Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:18 | oktober 31, 2021

Utslagen

God kväll min vän. Hoppas du har en fin helg.

Jag ligger utslagen på soffan och kommer slockna inom kort. Har varit i på Parken Zoo i Eskilstuna idag och direkt efter det for jag till Faddergalan i Kyrkan. Har varit kul men är lite trött även från gårkvällen på Gröna Lund. Fullt ös.

Igår bjöd Ewa med mig och Vida till Grönan. Liv var ju där förra helgen med sina kompisar så nu var det Vidas tur.

Vi åkte massor av karuseller och jag skrek mig hes. Tror barnen i samma bergochdalbanor blev rädda av att ha mig bredvid sig. Skrek som en tok av skräck men skrattade även som en galning mellan skriken 🙂

Tycker det är så läskigt men också kul. Lite självplågeri.

Den nya Monster var så kul. Den hade jag kunnat åka tio gånger till.

Det var riktigt bra fixat på Grönan, så läskigt också med alla utklädda och otäckt sminkade clowner, monster, zombies och galningar som gick runt och skämde alla.

Ewa och jag hade ett gäng småtjejer att hålla koll på.

Åt en sjukt god kycklingkebab med pommes, massor av sås, sallad och fetaost. Kan tänka mig att åka dit igen bara för att äta den.

När vi kom hem vid 23.30 stupade jag, som du vet, isäng och kollade en stund på ”Nine Perfect Strangers” innan jag somnade som en stock.

Den serien är så bra. Går på Prime. Se den!

Liv hade haft Halloweenfest här hemma (när vi var på Grönan) med 15 kompisar och sju av dom stannade över. Trodde jag skulle komma hem till ett totalt sjöslag men dom hade städat så fint. Såg inte spår av fest trots att dom ätit tacos, godis, chips och ett helt fotbollslag busat runt här. Grymt ju. Men så lär det nog inte se ut efter en fest om drygt så där fem år 🙂

Även William och Mio sov hemma så det var minst sagt fullt hus. Fattar knappt hur vi alla fick plats.

Jag, Vida och hennes kompis TyraLisa smög upp tidigt imorse när alla sov och begav oss till Parken Zoo i Eskilstuna tillsammans med Sandra och hennes Presley.

Där fick vi träffa djuren, grilla marshmallows och hade en riktigt fin dagsutflykt. Tack för ännu en rolig dag.

Väl hemma igen så drog jag av mig mössan och drog på mig en kavaj och så åkte jag och William till kyrkan och Faddergalan.

Jag gråter alltid i kyrkan. Det är något som kommer över mig. Alltid när musiken och sången sätter igång så gör även tårarna det. Men på ett fint sätt, inte att jag blir ledsen bara berörd. Jag och William var iaf eniga om att det gav oss en skön känsla att vara där i kyrkan.

Vi fick se många hälsningar och glädje från barn på barnhemmen och skolorna runtom i världen. Känns gott att veta att man räddat många barn från fattigdom, misär och död.

Inte så mycket som behövs för att hjälpa. Många bäckar små och alla kan vi göra något.

Mamma, William, Gunnar och jag. Mamma har varit med och byggt snart 80 barnhem/skolor i bl a Mexico, Afrika, Indien och Ryssland.

I second hand-shoppen kan du fynda allt och det bästa av allt är att alla intäkter går direkt till hälsovård och utbildning för barn i utvecklingsländer.

Nu svider det i mina ögon. Kommer somna så snart jag skrivit klart. Nu sover Vida och hennes kompisar, Kakan snarkar bredvid mig och även William har somnat. Liv sover hos en kompis och Mio är inte hemma ännu… bara jag som är vaken. Men inte länge till.

Somnar iaf glad och tacksam.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Utslagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Hur ställer du dej till Halloween som kristen?
  För mej står Halloween för mörka makter, svart magi,död och skräck.Inget som min kristna tro säger ja till.Jag vet att det är på skoj men samtidigt vet jag också att speciellt små barn har svårt att skilja på skoj och verklighet.Tänker den här världen bjuder på alldeles tillräckligt mycket av död,skräck o blod som den är.Många firar Halloween som en kul grej men googlar man och läser är det inget som jag vill bemästra mej med som kristen.Vore roligt att höra din synpunkt!
  Hoppas du får en fin söndag och tack för en trevlig blogg!
  Mvh Iza

  Svara
 • Kortet på din mamma, William, Gunnar och dig, så vackert.😍💖

  Svara
 • Har aldrig förstått varför det ska var så kul med Halloween, helt onödigt att ”fira” det tycker jag. Är inte religiös alls men tycker bättre om att fira Alla Helgon med att besöka makens grav och gå runt och njuta av alla ljus. Även om det inte är samma helg som Halloween så tycker jag inte att det passar alls att kombinera dessa helger. Mina barn håller med mig om detta också. Fast smaken är ju som baken….. ( nu kommer jag nog att få mkt skit om detta inlägg)

  Svara
 • Halloween, årets onödigaste ”firande”… Håller med Iza här ❤️

  Svara
 • Många inkl. jag tycker det är kul med läskigheter, spöken och monster så för min del får Halloween gärna finnas kvar. Jag har också nära och kära som gått bort men känner inte att de vanhedras på något sätt av Halloweenfirande. Världen är så fylld av ”riktiga” hemskheter, så om folk gläds av spänning och påhittade monster så ser jag inget fel i det, så länge det inte springer utklädda barn på kyrkogårdar eller liknande.

  Svara
 • Alltså din mamma, vilken superkvinna! Blir helt varm i själen av att läsa detta. Så många barn hon, och även du och din syster, hjälpt till en bättre tillvaro. Kram på er ❤

  Svara
 • Förlåt Hannah men jag blir helt yr av dig du är så fejk och ditt hit och dit gör dig så onaturlig.
  Fest är det enda du verkar tänka på jag hoppas verkligen inte att min dotter festar om fem år oavsett om hon är 18 år hur kan man sitta och vänta på det som någon måste göra grej.
  Jag hoppas att min dotter har intressen och utbildar sig om fem år.
  Vilka intressen har dina flickor på fritiden ? eller är det bara fest hos er ?

  Svara
 • Men gå & lägg dig…

  Svara
 • Seriöst?

  Svara
 • Har oxå tänkt på det….mycket fester för Hanna….och nu redan tänker hon på dotterns fester..😤

  Svara
 • När man festar festar man då festar man rejält!!!! Citerar Edward Bloom.

  Svara
 • Man kan väl både festa och utbilda sig, tror jag dom flesta 18-åringar klarar av (om föräldrar har haft lite koll). Vida har kanske hundar som intresse?

  Svara
 • Den som följt bloggen ser ju att tjejerna har massor av intressen, de träffar kompisar,ute och cyklar, har sleepovers, rider, älskar sin hund, och hela familjen verkar trivas med att umgås,, laga god mat… Och fy tusan vad trist det vore om man inte fick ha fest ? Om mina barn vore 18 och inte gått på fest eller haft fest skulle jag blivit orolig… Jag tycker Hannah verkar balansera sitt liv, sin familj på ett väldigt klokt och harmoniskt sätt.

  Svara
 • Vilken härlig start på hösten. Hoppas att höstlovet blir magisk för alla.

  Din gröna jacka ser perfekt ut. Vart kan man hitta den ? 👌

  Mvh Jenny

  Svara
 • Tack. Den köpte jag förra året på butiken Artiklar i Stockholm. Kram 🌟

  Svara
 • Halloween är verkligen en spännande högtid som kickstartar hösten och kör mot jul!

  Svara