jag. Det Kommer från Happy Fluffy Cloud. Bara namnet gör en ju glad 🙂

  Svara
 • Är det ett dubbeltäcke?
  Finns dom i någon butik så man känna lite på dom.
  Vad ligger priset på?

  Svara
 • Åh jag förstår dig med matten, finns bra hjälp på nätet Albert 👍 alltid lika fint att läsa din blogg 💓

  Svara
 • Mattetalet: korset först. I mitten sätter du 1, horisontellt: vänster 2, höger 5. 2+1+5=8
  Vertikalt: Längst upp sätter du 3, längst ner sätter du 4. 3+1+4=8

  Triangel: svårare att förklara… men i ringarna i mitten av triangelns sidor sätter du 1,3,5. Nu till spetsarna. På den sidan som du har 1an sätter du 4 på ena spetsen och 6 på den andra. på sidan som du har 3an finns ju då redan en 6 och kvar är 2 på den sista spetsen. Sidorna blir alltså 4+1+6=11, 6+3+2=11, 4+5+2=11

  Hoppas du fattar vad jag menar…

  Svara
 • Vågar man fråga vad du har i månadslön?🤭😊❤️

  Svara
 • Det måste ju vara ganska mycket med tanke på att Hannah lever ett lyxigt liv trots att hon hävdar något annat. Hon vill gärna göra sken av att hon ”lever som alla andra”.

  Svara
 • Vilken fråga , vad har du själv !!

  Svara
 • Frågar du dina vänner detsamma?

  Svara
 • Ofta vet man nog vad ens vänner har i lön det är inget konstigt med det!

  Svara
 • Förstod inte heller matte riktigt föränns jag träffade en person som kunde förklara på ett sådant sätt
  att det blev begripligt, något som skolan (12 år) totalt misslyckats med !

  Svara
 • Hej! Gillar verkligen din blogg . Du verkar att vara en bra person med fötterna på jorden . Är själv troende o det har gett mig så mkt styrka i svåra stunder . De stunderna får vi alla uppleva till och från i livet tyvärr.
  Tack för en bra blogg kram !

  Svara
 • Du är inte ensam om att inte fatta den matten😉😅 Jag tittade en stund på bilden du lagt upp och…………….. 🤔 Nej fattade ingenting 😁😅 Är inte heller nån mattemänniska och kan också bli irriterad bara av att se en mattebok 😝

  Svara
 • Det sägs ju att människor med musikalitet och kreativitet inom sig ofta har svårare med matematik. Ligger nog nåt uns sanning i det för jag sjunger oxå och fattar inte matte alls 😉

  Svara
 • Jag sjunger som en kratta, kan inte måla, matematik är som ett kodat språk jag inte förstår. En riktig nolla med andra ord.
  Min enda talang är att jag är en jäkel på frågorna i TP. 🙂

  Svara
 • Känner precis igen mig i fasan när man ser ungarnas matte uppgifter. Usch, matten lärde jag mig aldrig att knäcka koden i att kunna förstå. Slet som ett djur och min lärare i nian gav mig en trea för mitt slit.
  Tack för en fin blogg och ha en skön helg, Kram!

  Svara
 • Du är ett levande exempel på hur man inte behöver ta ett ”vanligt” jobb (som nån här inne skrev) för att klara sig bra. Du står på egna ben och har gjort sen du var yngre… Tror att det sticker många människor i ögonen som skulle vilja detsamma. Gå sin egna väg… Tror många inklusive mig själv borde ta efter i mångt och mycket. Tack fina Hannah för en så givande blogg med allt möjligt innehåll. Så kul att läsa. Stor kram ❤️

  Svara
 • Alltså! Jag måste ha ett sånt mobil skal.. Var har du hittat det? ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Lägger mitt barn som aldrig somnar så nu gör jag ett försök att förklara mattetalet för att få tiden att gå:)

  Jag kan också känna stress över mattetal och försöker då ta det lugnt och bryta upp texten i flera delar.

  Här vill de att du ska ta talen i en linje och plussa ihop dessa tal så att summan blir det som står under varje form (8 eller 11).

  En linje består av tre bollar: en ’startboll’, en ’mellanboll’ och en ’slutboll’. För att få summan åtta i den liggande linjen i korset kan du t.ex. skriva 1 + 2 + 5 = 8. Då hamnar siffran 2 i ’mellanbollen’.

  Den linjen som går uppifrån och ner blir då 3 + 2 (mellanbollen) + 4 (de siffror som ännu inte hade använts var 3 och 4. Man får inte använda samma siffra flera gånger) = 9 d.v.s. fel svar.

  Lösningen här blir att i den första linjen från vänster till höger byta plats på siffran 1 och 2. Då hamnar 1 som ’mellanboll’ och linjerna blir då:
  Linje 1: 2 + 1 + 5 = 8
  Linje 2: 3 + 1 + 4 = 8

  Sen pusslar du siffror i bollarna på liknande sätt i triangeln.

  Och nu har lillan somnat och jag önskar dig en fin kväll!

  Svara
 • Stekpannan från Jaimes, är perfekt! Köpte en i våras och vill ha en till i en lite större storlek. Ett bra vall vi gjort =)
  Ha det gott, glöm inte att säga nej någon gång så att du inte går in i väggen, som är lätt hänt.
  Anni

  Svara