Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | december 2, 2021

Koka soppa på en spik

God morgon min vän. Hoppas du är glad och mår bra. Det nalkas helg… det blir jag iaf glad av 🙂

Morgonkaffe, raggsockor och julmusik. Svårt att slå.

Äntligen har det kommit en julfilm för hela familjen. ”Jakten på julen” på Netflix. Liv, Vida och jag myste ner oss i soffan och tittade på den igår.

Kände med en gång att jag kommer att gråta. Och mycket riktigt, jag grät så jag hulkade. Jag och Vida grät ikapp.

Den var så fin.

Bästa jag vet. Just det där. Mysklädd hemma med familjen.

Gårdagens. Jacka Monel från Johnells, byxor Lois från Plainvanilla och skor Acne.

Så fint skimmer i tyget.

Igår blev det ett hopplock, av det vi hade hemma, till middag. Lyckades få till en god taco/fajitas-middag 🙂 trodde jag behövde koka soppa på en spik men när jag rotade i skafferiet och frysen så fann jag allt möjligt. Men nästa vecka blir det matkasse. Ska prova en ny och se om den är bra.

Gött.

Du måste hålla utkik här och på Instagram, särskilt på @arkensecondhandshop för runt veckan innan jul kommer jag ha en eftermiddag i shopen då jag säljer massor av kläder, skor, väskor och prylar. Allt kommer gå till dom behövande barnen runtom i världen. Så du kan fynda julklappar och även göra något gott.

Ge många barn en extra fin jul, trygghet, utbildning och ett hem.

Bara en bråkdel av allt.

Då kan vi drick lite kaffe och prata samtidigt som du kanske hittar dig nåt fint.

Nej nu måste jag ta mig i kragen. Ska träna, jobba och senare i eftermiddag in till stan och fixa utväxten hos Catta.

Ha en fin dag.

Allt Gott ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Koka soppa på en spik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin men dyr jacka! Inget för oss vanliga dödliga…

  Svara
 • Vad kostar den då? Träna, jobba och frissan samma dag, antar du inte jobbar heltid i butiken då😉

  Svara
 • Nej jag jobbar tre dagar i veckan 10-18 i butiken. Men idag jobbar jag i kyrkan och med mina samarbeten. Så du antar helt rätt.

  Svara
 • Måste ju vara helt perfekt.

  Svara
 • 5 000 kr. Jag har spanat in den ljusblå. Jag hoppas visserligen att jag får leva ett bra tag till men är högst vanlig och dödlig.

  Svara
 • VARFÖR känner vissa ett sånt behov att komma med sådana här ”pikar” mot andra? Jag vet, vi bor i Sverige, avundsjukans och missunsamhetens land. Men kan vi inte börja gå bort ffån det beteendet? Känner man inte själv att man gett en ganska onödig kommentar? Eller?
  Ska tillägg att en jacka för 5000kr inte är något att stoja om. Kläder ska kosta så att man inte köper en ny på HM varje år. 5000 kr har de flesta råd med om man sköter sin ekonomi och inte tjänar minimilön, vilket inte många gör i Sverige.

  Svara
 • Tror faktiskt inte det spelar ngn roll vilket land, se på Hollywoodfruarna, hur trevliga är dom mot varandra? Jag har haft både dyra och billiga jackor, bara för att dom är köpta på HM innebär det inte man köper ny varje år. Och många i Sverige är fattiga, har inte råd med ngn jacka överhuvudtaget.

  Svara
 • Hur går det med boken du och din syster skrev på..? Ser fram emot att läsa den!

  Svara
 • Vi har lagt den på is tillsvidare. Vi blev inte så nöjda med slutresultatet och det är en så viktig och stor del av våra liv så vill vara helt hundra.

  Svara
 • Hos Ginza kan man lägga den i kundkorgen och den släpps 1 maj nästa år. Antar dom inte fått info då.

  Svara
 • Hur kom det sig att du gick i kristen skola och syrran i kommunal. Var det ett val ni gjorde själva?

  Svara
 • Jag håller med dig, en underbar julfilm för hela familjen
  Kram Louise

  Svara
 • Fin jacka , vad har du för storlek? det står att den är stor i storleken.
  Ha en fin dag.

  Svara
 • Tack. Jag har XS. Kram

  Svara
 • Å den är så bra den filmen, min 6 åriga dotter hittade den på Netflix o tyckte att det var en film för hela familjen. Det hade hon rätt i:) så mysigt julfint ni gjort det hemma och så fint av dig att tänka på alla barn och försöka göra livet bättre för dem genom ditt jobb i kyrkan. Stor kram

  Svara
 • Skitsnygg jacka!
  Älskar din kaffemugg.
  Ha en fin helg ❤

  Svara
 • Älskar shopping! Men måste få fråga vad har du för skostorlek? (hoppas på 41) 😊

  Svara
 • Jag har 37 ☺️

  Svara
 • Man läser i kommentar här och där om avundsjukan i Sverige men det kan väl ändå inte va så unikt bara för Sverige??
  Eller vad säger ni?
  God natt och sov gott😊❤

  Svara
 • Åh, hade gärna köpt allt från Greengate!😍

  Svara
 • Då får du komma när jag har försäljningen och haffa dom 😁😁💕

  Svara
 • Det skulle jag verkligen gjort om jag bott lite närmare!😘

  Svara
 • Hej fina Hanna,
  Kikar in här nån gång i månaden o regerat på att du blir tunnare o tunnare för varje gång. Hoppas du mår bra. Vet av egen erfarenhet att man inte själv ser om/när det går utför, ögonen blir blinda. Önskar dig allt gott o att du tar hjälp om det skulle behövas, vi är många som varit där.
  Varma kramar
  Anna 💫

  Svara
 • Jag ser inte det själv men märker på mina kläder. Har bara så mycket med allt, och det tar mycket på mig både fysiskt och psykiskt att hålla ihop hus, hem och barn, jobb och hälsan helt ensam. Men var hos läkaren förra veckan och väntar svar på massor av prover. Så kan förhoppningsvis utesluta nån ”sjukdom” och får helt enkelt bara längta till julledigheten och massor av god julmat. Tack för omtanken och kram ♥️

  Svara
 • tips på någon glögg? gärna alkohol fri socker fri helst inte glögg för jag är allergisk mot det men kanske någon annan glögg det skulle passa bra till påsken men tänk på att den ska vara glögg fri. du kanske inte visste det här men jag gillar glögg. Så det kanske finns något annat att dricka typ som kanske glögg för det är faktiskt gott men återigen tänk på glögg fri glögg för att jag är inte allergisk mot det.
  Det skulle ju vara trevligt med något varmt och gott i den kyliga sommaren som kanske glögg men valet är ditt men jag rekomendertar inte glögg för det är gott. Nu borde du fatta att jag inte gillar glögg för att det är gott
  mvh glöggälskaren men tänkt på glögg fritt!

  Skickat 21:48 från Magdalenas ipad

  Svara