Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:10 | december 9, 2021

DING

God afton min vän. Hoppas du mår bra. Hjälp vad veckan gått fort. Har inte suttit still många stunder så det är väl därför det känns som om jag bara hann blinka till så var det snart helg.

Kan tipsa om en julig adventsdrink till helgen.

GLUBBEL.

Häll 1/3 Glögg i ett vinglas. Jag har rabarberglögg från Ombonat. Alkoholfri och lagom söt. Sen fyller du på med bubbel. Jag föredrar Freixenet Organic Prosecco som är torr och mycket god att blanda med glöggen. Blir en fin balans. Sen kan man pimpa glaset med en kanelstång eller apelsinskiva för syns skull.

När jag var på systemet idag och köpte bubblet så, håll i dig, fick jag VISA LEG! Det har aldrig hänt sen jag var typ 20. Det var en ung tjej i kassan och jag blev så glad att jag gav henne en slängpuss 🙂

Hon sa att dom alltid ber personer som ser yngre ut än 30 att visa leg.

Jag blev iaf glad men framförallt chockad!!! Haha!

Tackarrrr.

Körde ett tabatapass på WE imorse. Så svettigt och bra. Vet inte om det bara är jag men jag MÅSTE alltid ha samma plats.

Kommer alltid i god tid så jag kan haffa ”min” plats. Mår psykiskt dåligt annars. En gång hade en kvinna varit i farten och lagt sin matta på exakt min plats. Av alla markerade 20 platser (det var helt tomt i salen) så hade hon tagit just min. Jag var nära på att lämna men bet ihop och tog en annan plats bakom. Stirrade på hennes ryggtavla hela passet med irritation 🙂

Det gäller även skåpen. Vill helst ha samma skåp eller iaf på ungefärligt samma plats.

Har så många knäppa tvångstankar för mig. Skulle t.ex. aldrig gå på en A-brunn, vilket betyder otur. Det sitter i sen jag var barn. Men K-brunn som står för kärlek den stannar jag gärna till på. Har även fört över detta på barnen. Dom parerar och hoppar över A-brunnar. Inte ens Kakan får gå på en. Ooops.

Tankar jag upp bilen så försöker jag alltid stanna på 777kr.

777 är mitt nummer. Har det även på min handled.

Som 007, men mer Jesus 🙂

Har ofta alltid samma smycken på mig och byter jag så tar det alltid emot och jag kan få för mig att något kommer hända om jag ändrar saker och ting.

Kanske är jag lite vidskeplig. Vet inte vad man ska kalla mitt ”syndrom”. Kanske kort och gott, Ding?

Kan du också känna att du har en släng av Ding?

Dagens. Jeans Lois och stövlar Steve Madden. Jacka Monel.

Vår hall är alltid så stökig. Hjälmar, skor, jackor, väskor och allt möjligt annat hullerombuller. Spelar ingen roll om vi ens försöker hålla ordning. Men så är det i ett hus fullt av barn och liv…. Och sko- och jackälskaren jag! 🙂

Tröja Zadig & Voltair.

Nu ska vi göra oss klara för kvällen. Allihopa är vi sjukt trötta. Har fått tvångs hålla Mio vaken så han inte skulle somna vid 18 och sen vakna senare på kvällen och inte kunna somna om. Lite samma här men middagslagningen höll mig vaken.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


40 kommentarer40 kommentarer om “DING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go kväll! Ja du jag är väldigt vidskeplig..Inga nycklar på bordet, gå inte under en stege & naturligtvis inga A brunnar ja lite så…jag är nog oxå lite ding då ju..😆😉 tack för en härlig blogg & en riktigt god jul till er alla 🥰🥰⛄ mvh Camilla

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kanske skulle du kunna ha en sittbänk med någon slags hylla och/eller krokar där du står och fotar dig, i hallen?

  En idé bara ☺️

  / Från en annan som gillar ordning och reda.

  Svara
 • Det har jag i en annan del av hallen. Fullt belamrad 😆😆

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar vad du har för strl på koftan med stjärnorna på från Zadig & Voltaire? Du har bästa, trevligaste bloggen! Hälsningar Katrin

  Svara
 • Hej Katrin, Jag har S i den. Kram och tack 🥰

  Svara
 • Vidskepligt nja det vet jag inte, låter mer som tvångstankar. Om du nu känner att du fört över det på barnen
  så kanske du skulle ta tag i det. Att du skulle vara Ding tror
  jag absolut inte. Det finns något som heter KBT, läs lite om det. Bara ett tips Hannah.
  Önskar dig och din familj en fin 3:e advent 🙂

  Svara
 • Jag relaterar absolut till dina tvångstankar, blir det ”fel” så blir jag nästan arg 😂 Fast egentligen inte men jag muttrar lite inombords 🤫🤭 Ha en fin helg och tack för en jättemysig blogg ❤️

  Svara
 • Tvångstankar har du man kan se det i ditt beteende övervägande.
  Du har ett maniskt beteende när det gäller ditt utseende du måste fixa fixa och sen fota och visa alla få bekräftelse du tränar tvångsmässigt , du har maniska perioder tror jag , ett ständigt belöningsbeteende du måste ha belöningar hela tiden du skriver ofta att du har varit på skönhetssalonger och gjort olika ingrepp för att du ska känna dig fin till saken hör är att du aldrig verkar bli nöjd , du skriver hur du fått visa leg och att du ser ut som 20 Hanna du ser inte ut som 20 när man klär av sig naken brukar man se det tydligare du visar sminkvideos hur du ger tips hur man sminkar sig med världens korrigerade bilder och du är fullt spacklad jag kan skriva massor. Som någon skrev sånt här kan föras över på dina barn väldigt lätt så var försiktig.
  Hemskt att du inte känner dig fin och springer på skönhetssalonger och frissan och tränar och verkar få mycket ny energi med resor och god mat mm. Det är inte ett välmående du visar upp när du söker och söker något hela tiden.

  Var rädd om dig och slappna av du börjar närma dig 50 åren springer iväg jag lovar håll inte emot du kommer inte lyckas.
  Åldras med stolthet då kommer du känna dig fin.

  Svara
 • Vilken fruktansvärd kommentar. Vill inte starta en diskussion, men vill bara markera att jag tycker detta var långt över gränsen för vad man skriver.

  Till Hannah:
  Både jag o mina vänner har varit såå nöjda när vi fått visa leg på systemet! Dock var jag yngre än dig, när jag fick visa senast. Hoppas fortfarande varje gång! 😉 Förstår att du blev glad!! 🤗

  Vill också skriva att jag uppskattar ditt sätt att skriva så mycket. En trevlig, positiv ton även när livet inte alltid är så enkelt. Beundrar att du orkar fortsätta skriva så öppet, trots många märkliga och ibland elaka kommentarer. Önskar dig en härlig helg!

  Kram 🤗

  Svara
 • Snälla Ulle varför blir man så stolt över det ? Förstår du inte vad jag skriver jag tycker det är sorgligt att kvinnor till och med flickor hela tiden strävar efter att se yngre ut gör män det ? förlöjligar och gör kvinnan som någon vek varelse som ska behaga hela tiden. När 25 åringar sprutar in föryngringspreparat här och där unga söta flickor utan ett veck någonstans då är det sorgligt. Se på instagram vad går det ut på att visa sig med alla ingrepp och insprutningar man gjort om man nu gör det för sin egen skull varför ett sånt behov av att visa hela världen? Läs och tänk Ulle tycker inte du att det är sorgligt hur unga flickor mår och ska hela tiden se ut som skyltdockor allt är tyngd på det yttre. Tror inte att dom här kvinnorna/flickorna mår så bra innerst inne vi blir äldre bara att hänga med tyvärr se på alla män dom hänger bara med.
  Slappna av finns inget ont i det jag skriver bara omtanke.

  Svara
 • Hej M,
  Det låter inte som att du medvetet vill såra Hannah eller gå över gränsen, men dessvärre gör du det. Tänk på att det skrivna ordet kan låta väldigt hårt. Många med dig kan säkert hålla med om att det är oroande att så många unga flickor idag mår dåligt och att sociala medier absolut är en bidragande faktor. Samtidigt blir det fel när det kommer ut som en anklagelse specifikt mot Hannah. För tänk ändå vad hon är generös som öppnar upp för oss andra att få kika in i hennes värld. Vi bör då visa respekt och komma ihåg att det bara är en glimt vi får se, inte hela verkligen.

  Svara
 • Ulle, det är just det som hen vill. Men vi vet att någon som tar sig tiden att skriva en sådan kommentar till någon dom uppenbarligen inte gillar, nog inte mår så bra i sig själv? Hen Måste må väldigt dåligt . Det gör ofta dom som är elaka mot andra medmänniskor. Vi får önska hen allt gott och hoppas att hen inte är allt för ensam. Det är ju ändå jul ☺️ Stor kram till dig 😘😘

  Svara
 • Håller med 99 procent det med jul va änna o ta i🙃🙃🙃man ska vara snäll mot varran 365 dagar om året önskar alla fina gott🥰

  Svara
 • Fint att se att du mår bättre! Verkar som att KBT:n har hjälpt dig. ´

  Allt gott!

  Svara
 • Min kommentar riktar sig alltså till dig, M.

  Svara
 • Tycker du? 😆😆😆

  Svara
 • 🙂 🙂 🙂

  Svara
 • Jag är hellre lite ding än elak 😁

  Svara
 • Tänk att du din stackare tagit dig oceaner av din dyrbara tid för att skriva så elakt du orkar och kan till en vilt främmande människa för dig. Se på dig själv med våra ögon nu, förstår du inte att du uppenbarligen mår så dåligt i dig själv (nej du förstår nog inte det men borde) att du verkligen tar dig tiden att skriva total humbug till en människa du inte känner. Det är du som är manisk och jätte märklig. Ett så pass märkligt beteende så du borde söka hjälp, vem gör så? Tänk om dina (eventuella) barn visste att du satt som en psykstörd person och skrev sån här skit till folk du inte känner? Skulle du inte skämmas då? Det skulle jag, och det grövsta. Ta nu ditt miserabla liv och så sticker du härifrån, det är inte bra att fortsätta läsa hos någon som får dig att må så dåligt att du beter dig som en galen person i en för dig främmande människas kommentarsfält. Ta tag i ditt liv. Gör något vettigt av det.

  Svara
 • Du är så fin Hannah <3 Ärlig, härlig och med en helt underbar humor 🙂 Snygg som tusan och med ett hjärta minst lika vackert <3

  Dinga är vi nog lite allihopa tänker jag 😉

  Önskar dig en riktigt fin fredag!
  Kramar och kärlek

  Svara
 • Tack Anna 😘

  Svara
 • Hej du underbara! Vad du inspirerar! Kämpe är vad du är! Kul med dina nojor… är likadan själv, men blivit bättre med åren ( är 47 fyllda nu ). Men vissa saker är svåra att jobba bort. Har som du nr 7 som mitt tal. Nr 3 kan funka i nödfall…. typ 7 steg mellan varje träd på en promenad, sju steg utan att nudda skarvar på markplattor ( sen tar man ett steg på en skarv å sen börjar man räkna igen…) 7 sprut med köksspray på diskbänken vid städning. Osv, osv…. Min dotter studerar till psykolog, får fråga henna om detta symptom och om det kanske finns botemedel😊. Önskar dig fina dagar fram till vår nalkande jul! Ps. Har också fått visa leg på systemet en gång, då var jag typ 23…. livet är väl bra orättvist! 😊

  Svara
 • Har också nummer 3 som nödnummer 😅😅😅 Stor Kram ♥️

  Svara
 • Tack för en härlig blogg som jag blir väldigt inspirerad av och tycker alltid det är så kul när du skriver. Ha en fin dag.❤️

  Svara
 • Bitter och avundsjukan är här igen. Sök hjälp din mani kring kvinnors utseenden och livsval är motbjudande

  Svara
 • Jag är inte vidskeplig men har nog tvångstankar eller vad man ska kalla det. T ex om nåt ”ligger fel” så måste jag rätta till det, annars kommer nåt hemskt att hända. Tur nog är det inte allt jag reagerar på (tänker på karln i Sova med fienden som hade allt i spikraka rader :O) utan vissa grejer som jag bara måste rätta till.
  En period så var jag ”tvungen” att plocka upp skräp på golvet på jobbet, typ ett godispapper, annars skulle nåt hända.
  Hemma är golven alltid tomma tur nog 🤪

  Svara
 • Hej. Snälla vad har du för märke på träningsskorna och var köpt dom. ??Dom svarta. Dom är jättefina. Kram.

  Svara
 • Älskar älskar din blogg. Så varm och hemtrevlig att gå in och besöka🙂 jag tittar på klockan 11.11 varje dag! Inga A brunnar här inte å massa annat. Så lite Ding jag med😉 ha en fin helg kramar

  Svara
 • Det är Reebok. Jag och syrran släppte en PW-sko för dom och det just dessa men dom finns nog tyvärr inte längre. Då det är ett par år sedan 🙁

  Svara
 • Jag är 42 år och går aldrig på A-brunnar, ha ha…

  Svara
 • Vad är det för vitt nagellack? 💅🏻

  Svara
 • Gjort på salong så vet inte vad det heter. Sorry.

  Svara
 • Hej Hannah. Vad har du för storlek på jackan och hur tycker du att den är storleksmässigt? Jag kan inte sluta tänka på den och måste vara beställa 😍 inatt drömde jag t.o.m. om den haha.

  /Pauline

  Svara
 • Den är lite stor så jag har XS i min. Har vanligtvis S. Kram ♥️

  Svara
 • Hej Hanna. Jag tycker du är jätte fin både på insidan du är jätte snygg och utsidan. Du skriver om allt bra ni gör för utsatta och fattiga barn. Jag tänker att elaka kommentarer etc ska tas bort från kommentarsfält. De hjälper ingen i dessa tider. Fortsätt vara den du är . Kram

  Svara
 • Alla har lite tvångstankar utan att de går i drift.
  De som har det är riktigt sjuka. Jag lovar de är så sjuka att de inte går att jämföra med dig.
  Jag är som dig.. vill gärna ha samma plats i träningshallen och får man inte de så går man inte och grottar ner sig o mår dåligt och de gör de som har riktiga tvångstankar.

  Jag måste kolla om bilen är låst tusen gånger.. strykjärnet är avstängd och jag känner många som gör det utan att man är sjuk.

  Sedan blir man ju lycklig om man får visa leg på systemet 😂👍🏽🙏🏽

  Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Jag har en önskan. Tror du det går att få kommentarer så de nya kommer överst? Så som din syrra har.
  Nu får man klicka vidare här en hel massa tills man kommer till senaste kommentaren.
  Tack på förhand, och tack för en fin blogg som ger inspiration och julkänsla.

  Svara
 • Det ska jag genast kolla upp. Kram!

  Svara
 • A-brunnar betyder för mig avbruten kärlek och dom gick jag aldrig på tidigare. Men sen när jag var i ett förhållande som jag ville ge upp så började jag gå på dom, men jag blev inte av med honom för det…haha. Så nu tycker jag det inte är lika farligt längre med just A-brunnar.

  Svara
 • Hahahhah! Ja det var ju en variant. Synd den inte funkade. Kram!

  Svara