Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:22 | december 15, 2021

Det är mycket nu

God morgon vacker. Hoppas du mår bra och är vid gott mod.

Har saknat dig 🙂 Har fick haft galet mycket så inte haft tid att skriva. Förlåt.

Jag tycker ju så mycket om att kika in här och skriva av mig, berätta saker från vardagen och annat… men ibland kommer livet och så mycket emellan. Igår stupade jag i säng med barnen och sov heeela natten. Men nu är jag pigg och har tid att skriva när jag dricker mitt morgonkaffe innan jobbet.

Hur har du det? Mycket stök inför jul?

Nu tar jag allt från sist jag skrev. Har en hel helg att berätta om och mer därtill.

I fredags kom Peter för att vara med flickorna. Vi åt julbord alla fyra tillsammans på fredagkväll. Det blev julbordet på East. Asiatiskt julbord och långt ifrån vårt traditionella svenska.

Var inte superimponerad av maten tyvärr. Det brukade vara så mycket bättre. Nu vill jag bara ha ett gott svenskt julbord men tror inte det hinns med innan julafton och vårt egna här hemma. Men hoppas.

Kvällens outfit. Stövlar Plainvanilla, stickad tröja från Zara (flera år gammal) och väska Zadig & Voltair.

Julfin gellack på naglarna hade jag fixat också på salong.

Efter julbordet spelade vi julspelet tillsammans. Så kul. Peter och flickorna firade sin minijul på lördagen men vi smygstartade redan på fredagkväll.

Vida i en av klapparna från spelet. Hahahah! Så hon.

På lördagmorgon mötte jag upp Marre i ottan. Redo för ett dygn i Sälen. Jag var bjuden av PR-byrån SpoilConcept att få vara med på invigningen av SkiStars stora fina SkiLodge hotell i Hundfjället samt Pontus Fritihof nya restaurang Mondo som liksom hör till.

Galet kul resa med allt man kan önska sig. Mysigt hotellrum, skidutrustning och liftkort när vi var där, god mat, musik, fest och roligt folk.

Vi hängde mest med härliga Hanna Hedlund och hennes kompis Helene men där var också familjen Parneviks, skådisar som Alexander Abdallah från Snabba Cash, Daniel Hallberg och musiker som vi alla känner igen och annat löst folk 🙂 . Kul var det iaf.

Vi fick åka chartrat plan till Sälens sproilans nya flygplats. Så flott.

Vårt fina rum.

Redo för backen. Bakom mig bodde vi, bara några meter från skidliften. Helt fantastiskt!

Efter några åk stannade vi till på en restaurang i backen.

Där åt vi en snuskigt god schnitzel med tillbehör.

Så mysigt.

Jag är inte vidare bra på skidor men jag tycker det är kul ändå. Skönt för kropp och själ med allt som fjäll, snö och luften som bjuds på.

Bästa åken var när det blivit mörkt och alla lampor i backen tänts. Knappt något folk och jag vågade släppa mer i åkningen. Inte lika stel.

På kvällen bjöds sen på ljuvlig middag och fest. Jag var så trött efter dagen så jag somnade vid midnatt till det svaga dunket av musik och ljudet av skratt.

Vi åkte även några åk på söndagen och åt lunch i backen innan det var dags att fara tillbaka hemåt.

Åt frukost med Peter och flickorna på deras hotell på måndagmorgonen och fick uppleva en väldigt vacker Luciamorgon.

Sen var det jobb och lussekatter dagen lång.

En trevlig dag på Ombonat igår och snart står jag där igen. Ska bara hinna med lite träning och frukost nu på morgonkvisten.

Liv kom dit en stund innan jag stängde och hjälpte mig städa. Hon satt och pluggade innan och visade sin läxa. Prov på detta som 12-åring. Ähhh, jag hade haft väldigt svårt att komma ihåg allt detta. Och det var ännu mer om kroppen, celler och annat. Bara att komma ihåg exakt hur Tricuspid valve stavas och vad är det ens, esophagos, salivary glands och alla andra olika benämningar på engelska. Blev svettig att bara titta på det.

Hoppas du får en fina dag.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Det är mycket nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna! Mitt namn är Stellan Hökfelt och lider ett inre lidelsefullt kval av känslor till en kvinna vars ögon nådde mitt hjärta för lite mer än 30 år sedan när jag stod inne vid handfatet/en på herrarnas på restaurang Viktoria i Stockholm dvs den restaurangen som låg då vid Kungsträdgården lite snett nedanför mot slottet om jag skulle ställa mig där Thank gods it Friday ligger idag men troligen inte 1991. Dock gäller att den kvinnan som stod kvar när jag vände mig om tycks aldrig stämma mid din längd Hanna men dock din syster Magdalen, dock tror jag min längtansfulla kyss att det var du som såg mig först och men varmriktad precision krossade mitt hjärta eller kanske vill tillkännage sin identitet men du var aldrig ute till stängningsdax på krogen på den tiden eller hur! Sen att jag hade varit vem tar Vem och sagt både det ena och andra samt gett vissa åsikter både högt och lågt om lilla Stellan, men visst jag tror på vem tar vem på ett sätt,vem var det bakom dörren det vet bara hon som var det men härmed lovar jag mitt hjärta troget sedan det tände sig kär och älskande och sökande efter den blickens sanna identitet och vem det nu är så säger jag: Skulle du vilja gifta dig med mig? Vet du vem det är rara Hanna Graaf eller inte? Smygälskar den som är den kvinnan som såg mig inne på Herrarnas sedan dess och jag har alltid trott det varit just du Hanna Graaf och ingen annan! Men visst..att jag vill jobba med dig inom humor det är oxå sant men att gifta sig med jobbet den kan ju alla men om det är du som såg mig precis innan jag vände mig om så är det du och ingen annan mitt frieri gäller, som sagt: Vill du gifta dig med mig Hanna Graaf? Hjärtats varmast hälsningar från: Stellan Hökfelt 680526 – 4071

  Svara
 • Men gud så pinsamt

  Svara
 • jag vet!

  Svara
 • klockan är 11.30 passerat skövde på väg mot Stockholm…pinsamt är ordet..

  Svara
 • Lite mer än 30 år sedan, då va Hanna ca 10 år 😉

  Svara
 • Precis, men nu är jag klar med juridiken, så jag ska inte göra Hanna besviken, ett par varv i centrala Stockholm sen åter till Malmö och lite trams i juridiken. Ha det bra Hanna, njut av helgen! Vänligen Stellan Hökfelt, Barnkonventionens hårdaste jurist. Ska till Malmö och stoppa Tareq Taylor att vara Julvärd när jag har med fog polisanmält honom för Kvinnohat mm, samt skrivit med stora bokstäver på hans sitta restaurang ”Här hatar vi kvinnor!”…som han besudlar sin fd hustru i press och media samt att dessa pissekvällstidningar låter honom hållas, det är så äckligt och förmätet att jag dagligen spyr, men som sagt det finns mer ungsrengöringsspray! Ha det fint och ursäkta att jag störde!

  Svara
 • Ja som medicinsk sekreterare är det många muskler och ben i kroppen man ska kunna stava till.

  Svara
 • Åh vilken rolig helg! ????⛷
  Blir alltid lika glad över skilda föräldrar som umgås med sina barn.
  Kärlek – men på ett annat sätt.
  Fint ❤

  Svara
 • Kan bara hålla med, så fint <3

  Svara
 • Hur kan man se så snygg ut i en hjälm! 🙂

  Svara
 • Om du frågar dig själv hur funkar jag i ett så kallat situation av allt är sant: Jag älskar att diska för hand samt Finns det kaffe?- Sen blir det precis som du behöver för att behålla alla dina fina balanser och behov, men att veta att allt är sant, det att gjort min dag och varje dag därefter i mitt liv. Därtill jag har en doktorsavhandling att skriva i anledning av alla mina juridiska vägar och vridningar på det juridiska systemet i Sverige, Europa och USA mm. Den kommer i så fall bli handlagd på Harvard University / Faculty of Law i Amerkatt! Därefter finns det markerat en sannolikast en professor tjänst på samma plats ja där i Amerkatt, på Harvard alltsåå…men visst det har aldrig hänt över huvud taget att en icke engelskföddspåkande person i över huvud taget varit tänkt till detta inte heller för de uppdrag jag har i mina manuskript i Hollywood produktioner samt Tvserier typ HBO, men jag har smygstartad men en ny berättelse om varför Phobe blev så sent castad i Friends när det nu helt djävla plötsligt att hon egentligt kom i programmet under ett Bewitchnesprogram samt jag även fått min fnitterpolare av rang dvs Ossy Osborne att vara med som the Spell from a more decent Hell under his new #-tag wich is #OssytheGlossy..jag behöver mest en dator, kaffe och promenader sen lagar jag gärna mat till alla som kommer planerat eller helt underbart plötsligt men visst jag kommer tjäna grymt mycket penar och varje dollar blir aldrig roligare än man gör på sig som min Mormor Agnes sa. Jag bråkar aldrig men gillar att bli utskälld men visst om du kommer dig plötsigt till kvinnlig iniskt att nu skäller jag fel då är mitt klassiska svar under äktenskaplig förankring: Ingenting är gratis! sen måste du pussa mig på munnen! Sen är allt som det var liksom fast lite smygande och jag säger finns det fler sånna där små pussrackare eller! Kramar och älskar om det finns återblickande kärlek hos oss båda! Stellan

  Svara
 • Ring en psykolog på måndag
  Helt seriöst.
  Be om hjälp

  Svara
 • Tar mig upp på det möjligaste fort som går, sen blir det vad det blir, men att inte säga nått är lika med inget är omöligt, det är odds jag älskar, det är min stil i livet och jag alltid motiveras av i kärlek är det allt eller inget, när det gäller att ringa på klubbhus till bikers och sånt, då gäller det att var full, och i fan men som Hells Angels sa när jag hade ringt på hos Bandidos i helsingborg gjort en glad grimas och däckat ett par timmar utanför deras klubbhus: va fan tror ni, han kommer göra samma djävla fågeldans hos er inom kort som hos oss…//…vem vet mest i denna gökträngande historia mellan fågelskådare och oanade låga vingslag…alltså mannen som Vråkar förbi och slänger sin kavaj…
  Kramar
  Stellan

  Svara
 • Tack för din fina blogg, tänk så blev jag sugen på att baka sån där lussekattkaka som jag gjorde för länge sen, mindes att den var från din blogg. Och tadam! Så hittade jag 2018 i ditt arkiv sticky buns. Och kunde goggla vidare på recept därifrån. Så himla bra. Tack för att du förgyller min vardag med dina blogginlägg. ❤️Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Men så bra! Ska själv kolla in det receptet och baka i helgen. Tack för tipset på mitt egna lussebak ????♥️ Kram!

  Svara
 • Så snygg och fin du är i backen. Jag önskar dig en fin helg och en mysig fjärde advent. Synd att nästan all snö har försvunnit. Idag blir det till att rulla julköttbullar. Jag gör extra många, kramar!

  Svara
 • Ja, så trist. Man vill ju ha massor av snö på jul. Mm, gott med köttbullar. Jag ska nog baka i helgen ????

  Svara
 • Den där läxan hade jag aldrig kunnat memorera!

  Svara
 • Oj!
  Vad är det där för konstig läxa?
  Känns ju som läkarstudier ????

  Svara
 • Åh, det är min gamla kör som lussar????????????!

  Svara
 • Nej, nu är det inte ok längre. Du är klockrent underviktig. På svältgränsen. Dina lår är som underarmar. Sen stå och visa upp sig o tycka att du är sååå fin. Det är inte ok. Du är en usel förebild för kvinnor mitt i livet, och för unga som följer dig. Det är inte ok o en uuuusel förebild ????

  Svara
 • jisses låt människan vara som hon är = göörsnygg,, jag är otroligt avundsjuk på att hon har sån fin figur. En av mina närmaste har vad vi tror extra hög förbränning, för vi brukar skämta med henne om att hon äter som en hockey spelare och allt hon stoppar i sig sätter sig inte nån stanns, jag känner inte hannah men jag tror hon kanske har samma fenomen.

  Svara