Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | november 23, 2021

Julpynt

God kväll min vän. Här har vi krupit ner i sängen och kollar på lite film. Alla är vi så sjukt trötta. En trött snart på veckan pga långa dagar, mycket förkylningar och allmänt segt bara. Måste bero mycket på att det är så mörkt hela tiden. Hoppas det kommer snö snart som lyser upp.

Stupade på soffan när jag kom hem strax innan 19 ikväll. Så det fick bli korv med bröd till middag 🙂 snabbt och lätt.

Har inte tränat på länge så jag känner det direkt i kroppen. Mår inte bra i varken kropp eller själ. Måste hinna med min träning!! Ska bli bättre på att lägga upp min tid. Planera handling, middagar så jag slipper stressa och missa min träning.

Från och med nästa vecka ska det bli mer ordning och reda.

OM jag orkar ska jag köra ett pass efter jobbet imorgon, vid 19, annars får det bli torsdag, fredag och lördag. Iaf tre dagar den här veckan.

Igår kväll var vi lite piggare för då julpyntade vi.

Liv har velat göra det ett bra tag nu men jag har lyckats dra ut på det. Men får jag dricka julmust i början på oktober då kan barnen gott få julpynta tidigare än man ”ska” 🙂

Vi har inte fixat med granen ännu men lyktor och tomtar pryder hemmets alla vrår.

En nyfriserad Kakan är också redo för jul.

Hur har din vecka börjat?

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Julpynt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej ! Har också börjat gjorde det i helgen. Med adventsstakar o andra småsaker . Älskar att plocka fram i lugn o ro o plocka behövs när allt annat snurrar på . Kakan är en riktig sötnos. Din blogg är så trevlig o mysig att läsa . Tack för det! Kram

  Svara
 • Härligt, vilken ras är finaste Kakan ?

  Kram

  Svara
 • Hon är ShihTzu/Lhasa Apso. Kram

  Svara
 • Ljusstakar fram fredagkväll innan första advent, julpynt fram nån dag innan julafton. Sen har jag jul, vill absolut inte börja pynta tidigare. Men som tur är så får man göra som man vill, har inget emot att andra pyntar tidigare.

  Svara
 • Den mysigaste tiden på året i detta mörker är just advent och alla fina julstjärnor och adventsstakar som lyser upp:)
  Tomtar och annat får vänta till närmre jul.

  Svara
 • Jag har rn sparad inköpslista hos Mathem och beställer regelbundet det underlättar enormt.

  Har också börjat lysa upp hemmet med lite pynt.

  Svara
 • Vad fint att du beställer via mathem. Gillar du julen? Advent med all dessa fina ljus? Rusta, kolla där !

  Svara
 • Älskar Rusta.

  Svara
 • Jag måste börja med matkasse igen. Det är verkligen bra i vardagen.

  Svara
 • Man blir så glad av allt julpynt, alla ljus i fönstrena 🤗 Det lyser upp höst och vintermörkret. Har lust att köpa fler och finare adventsljusstakar. Har sett att Rusta har så fina och glittriga. Det är ju något man inte kan få för mkt av. Glitter och glamour… Haha. Jag med mitt tjat om det. Ha en go kväll finis ❤️

  Svara
 • Ja, det är så härligt när det lyser i allas fönster. Rusta är en av mina favoritbutiker så det missar jag inte ♥️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag ber om ursäkt för att jag skriver här, men hittar ingen mailadress på din sida, skulle blir jätteglad om du ville ställa upp på ett reportage, har skrivit till dig på messenger. Allt gott till dig!

  Svara
 • PS. Missade att skriva mitt namn🙂

  Svara
 • Använder inte Messenger men skriv gärna dm till mig på Instagram så kan vi ta upp kontakten därifrån

  Svara
 • Hej, jag är bara helt enkelt svenskt nyfiken,,,har inte sett på länge att du o din syster träffats el gjort något tillsammans, men tidigare sett hur roligt ni har tillsammans. Ursköna tjejer! Har det hänt något om jag missat? Kram härliga tjej!

  Svara
 • Säger bara Kakan!Blir så glad när jag ser henne, så söt 🥰

  Svara