Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:50 | oktober 18, 2021

B-skräckis

God måndag min vän. Hoppas du mår bra och är vid gott mod.

Vad har du gjort i helgen?

Jag checkade ut hemifrån och checkade in på Hotel Kung Carl. Tjejernas pappa kom i fredags och har varit med dom i helgen så jag har passat på att hänga med kompisar, mysa med mina pojkar och njuta av det underbara vädret vi fick i helgen.

På fredagen mötte jag upp några tjejkompisar för en AW sen gick vi på premiäröppningen av Kung Carls nya vackra bar. Kul folk, bra musik och stämningen på topp.

Staycation!

Mios pappa Daniel jobbar med allt nytt som händer på Kung Carl så det var extra roligt att det blivit så lyckat. Grattis Daniel och Hotell Kung Carl.

Somnade gott, med balkongdörren öppen, till det dunkande ljudet från nattlivet på Stureplan.

Vaknade till strålande sol och en god brunch som väntade.

Daniel Paris kom till hotellet och så åt vi brunch där, satt i timmar och åt så mycket och gott.

Mysigt.

Mätta strosade vi sen runt på stan och shoppade lite. Dagen tog slut så fort. För fort. Men det är väl så när man har roligt. Men kvällen fortsatte tillsammans, i lite högre klackar och lite mer trams och flams.

EspressoMartini är ju så gott.

Söndagen spenderades med mina fina pojkar.

Får smygfota om jag vill ha en bild 🙂

Vi har som tradition att alltid gå och se skräckis på bio. Särskilt runt Halloween och just filmen om Mike Mayers. Dom är ju sällan jättebra men ändå helt okej… förutom denna. Halloween Kills var så fruktansvärt dålig så vi tänkte gå mitt i filmen. Fy! Se den inte. Inte ens om du gillar B-skräckisar.

Däremot såg jag ”Call me by your name” som var väldigt fin. Och dessa ord i slutet på filmen var så vackra. Precis så som det är.

Har du sett den?

All Kärlek ♥️


1 kommentarerEn kommentar om “B-skräckis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättefin tröja/kofta !!
    Finns den att köpa någonstans ?

    Svara