Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:32 | december 1, 2021

By Night

God morgon min vän. Hoppas du är vid gott mod och veckan rullar på.

Jag jobbar och står i, barnen mår bra och allt är som vanligt 🙂 Inget nytt under solen direkt.

Lite roliga grejer väntar, som jag ska ta med dig på, men det är nästa vecka!

Har legat vaken sedan vargtimmen. Har haft bra sömn senaste tiden men inatt var det dags att vakna igen och inte kunna somna om. Tankar som maler och hjärtat som slår lite fortare i bröstet. Det var ångesten som kom med sin mörka tunga skugga och hälsade på. Satt där på sängkanten och närde sig på mig. Pickade på mig och lät mig inte somna om.

Men nu är det mer kristlig tid att stiga upp. Har tänt ljus och sitter med mitt kaffe och skriver till dig. Just den här stunden är mysig ändå.

Dags att väcka barnen snart, låta dom öppna första luckan i sina kalendrar och titta på första avsnittet av julkalendern innan skolan.

Jag varje morgon 🙂

Klickar hem julklappar till barnen på kvällarna. Vidas önskelista är ju rolig. Tuggben till Kakan och en kram. Men avokado??! 🙂 Hon är rolig hon.

Jobbar på Ombonat i veckan. Det är sagotema i alla skyltfönster längs med Stora Gatan. Kan du gissa Ombonats saga? Så fint!

By night.

Det här minnet kom upp i min mobil häromdagen. Vill stoppa tiden eller iaf kunna åka tillbaka lite dåochdå för att gosa med den här lilla godbiten. Vidas kinder vill jag kärleksbita i 🙂

Kan knappt titta på bilder på barnen när dom var så här små. Gör ont i hela hjärtat att tiden går så fort. Alla fyra är så stora. Underbart så klart men du fattar. Bebistiden är något speciellt, deras lukt, gosiga varma små kroppar och armar som sträcks upp mot en. Åhhhhh.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “By Night”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin dag!

  Svara
 • Godmorgon!

  Vill bara säga att jag är tacksam att du delade med dig om att du har njursten. Det fick mig att ta itu med samma problem. Ligger nu i feber men fått medicin och det börjar kännas bättre 😃
  Ja barnen växer alldeles för fort. Det är tur att vi kan tänka tillbaka på när de var små ❤️

  Ha en fin dag!
  Kram Malin

  Svara
 • Stackare! Hoppas du snart blir bättre. Jag ska in igen på massor av prover på fredag. Det blir inte bra för mig 😔😔 Krya på dig ♥️

  Svara
 • Hej fina du
  Jag känner igen mig till tusen vad det gäller Vargtimmen o ångest fy vad jobbigt det är Tur att vi kan klara av det men det är inte lätt när man är en grubblande människa o hjärnan går på högvarv mellan varven Ha det bra med dina fina barn Kram

  Svara
 • Hej, jag har också problem med att vakna den tiden när jag är stressad. Så hemskt, man blir helt utmattad till slut. Vet hur det är. 😞 Vet inte om det alls hjälper dig men detta hjälper iaf mig: andningen, man hyperventilerar ofta utan att veta om det. Så, långa utandningar (räkna till t ex 6) alternativt håll andan och räkna till t ex 6. (Lite beroende på vad du känner dig komfortabel med, viktigast är att ”reglera ned systemet inte exakt hur länge- du märker när det lugnar sig) . Detta är a och o- iaf för mig, det sänder ut signaler till kroppen att lugna sig. Sedan, för mig har melatonin funkat ok. Inte långtidsverkande utan sån där melatan man kan köpa på apoteket receptfritt nu. Vaknar jag den tiden så tar jag typ en tredjedel. Det tillsammans med att verkligen tänka på andningen tycker jag hjälper. Även ha en anteckningsbok och skriva ned stödord för det som snurrar i huvudet, då kan man liksom släppa det och tänka att man tar det imorgon. Men, jag kan inte nog tjata om andningens betydelse. Väldigt många hyperventilerar utan att ha en aning om det. Skönt med melatonin är också att inte bli bakis och konstig som man kan bli av t ex propavan. Här sitter jag och skriver till en främling (långt blev det också 😂) men du känns inte så. 😁 Men ville dela med mig, om något av det skulle hjälpa, vet hur det är som sagt. Ha det fint, fina du.

  Svara
 • Tack P. Tack för att du tagit dig tiden att skriva och ge mig råd 🙏🏼 Har provat det mesta… skriva, melatonin, propavan, även riktig stark sömntablett men då blev jag helt mosig hela dagen efter så inget jag vill ta. MEN andningen är något att fördjupa sig i, för när jag andas och gör tunga utandningar, nästan lite överdrivna, och låter kroppen bli tung med andningen så brukar jag somna. Stor kram till dig 💕

  Svara
 • Tusen tack för tipset! Jag ska testa andningen nästa gång.
  Allt gott

  Svara
 • Känner igen det där med att sitta på sängkanten med ångest, brukar hända mig lite då och då.

  Svara
 • Bra ändå att moped inte är ett måste 😆

  Svara
 • Eller hur? 😆😆😆

  Svara
 • Tråkigt o höra att du har så mycket ångest som håller dig vaken.
  Du borde kanske söka upp någon som kan hjälpa dig. Din vårdcentral kanske kan råda dig.
  Hoppas att du snart blir bättre och att du får hjälp med dina njustensbesvär.
  Kram🙂

  Svara
 • Askungen 🏰👗🎀

  Svara
 • Jobbigt att vara vaken i vargtimmen. Fint att du delar med dig, känslan att inte vara ensam får en att kämpa tillsammans ❤
  Vida, hon är för söt, vilken härlig julklappslista🎅
  Askungen gissar jag på 🤗

  Svara
 • Fler tips! Gå igenom hela kroppen, nedifrån o upp, och spänn så hårt du kan. Tex föttterna, sedan vaderna, låren osv. Spänn allt vad du kan i några sekunder, sen slappnar du av. Då kommer du känna hur kroppen ska kännas när den är riktigt avslappnad. Prova också tänka att det är okej att bara vila, du måste inte somna, det kan göra susen❤️

  Svara
 • Jag känner likadant. Det är bitterljuvt att titta på bilder när barnen var små. Så roligt och mysigt men det ger en ångestkänsla att veta att den tiden är förbi och inte kommer igen.
  Har du förresten testat spikmatta? Det låter sjukt men har hjälpt mig så många gånger att somna. Kroppen lugnar sig. Det tar några gånger innan man vänjer sig, men sedan är det grymt bra.

  Svara