Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | december 16, 2021

Rivigt

God kväll i stugan. Här hemma har lugnet lagt sig efter middagen och stök.

Längtar att få lägga mig snart.

Ska titta på nåt avsnitt av någon trevlig serie i min renbäddade säng och bara njuta av att snart få sova.

Håller på för fulla muggar att sortera och ta fram allt som jag ska sälja i kyrkan. Det är så vansinnigt mycket och tar längre tid än vad jag trott. Det är så mycket fina och bra grejer. Kommer inte hinna att få ihop en dag innan jul att bjuda in och sälja allt. Tyvärr.

Det får bli i januari. Men då riktgt ordentligt och alla pengar kommer oavkortat gå till behövande barn.

Så mycket snygga skor och kläder. Märken som By Malene Birger, Odd Molly, Dagmar, Filippa K, Ida Sjöstedt Julie Fagerholt och mer därtill.

Lurvig jacka att värma sig i.

Hittade Vidas gamla blomkostym. Kommer aldrig kunna göra mig av med den.

Sööööt!

Eller väcker den traumatiska minnen för Vida 😉

Gårdagens outfit. Jeans från Frame (gamla som gatan tyvärr), party- underställ- vardagstopp (passar till allt) i tunnaste merinoull, finns i fler färger, från ARKET.

Det är riv i den 🙂

Morgonrutinen. Sveper ner mina vitaminer med juice som jag blandat ner kollagenpulver i. Varje morgon tar jag detta. Är verkligen en rutinmänniska när det kommer till mycket men också helt lost och helt rutinlös när det kommer till mycket annat 🙂

Huden sköter jag likt en baby. Tvättar, smörjer, vårdar och rår om.

Lite tips för att hjälpa en vintertrött och torr hud i ansiktet kommer här. Försök att vårda extra mycket nu för mer glow och frisk hy.

* Rengör din hud noggrant varje kväll. Få bort smuts och smink så man inte får akne samt att huden tar upp produkterna bättre när den är ren på djupet.

* Ansiktsvatten morgon och kväll för att få bort allt som inte rengöringen gjorde men som också återfuktar och drar ihop större porer. Gör det efter du tvättat av dig och innan krämer.

* En till två gånger i veckan är det bra att peela ansiktet för att få bort döda hudceller.

* Använd alltid ett bra serum innan du smörjer med dag- och nattkräm. Gärna både serum för huden under ögonen och ansiktet. Finns många olika varianter… hitta den som passar dig bäst.

* Dagkrämen får gärna innehålla mycket fukt så du boostar huden riktigt ordentligt. Är det sol så kom ihåg att även ha SPF i eller över.

* Två gånger i veckan brukar jag lägga en skön mask. Gärna även den fullproppad med fukt. Har en som jag sover med men också en som är en sheet mask som får verka när jag tittar på film eller städar.

* Nattkrämen får gärna vara djupverkande och innehålla retinol. Retinol är bäst att ha, i sina krämer, denna tid på året när man inte utsätter huden för stark sol. Retinol är anti-age och gör huden fastare och accelererar hudens cellförnyelse.

Det här är iaf min rutin.

Här chillas det.

Överallt hittar man en chillande Vida. Ser du henne här? 🙂

Allt Gott ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Rivigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får jag fråga vilket märke du använder i dina krämer/serum?
  Kram!

  Svara
 • Fina Hannah kan du snälla dela med dig om vilka vitaminer du tar och vilken hudvård märke du använder eftersom du har så fin hy ❤️

  Svara
 • Jag tar en portionspåse vitaminer från Homie (life in balance) och kollagen från Oslo skin Lab. Har flera olika märken när det kommer till hudvård. En för varje syfte typ ☺️ Beställer mycket från SkinCity. Där finns allt. Gillar SkinCity skincare (bra pris för bra produkter), Neostrata, Skinroller, Ole Henriksen. Kram ♥️

  Svara
 • Gokväll Hannah🙂
  Jag har frågat tidigare men inte fått svar. Du skriver att det går till behövande barn och det är fint och stort.
  Min fråga är då hur vi vet hur det fungerar att bidragen kommer fram? Ska man gå in o läsa på din mammas hemsida för att se hur gången är.

  Svara
 • Du kan gå in och läsa där så klart. Det finns inga mellanhänder utan allt sköts direkt via kyrkan och barnhemmet/skolan/kliniken i varje land. Så inget kan försvinna längs med vägen och dom åker alltid och besöker varje ställe och har full koll.

  Svara
 • Vart kommer den fina blå dressen i från
  Tack för en fin blogg

  Svara
 • Den är mer grå än blå men så mjuk och skön i alpacka ull. Kommer från Arket. Tröja https://tracker.revrelations.com/r/PhYsH Byxan https://tracker.revrelations.com/r/eGLqh

  Svara
 • Men jisses vad grejer, skor och saker! Varför inte konsumera mindre och hjälpa behövande direkt utan att behöva sälja miljoners grejer i efterhand? Västvärldens habegär är ju helt galen (gäller självklart många i vårt universum)

  Svara
 • Detta är mitt 43-åriga liv som jag haft i lådor sedan lin skilsmässa så därav väldigt mycket. Men håller med dig.

  Svara
 • Du har ett hjärta av guld, så fint av dig att skänka så mycket fina saker istället för att sälja dom! Önskar att jag bodde närmre så jag kunde ta mig till din försäljning! Har följt ert arbete och är full av beundran! Önskar dig en riktigt fin jul❤️🎄🤶🏼

  Svara
 • Varför måste man leta fel hos andra?? Hannah gör sååå mycket för andra och för behövande. Hon har liksom ett barnhem i Indien! Men ändå ska du leta efter fel och brister? Är du själv helt perfekt månntro??

  Svara
 • Vill du dela med dig vilka produkter du använder? Olika för alla men det vore kul att se vad just du använder och är nöjd över 🙂 Allt gott!

  Svara
 • Vad blev det för serie?

  Svara
 • du får ha det så bra, jag åker hem till Malmö, allt ter sig klart och hanterbart, njut av helgen! / Stellan

  Svara
 • Glad 4e advent going! Ha en mysig sådan. Tack för dina tips kring ansiktsvård. Alltid kul med hudvård men när det väl kommer till kritan så är det något av det tråkigaste jag vet. Att ta hand om o smörja o greja. Samma sak med o duscha. Hatar att duscha. Det är så jobbigt och tråkigt. Men känslan efteråt är ju den bästa.

  Svara