Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | november 5, 2021

Raclette

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Här är allt toppen och en stor födelsedag har vi idag. Mio fyller 18 år!!

Jag ska baka en paj nu och förbereda för att väcka honom med sång och paket. Min stora lilla pojke blir vuxen idag. Så konstigt att man helt plötsligt blir vuxen när man fyller 18 år. Tycker åldern borde höjas till 20 🙂

Paketen är inslagna och snart är det dags!

Jag hade Härjedalskök här igår. En tjej som heter Evelina var här med prover och färger, mätte och kikade för att ge förslag på att fixa mitt kök.

Man behåller själva stommarna men byter luckor, skåp och lådor. Så det blir nästan helt nytt.

Är sugen på en grön/grå färg och mässing knoppar som handtag.

Hoppas kunna göra om köket framöver. Tror det kommer bli helt magiskt fint.

Allt håller ju på att rasa samman men än så länge ser det okej ut på ytan 🙂

I onsdags vad jag bjuden hem till Tone och PJ. Mina gamla grannar och goda vänner.

Så gott och mysigt. Jag och Tone satt vakna och pratade halva natten. Ville inte att kvällen någonsin skulle ta slut.

Raclette! Smält ost i mängder och så stekte vi bitar av entrecote. Kan vara bland det godaste som finns.

Och tårta till efterrätt.

En bättre onsdagkväll.

Hade en grå klänning från H&M på mig.

Igår eftermiddag åkte jag till MOS och köpte lite saker till Mio och strosade runt. Gillar att göra sånt ensam. Allt från att shoppa, äta middag och gå på bio.

Där fanns det en julbutik. En butik enbart med julsaker. Nästan bättre än raclette. Lycka.

Jag hör av mig lite senare. Nu ska jag fixa och snart väcka min lilla vuxna man här hemma 🙂

All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Raclette”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh kan du inte länka till klänningen Såå fin ????

  Svara
 • Önskar jag kunde men tyvärr köpte jag den i butik för över ett år sedan. Kram ????

  Svara
 • Hej Hannah. Grattis till Mio. Och köket kommer bli fantastiskt fint. Håller med dig om färgen grå-grön. Hade själv grått kök förut,och nu vitt. Vill ha mina gråa luckor tillbaka,det var så himla fint. Ha en fin dag. Kram. Mvh Siru

  Svara
 • Jag kan tänka mig att det var riktigt snyggt. Man är lite less på att allt ska vara vitt. Stor Kram ♥️

  Svara
 • Grattis Mio!!!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vad heter den grågröna färgen ? Ser så fint ut ???? Kramar Charlotte

  Svara
 • Grattis till fina Mio! ????

  Svara
 • Har också haft födelsedagsfirande här hemma idag, min dotter fyller 16. Om exakt 2min när jag skriver detta är hon född. 23.24. Älskar henne så mycket att jag kan börja gråta bara jag tänker på det, känslorna…

  Svara
 • Vilken mysig kväll och så gott det ser ut????Älskar mat man får sitta och plocka med då det får ta lite tid.
  Grattis Mio????
  Klänningen var så fin på dig.
  Önskar dig en fin helg❤️

  Svara
 • Guuu vad fin du är i så långt hår och den klänningen. Looking hot! ✨

  Svara
 • Hej! Har också kollat på Härjedals hemsida. Våra stommar är helt ok men luckor mm suck. 20 år gammalt när allt skulle vara ek. Likaså golvet är katastrof ek där också . Gillar din blogg du skriver bra o lugnt o sansat . Läser varje dag o gjort i många år. Följt dig o dina barn sen de var små.
  De växer fort våra fyller 23 nästa gång o en är färdig med skola o utbildning även om vägen varit krokig. Men så ser livet ut.
  Må så gott o tack för en bra blogg kram !

  Svara
 • Träffar inte kusinerna varandra heller? Tänkte på Maggans inlägg att hela familjen var samlad då dom firade Tristan, och Mio fyllde ju samma dag. Tydligen spelade dom Laser, kanske varit kul för Mio. Fast jag tvivlar inte på att han hade det bra med dig????

  Svara
 • Hej,
  Kul med nytt kök, vuxet barn , jobb osv.
  Har du och din syster inte kontakt längre?
  Inte jag o min syster heller. Tråkigt men men.

  Svara