Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:42 | november 22, 2021

Radarpar

God måndag min vän. Hoppas du mår bra och känner dig vid gott mod.

Jag har varit i farten och jobbat i kyrkans Second hand hela dagen. Sorterat och tagit dit saker till försäljning och även startat deras Instagramkonto. Jag kommer vara där någon dag i veckan och hjälpa till. Shoppen är väldigt fin och har ett så bra ändamål.

ALLA intäkter går till behövande barn. Så det glädjer mig att få vara där och hjälpa till. Bidra med min hjälp. Har en heeeel del kläder också… skor, fint porslin och så mycket annat som kommer finnas att fynda där snart.

Följ oss gärna på Instagram @arkensecondhandshop.

Kakan var mitt sällskap idag. Matchi matchi 🙂

Så mycket fint som jag ska ta med till shoppen snart.

Hittade den här jackan i shopen för 150kr! Ett litet tips. Nån måste ju knipa den tycker jag.

Nu ska jag även se till att mina barn här hemma får mätta magar 🙂

Dags för middagslagning… och idag blir det rester. Tycker nästan att det är den godaste middagen. Ett hopplock av allt.

Flickorna skapar armband, örhängen och halsband här hemma, kaminen sprakar och värmer och vi har det gött.

Kakan och Vida! Ett Sånt radarpar 🙂 Sover i sked och Kakan vill alltid vara i Vidas knä.

Nej, nu måste jag röra om i grytorna.

Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Radarpar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt

  Svara
 • Hej!! Kan man handla via nätet eller måste man komma till butiken? Hade gärna handlat gå ju till något bra, men bor i Blekinge så de är tyvärr lite långt..ha en fortsatt fin kväll mvh Camilla

  Svara
 • Hej Hannah, synd att man inte bor i stockholm nu för då hade man kanske fyndat😉
  Såg på Maggans blogg att er Pappa varit nere, hoppas ni har träffats allihop. Du o Maggan o er Mamma brukar ju alltid vara på julbord i era fina samekläder så hoppas vi får se er snart in den vackra klädseln.
  Önskar dig en fortsatt fin vecka😊

  Svara
 • Här hemma blev det oxå rester håller med dig att det är det godaste (och så skönt när det är färdigt😊)
  Underbart med djur och barn❤️
  Ha en fin vecka fina du

  Svara
 • Så underbart med djur och barn , vad är Kakan för ras ?
  Tack för du bloggar roligt att följa dig 🌹
  Kram Kicki

  Svara
 • Tack själv 💕 Hon är ShihTzu/Lhasa Apso. Kram

  Svara
 • Så härligt med djur och barn , vad är Kakan för ras ?
  Tack för att du orkar blogga , roligt att följa dig !
  Kram Kicki

  Svara
 • Hej,
  Tänkte höra vart ni handlar material till smyckespysslet? Var så många små gulliga detaljer i bilderna ovan.
  Kram

  Svara
 • På Amazon och Shein. Finns så mycket fint. Kram

  Svara
 • Blir alltid så varm i hjärtat när jag ser ditt engagemang i Kyrkan. Församlingen i Varberg (den fantastiska diakoniverksamheten, den pigge prästen som cyklade i ur och skur hem till mamma och bad för henne) blev mammas frälsning och brygga till den andra sidan. Jag är så evigt tacksam att mamma fann Jesus före sin himlafärd. Det gör mig trygg att hon är i goda händer, även fast jag saknar henne så jag går sönder:/ Palmerna vajar för vinden i Sitges. Havet stormar. Det är uppfriskande på något sätt. Det känns att man lever:) Stor kram, vackra Hannah! Judith

  Svara