Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | oktober 20, 2021

Small business

Hej min vän. Hoppas du mår bra och att veckan rullar på.

Här är det lite upp och ner med det mesta men det väcker ofta en styrka inom mig. Jag slår mig på bröstet och ryter tillbaka.

Tjejerna är hemma från skolan och Liv har distans. Köksbordet var igårkväll en smyckesverkstad och idag en arbetsplats. Nu sitter Liv med datorn och skolarbete.

Vida ha startat en small business där hon gör fina smycken och nyckelringar. Liv hjälper till med hennes beställningar och så paketeras det fint med tackkort och annat. Så grymt!

Vi blev så sugen på något gott så detta blev vår late night snack. Padrones stekta i olja med flingsalt och citron.

I måndag kväll var jag in en snabbis till stan. Mötte Daniel, samt dom vi ska jobba tillsammans med, på en biopremiär. Vi minglade och såg Venom. Den var helt okej, rätt rolig faktiskt.

Fru Paris och Herr Graaf 🙂

Ha en fin dag.

Kram ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Small business”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Presis som det står I Bibel n män ska gå i kvinnokläder
  Duktig hon är din dotter

  Svara
 • Jag tycker Daniel ser så liten och gullig och snäll ut , det lyser snällhet om honom 😄
  Perfekt par ,herr Graaf och fru Paris 😄

  Svara
 • Håller med!
  Viktigt att våga vara sig själv. Helt underbart faktiskt♥️

  Svara
 • Japp då stängdes ”halva” skolan och det blev distansskola igen…jag är så värdelös på att hjälpa till med skolarbeten. Men snart får de ta vaccinsprutan och förhoppningsvis blir det mindre fall av Covid då (jag vet att vaccinet inte är 100%, att man fortfarande ska hålla avstånd osv).

  Svara
 • Ja, så tufft faktiskt. Jobbigt när jag är helt ensam också. Fattar inte hur man ska få allt att gå ihop. Är också usel på skolarbeten.

  Svara
 • Får ni inte hjälp av lärarna?Är ju inte meningen att föräldrar ska kunna hjälpa.Är lärarnas arbete. Här var de åtminstone tillgängliga om man behövde hjälp med skolarbetet utöver de ledda lektionerna.Vi vuxna har ju också vårat jobb.

  Svara
 • Kan tänka mig att det är extra jobbigt när man är som dig Hannah, själv och har jobb att sköta (+fler barn) så jag borde väl inte gnälla när jag inte jobbar och har ett barn…men jag är så urusel på alla skolämnen. Jo Hanna, de har kontakt m lärarna men det blir ändå annat än om de är i skolan där de kan ”haffa tagit i” lärare, klasskamrater om de är tveksamma. Jag minns väldigt lite av vad jag lärde mig i högstadiet….ansåg då att jag hade viktigare saker att tänka på 🤯

  Svara
 • Jo det sa typ poff så var det mesta borta efter skolan..Som man lärt sig..

 • Så fina ni är – speciellt Daniel. Var som du är Daniel – alltid. Dina ögon glittrar så på den här bilden. Gå din egen väg med din egen stil och håll fast vid den!

  Vad gäller hemskolning så måste det vara otroligt knepigt eftersom barnen idag t ex inte räknar matte som vi gjorde.
  Bara å googla. Inget annat man kan göra. Men som sagt. Har man eget jobb med möten så blir det knivigt att räcka till!.

  Svara