Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | oktober 30, 2021

Faddergala

God lördag vacker. Igår hade jag en helkväll med Vida och hennes kompisar på Grönan. Helt slut kom vi hel vid 23.30 och stupade isäng. Ska berätta mer sen men strax ska vi fara mot Eskilstuna på en liten dagsutflykt och efter det så ska vi till kyrkan och årets Faddergala.

William kommer också hem och följer med. Ska bli så härligt.

Faddergala den 30/10 kl 18.00 i församlingen Arken Kraftvägen 12 i Kungsängen med gästartisterna Ingemar Olsson och Ketty Demeter. 

Vi inbjuder till en härlig kväll med mycket sång och musik, engagemang och hjärta för de utsatta barnen i vår värld.

Galan sända live på www.arken.org och på www.youtube.com/arkentv

Mitt fokus är på det flickhem och center jag hjälpt till att bygga upp och som jag hela tiden har i mitt hjärta och jobbar med.

Du som hängt med mig under året har också följt med på mina resor till Indien och barnhemmet. Varit med från första spadtaget till att se allt växa fram, både hemmet och barnen. Ge dom utbildning, skola, ett tryggt kärleksfullt Hem och en framtid.

Här är lite info om kvällen och flickhemmet. Ta dig tiden och läs nedan 🙏🏼

Under kvällen kommer vi att visa flera filmer från olika delar av världen där Arken har missionsarbete, bl a från utvecklingscentret för flickor i Kolkata Indien. Centret började byggas 2010 med hjälp av många givare och sponsorer från Sverige/Norden. På en 3300 kvadratmeter stor tomt finn sidag bostadshus för flickorna, kök, matsal, samlingslokal, bibliotek, lokaler för klinik och undervisning, föreståndarbostas samt gästhus för besökare och volontärer.

På den stora tomten finns bl a kokospalmer och fruktträd samt grönsaksodlingar som bidrar till centrets självförsörjning. Utvecklingscentret ger flickorna en trygg uppväxt, hälsovård och skolgång, stödjer dem i deras utbildning och personliga utveckling. De kommer från mycket fattiga förhållanden, har mist en eller båda sina föräldrar och en del har utsatts för våld i hemmet.

Du kan vara med och förverkliga deras drömmar att bli lärare, sjuksköterska eller ingenjör. Några unga flickor som vuxit upp på centret har avslutat sina yrkesutbildningar och har idag arbete och försörjer sig och hjälper även sina familjer. Under pandemin har skolorna varit stängda och barnen har studerat via internet, men vi hoppas att skolorna öppnar igen inom kort. Nyinspelade hälsningar från flickorna kommer att visas under faddergalan.
Vi behöver dig som vill bli fadder för en eller hela gruppen av flickor, och stödja deras uppväxt och utveckling. Stödet behövs också för att utveckla centret vidare t ex genom hälsokliniken där vi behöver anställa sjuksköterska och läkare och utveckling av sömnadsutbildningen för unga kvinnor från närområdet.
Som fadder ger man 200 kr/månad eller valfri summa.

Så fint det blivit!

Kärlek ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Faddergala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är god du Hannah ❤️ Love to you 😊❤️

  Svara
 • Du har det största ❤️ av alla ❤️

  Svara
 • Vilken otroligt fin insats ♡

  Svara
 • Jag blir så varm i hjärtat av att läsa detta! Du är fantastisk <3

  Svara