Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | november 28, 2021

VidaDag

God första advent min vän. Nu kan man verkligen känna julkänslan. Jag har smugit upp och satt på julmusik och tänt ljus. Vida och Mio sover fortfarande. Liv är iväg på sleep over.

Idag ska vi en sväng ner till julmarknaden här i Sigtuna. Kommer nog vara galet mycket folk men ändå mysigt att strosa runt. Hoppas dom säljer nystekt strömming på knäckemacka i år igen. Det är ju så gott.

Vad gör du?

Igår hade jag och Vida mysdag. Vi kikade i affärer och Vida visade saker hon önskar sig i julklapp, köpte pyssel och gick på bio och såg Familjen Addams 2. När vi kom hem pysslade vi och sen hade vi seriemaraton med godis och annat gott. Vi somnade sent så skönt att sova ut.

Så behövligt att få egna dagar med barnen var för sig.

Vidisen. Min Vida. Roligare tjej går man leta efter.

I fredags gjorde jag en liten smink-tutorial på mitt Instagram. Få ofta frågor om hur jag sminkar mig och med vilka produkter. Sparade alla storys under höjdpunkter. I min profil kan man se dom.

Har köpt en ”ring light” från IKEA. Så det blir så bra ljus när jag filmar sånt här. Även bilder. Värsta glowet 🙂

Väldigt bra mojäng. På riktiga plåtningen använder man också ring light. Inte så här små utan mer proffsigt men ändå. Bra när jag spelar in samarbeten och annat. IKEA kan dom.

Hoppas du får en fin dag.

Allt Gott ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “VidaDag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en härlig dag! Känner också att jag behöver bli bättre på att umgås med mina tjejerna en och en. Särskilt viktigt nu när de närmar sig tonåren och mycket händer socialt och så.

  Ja, vad gör jag? Vi ska strax gå upp, väcka barnen, checka ut från hotellet här i Playa del Carmen och bege oss hemåt. Flyger hela dagen. Och imorgon ska jag börja adventspynta. Mysigt✨

  Svara
 • En så underbar mamma du är! Din 🍀 kunde inte ha valt en bättre!

  Svara
 • Glad första advent! 💫 Själv ligger jag nyopererad och ganska orörlig men fått njuta av lite glögg och pepparkakor ändå. Hoppas på att vara på benen innan jul i alla fall. Kram

  Svara
 • Hoppas du får må bra snart ♥️♥️

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar bara hur du gör för att ditt hår att se så fint ut? Jag har själv hairtalk men det ser bara bra ut när det är nytvättat, hur ofta tvättar du håret och hur fixar du det mellan tvättningarna? Tycker mina fästen gärna vill synas men inte dina, snälla ge tips !

  Svara