Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | november 25, 2021

Här ska det njutas

God kväll min vän. Hoppas du är vid gott mod och ser framemot stundande helg. Mysigt med första advent och julmarknad här i Sigtuna. Det ser jag framemot.

Har jobbat och stått i och hunnit med en vända till sjukhuset. Känns som jag är hundra år när jag berättar det här men har väl egentligen ingenting med ålder att göra. Jag och mina krämpor handlar det om iaf 🙂

Har en väldigt hög smärtgräns och sätter alltid mig själv i sista rummet när det kommer till att söka vård eller gå på hälsokontroller. Har jag ont så tar jag en värktablett men misstänker jag att det är något mer allvarligt så måste jag ibland söka vård. Som när jag fick gallsten. Den smärtan var inte att leka med och efter ett tag fick jag operera bort den.

Men nu ser du så har jag gått och fått njursten. Det går bra nu.

Har haft så fruktansvärt ont på ena sidan bak på ryggen till och från i några veckor. Ibland så ont att jag inte kunnat gå och bara kallsvettats och trott jag ska svimma. Men sen har det gått över… men häromnatten var det olidligt. Då gick det inte att bita ihop längre. Men några timmar senare var jag bättre med hjälp av grym sjukvård och medicin och sen gick jag till jobbet 🙂

Har du haft det så vet du att det är fruktansvärt. Blod, svett och tårar. Ordagrant.

Nog med ojande. Annars går bilen bra och barnen är glada att det snart är helg. Kompisar och övernattning står på agendan och så ska vi ha mysdag med bio. Har drömt om biopopcorn i veckor nu. Äntligen är det snart dags.

Låg på sofflocket och klickade hem julklappar till familjen.

Alltså, hur gullig kan man va?!

Magiskt vackra Isak-himlar får vi uppleva nästan varje kväll.

Fick det här sms:et av Vida när jag var på jobbet häromdagen. Så fint att barnen också tänker på Isak ♥️

Så mysigt på vår Stora Gatan här i Sigtuna. Eller hur? Där ligger Ombonat som jag jobbar några dagar i veckan och julmarknaden varje söndag nu fram till julafton hittar man här.

Så mycket fint som kommit in. Juligt så man ryser av välbehag 🙂

Den där granen hade jag gärna haft hemma.

Ikväll lagade jag kyckling med grädde, créme fraîche, soja och sambal oelek i ugnen. Serverade med vanligt ris och blomkålsris. Däremot så ska jag ALDRIG mer laga mat på lättprodukter. Tacka vet jag vispgrädde och fet creme fraîche. Det blir så mycket godare och krämigare och så skär såsen sig inte så här äckligt.

För stor form hade jag också så filéerna blev inte täckta. Men det var gott ändå. Trots allt 🙂

Det var nästan vår i luften igår. Strålande sol och lite snö. Nästan så jag kunde höra takdropp. Men ack så långt vi har kvar till våren. Nu väntar några kalla mörka månader. Älskar dock december så jag kommer njuta.

Får önska dig en fin kväll nu istället.

Kram ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Här ska det njutas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig finaste. Himlen var verkligen riktigt vacker. Kram ❤️ Mvh Siru

  Svara
 • Jag har också blivit op för gallsten och haft två njurstensanfall och jag säger bara den smärtan är så gott som olidlig , glöm inte dricka mycket vatten ❤️ Ha en fin helg och 1: sta Advent och ta hand om dig ✨✨✨

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah❤️
  Önskar er en fin första advent????

  Svara
 • Åhh vet precis hur det är att ha njursten.. haft två gånger och den smärtan är inte alls skön. Ha en trevlig helg och hoppas du slipper fler anfall framöver.

  Svara
 • Hej finaste,
  Vad skönt att smärtan gick över. Men se till att stå på dig för en röntgen om det kommer tillbaka.
  Jag låg med smärtor till och från i närmare två månader. Trots två ambulansfärder fick jag bara höra att den kommer ut av sig själv. Till slut blev jag inlagd och fick en röntgen. Oops den var visst för stor för att komma ut den vanliga vägen.
  Nu får jag ”bara” anfall 3-4 gånger per år.
  Kram

  Svara
 • Åh en sån härlig bild på dig i solskenet, har ni t.o.m. fått lite snö? Jag längtar till snön så det blir lite juligt. Här hemma blir det hundpromenad, och amaryllisplantering idag.
  Kram

  Svara
 • Vi har fått lite snö men ytterst ytterst lite 🙂 Det får gärna komma massor av snö. Ha en mysig helg Lena ❤️ Kram!

  Svara
 • Fy, din stackare! Tycker verkligen synd om dig! Hoppas du mår bättre och att du får en fin helg! Stor kram

  Svara
 • Tack Ulle ♥️

  Svara
 • Har du fyllt dina läppar?

  Svara
 • Det har jag alltid gjort.

  Svara
 • Alltid, sen barnsben?????

  Svara
 • Vad tror du själv?

  Svara
 • Du har väldigt många funderingar när det kommer till mig och min familj? Stalker eller bara fan… eller misstänker att du är lite av en ”trollvän” ????????????

  Svara
 • Ja, nu märktes det väldigt väl och det var verkligen inte snyggt. För mycket!! Jag är inget troll. Hannah, så fin som du är och väljer att se ut så? Antingen så har du gått till en oseriös vilket jag inte tror , eller bara tappat omdömet ?

  Svara
 • Innan alla ger sig på mig så kan jag säga att jag för första ggn verkligen tycker det är synd på en så vacker kvinna att se ut som Kajsa Anka. Läppen rör sig ju inte när Hannah pratar? DET är ett tecken att det är för mycket.

  Välkomna att kasta skit på mig nu. Jag har har ju inte fått lära mig av min mamma att har man Inget snällt o säga så ska man vara tyst… det gick inte nu ????

  Svara
 • Jag håller med dig. Hannah är verkligen fin i sig själv och behöver inga fillers. Jag tror att man ofta blir storleksblind och inte ser att det är för mycket. Men, men, alla får göra som dom vill!
  Hannah, krya på dig, njursten ska göra jävulskt ont har jag hört 🙁

  Svara
 • Älskar att dagens unga i allt mindre utsträckning fäller sådana här kommentarer om andra. De har fattat att alla gör som de vill med sina kroppar och vet själva vad man mår bäst av, och att det är oförskämt att säga till någon annan att hennes val gör henne ful. Du är säkert lite äldre Charlotte, du behöver lära av de yngre generationerna.

  Svara
 • Nej nej nej, jag SER och behöver inte ”lära” mig av den yngre generation. Däremot kan jag lära mig om väldigt mycket annat ????

  Svara
 • Håller med inte alls snyggt..

  Svara
 • Haft både njursten och gallsten. Var länge sedan jag tog bort njurstenen o var vaken då. Det gör jag aldrig om. Allt med stenar gör så ont. Krya på dej. Kram.

  Svara
 • Asså denna lilla Vovve . . Håller med ! Hur gosig får man vara ?? ❤️

  Svara