Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | november 12, 2021

Pirret

God morgon min vän. Hoppas veckan rullat på bra för dig. Snart kan vi ta helg. Skönt.

Jag har ett mysigt litet tjejevent ikväll men sen ska jag bara njuta av soffan, god mat och att vara hemma.

Det har varit så kul att jobba på Ombonat. Träffa folk, omgiven av vackra ting, och få vara med på en införsäljning av Rabens Saloner som har så fina kläder. Riktigt Hannah-märke. Sen har veckan rullat på med roliga samarbeten, planering inför nästa veckas släpp av min meny och drink tillsammans med Freixenet… och så vardagen med allt vad det innebär.

Vida och Liv har studiedag idag men även igår så det pluggas vid köksbordet och så hålls även utvecklingssamtal över teams. Ingen rast ingen ro.

Ibland är det väldigt tungt att vara själv med allt. Hur glassigt det än må se ut och verka ibland så är det mycket jobbigt som sker bakom kulisserna. Många tunga lass att dra både fysiskt och känslomässigt. Ibland undrar jag hur jag pallar. Livet. På gott och ont.

Smälte in bra på Ombonat. Nästan kamouflerad i färgmatchningen 🙂

Skjorta Hunky Dory och jeans Lois.

Rabens saloner kommer med så mycket snyggt till vår/sommar.

Hade sånt godissug häromkvällen. Köper inte så ofta hem godis. Det är mest barnen som gör det under helgen. Jag är mer för chips… men den som söker den finner.

En hel låda tomteskum låg gömd långt in i ett skåp. Dock från förra julen så dom hade gått ut. hade väl gömt den för att kunna äta upp den i smyg men sen inte hittat gömstället 🙂

Som smakade helt okej ändå. Var iaf mjuka.

Fick tips om att göra tomteskumfudge. Så det tänkte jag göra i helgen.

Hoarder.

Jag gillar så mycket när mobilen kommer upp med olika minnen. Bildserier som satts ihop från alla möjliga olika tider i livet. Har från 2010 i den här mobilen.

Igår kom det upp minnen från 2014. Samma dag för sju år sedan. Så kul och kan få mig att gråta och vilja stoppa tiden.

Från en plåtning för Mama och mama-galan. Bara min William som saknas. Men han var nog lite i en för cool ålder för att vilja ställa upp 🙂

Så små. Så söta. Så rosa.

Gråter! Sötaste jag sett och hört.

Fixade naglarna i Väsby C igår eftermiddag. Valde en snygg knallröd färg. Kärlek eller tomte. Beror på humör.

Jag kan sakna lite kärlek i livet. Kärlek från barnen och vänner har jag ju massor av men gå på en dejt, bli uppvaktad och få känna pirr i magen från annat håll kan jag sakna.

Kan man bli kär igen och känna pirret i magen?? Jag tror ju inte det men hoppas så innerligt.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


32 kommentarer32 kommentarer om “Pirret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart du kommer att få känna pirret igen! ???? Skilde mig 2002, träffade på ett par nötter (läs psychon) därefter…efter två separationer så bestämde jag mig för att nu jävlar är det nog, jag ska vara singel! Detta var 2010. Sen kom 2015 och HAN blev tillgänglig…HAN som alltid legat mig varmt om hjärtat…HAN som jag känt i snart 30 år och haft så roligt med…Nu är vi lyckligt gifta sedan två år tillbaka och det har aldrig slutat pirra! ????????????

  Så återigen….JOOOOO, DU KOMMER ATT FÅ KÄNNA PIRRET IGEN (när rätt person dyker upp)! ????

  Kram på dig och trevlig helg! ????

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah ! Älskar också Rabens Saloner har en del kläder därifrån ❤️
  På tal om annat du älskar chips precis som jag och igår smakade jag dom godaste chipsen någonsin , en ny sort chips med smak av julost dom måste du testa till helgen ???? Och pirret i magen det kommer , det kan jag lova dig till 100 % . Jag skilde mig för många år sedan och levde ensam med mina 3 barn i 4 år och trodde aldrig någonsin att jag skulle träffa kärleken igen , men vad jag inte visste då var att han bodde granne med mig och hade gjort det i många år ???? klicket kom när vi träffades på samma fest och det klickar fortfarande efter 30 år , så visst kommer kärleken igen även om du inte tror det just nu . Ha en fin helg ❤️

  Svara
 • Självklart kommer du att träffa någon så småningom, tvivla inte på det. Vad kul jobb, måste ju passa dig perfekt. Skumt att godiset gick att äta fortfarande, då undrar man ju hur mycket konserveringsmedel mm som är i????

  Svara
 • Socker är ett perfekt konserveringsmedel 🙂

  Svara
 • Jaaaaa du kommer känna det
  Jag vart singel 4 år
  Men fick nytt hopp när jag såg wahlgens värld i veckan , all kärlek

  Svara
 • Ehh, vem menar du i WV som du fick hopp inför…

  Svara
 • Eller hur????????????

  Svara
 • Pernilla har träffat kärleken och är kär och lycklig.
  Jag förstår inte vad som är det roliga med det?

  De får vara som de är
  Gillar man inte wv är det bara att låta bli att titta.

  Svara
 • Jag tror definitivt att man kan bli kär och känna pirret igen, har sett många exempel på det.???? Själv har jag varit tillsammans med min man i 30 år nu (vilket jag är väldigt glad för) så jag har dock ingen annan erfarenhet.
  Kram fina Hannah.

  Svara
 • Klart att du kommer känna pirret i magen igen och bli förälskad, en dag ska du se att han dyker upp, fina Hannah. Ha en underbar helg och lycka till med jultomtegodiset!

  Svara
 • Trevligt!

  Svara
 • Hej
  Ser att du fått massor av tips ang dålig sömn men ville ändå ge dig mina tips.
  *vistas bara i sängen när du ska sova
  *har det gått mer än 20 min utan att somna så bör man kliva upp o sätta sig i tex soffan utan att tända, se på tv el mobil.. sitt i mörkret utan stimuli. När du blir sömnig går du till sängen igen.
  *sänk temperaturen i sovrummet, mörklägg, stäng dörr för att minska ljud.
  *testa öronproppar som dämpar/stänger ljud ute.. oväntat bra effekt både på insomning o somna om.
  *vila/sov inte på dagen
  * Räkna o tänk bara på siffran du är på.. tappar du tråden el att någon annan tanke stör börja om o koncentrera dig.
  Lycka till 🙂

  Svara
 • Lyllos dig som har sparade & glömda tomtar! Nom nom. Och jag är helt övertygad om att du kommer snubbla på en fantastisk person som du kommer bli tokkär i! håll ögonen öppna. Mitt tips är ett lejon eller en skytt. Dom får man sällan tråkigt med! ????
  Kram från ett ganska varmt, för att vara november, Göteborg.

  Svara
 • Vilka fina naglar! Undrar hur du gör dem? Är det gellack eller gelénaglar?

  Svara
 • Fina vackra Hannah ❤️

  Svara
 • Fina vackra du,självklart kommer du få uppleva pirret och kärleken igen. Vilka underbara foton.Du har verkligen så fina barn. Ha en riktigt fin helg. Kram ❤️Mvh Siru

  Svara
 • Varför pluggar barnen när det är studiedag?

  Svara
 • Det är väl bra, inget fel med det. Dom kanske vill ha bra jobb i framtiden, all heder åt dom. Eller ligger efter med något.

  Svara
 • Ja, så kan det ju vara. Jag tänkte mest att det är skönt att slippa plugga just när det inte är skoldag.

  Svara
 • Studiedag är som namnet låter, meningen att alltså studera hemma????

  Svara
 • Ingen rast ingen ro….hur har du mage att skriva sånt…..barn är det bästa som finns även fast man är ensam med dem….det har jag också varit…fy skäms på dig Hanna….att skriva sånt…..

  Svara
 • Men gå in i garderoben och kom inte ut förrän du blivit ett snällt troll.

  Svara
 • Men ta och ge dig, det är ett uttryck bara som man kan säga…

  Svara
 • Skäms på dej????

  Svara
 • Varför skriver du skit om H på hennes syrras blogg? Ensamstående med barn, ja det är nog ganska många, inget konstigt…

  Svara
 • Hahahaha! Jag älskar mina ungar, men de kan va rätt jobbiga emellanåt. Många krav och förväntningar som inte alltid är lätta att uppfylla. Ett tufft jobb för en person. All heder åt ensamstående, jag tycker det är jobbigt trots att vi är två som delar på allt vad gäller barn och hushållet.

  Svara
 • Vilka snygga röda naglar du har snygging ❤️ Den perfekta röda färgen ju. Passar bra såhär innan jul snart. Kul med jobbet på Ombonat ???? Hade jag bott närmare hade jag kommit förbi o sagt hej och hur mkt jag gillar din blogg. Vilka söta ungar du har. Fin bild på er fyra. Time flies verkligen. Man får ta vara på den. Jag har jobbat rätt mkt det senaste. Rätt skönt det med ibland. Nu ska jag göra lite annat än att läsa blogg och vara på nätet… Ha en hääärlig lördag going!

  Svara
 • Jag önskar dig en varm och kärleksfull livskamrat att få ha och vandra genom livet med.
  Ett pirr som i trygghet och äkta kärlek.
  Mycket skratt och roligheter. Någon som älskar dig för den du är innerst inne och ingenting annat.
  Ett pirr att få känna sig fri och bara få vara just den man är. Att bli behandlad respektfullt och med en nyfikenhet och att man vill detsamma tillbaks.
  Att få vila i kärlek.
  ♥️

  Svara
 • Så himla fint skrivet ????

  Svara
 • Så fint skrivet till Hannah ❤️

  Svara
 • Du kommer absolut känna pirr igen Hannah!❤️ Han går omkring ovetandes där ute nånstans och en vacker dag korsas era vägar.

  Två år efter att mitt ex lämnade mig för en kollega träffade jag han med stort H. Trodde som du att jag inte skulle få uppleva den sortens kärlek igen, men så en dag träffades vi och sen dess har jag varit kär.

  Tänk att du har det härliga framför dig!
  Kommer bli toppen❤️

  Svara
 • Vilka fina naglar du har!

  Svara