Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | november 29, 2021

Stjärnan i topp

God morgon min vän. Hoppas du haft en fin helg och första advent igår. Nu är det verkligen den mysigaste tiden på vinterhalvåret.

Jag och Vida kom inte iväg till julmarknaden för vi hade det så mysigt hemma. Vi åt frukost på sängen, ingen stress överhuvudtaget och vi pysslade och grejade.

Liv och hennes kompisgäng var där typ hela dagen och hade så kul och när hon kom hem stod granen redo att kläs. Det är hennes grej, hon tycker så mycket om när vi lyssnar på julmusik och klär granen. Julmusiken gick varm från morgon till kväll.

Nu doftar det även jul hemma.

Jag gräddade pannkakor till lunch åt Vida och Mio och så drack jag glögg. En glögg jag köpt på Ica med smak av hjortron. Var så söt så det gjorde ont i tänderna. Usch. Men känslan var där 🙂

Varde ljus.

Hittade inte vår adventsljusstake så fick improvisera med det som fanns hemma. Blev bra ju.

Beställde sushi till middag, enligt Livs önskan. Dock vägrade hon att visa sig med mig och hämta maten med mig då hon skämdes över hur jag såg ut 🙂

Söndagslooken ska vara avslappnad och alla kids springer ju runt i pyjamas. Känns snarare som värsta trenden 😉

Fick sitta kvar i bilen när hon hämtade sushin. Inte mig emot.

Minns själv när man tyckte att allt med sina föräldrar var pinsamt. Konstigt kan man tycka idag men allt har väl sin tid.

Middag med mina mellanbarn.

Gott.

Önskar dig en bra start på veckan.

All Kärlek ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Stjärnan i topp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här